Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Nem a bizalmatlanság az ok a félre lépésre. Az a kapcsolat ok a félrelépésre, amiben ennyi bizalom van. Egy sz@r kapcsolatban jóval nagyobb az esélye annak, hogy valamelyik fél félre lép, mint egy "tökéletesben". Márpedig, egy olyan kapcsolat, ahol GPS-el figyeltetjük a másikat, az sz@r.
A félrekufircolást nem lehet (számomra) semmivel elfogadhatóan megindokolni.
Tudnék tucat indokot, de ez itt nem az a hely, de, hogy a konkrét példánál maradjunk, ilyen pl.: amikor betegesen féltékeny valaki, és ezzel az egész kapcsolatra ráteszi a bélyegét, rátelepszik a másikra. Persze, szakítás lesz a vége, de én is előbb próbáltam ki az új telefonom, minthogy eladtam volna az előzőt...

flash-:
tudod akik már több éve együtt vannak ilyen apró jelekből is képesek gyanút fogni
Rossz embernek magyarázod ezt. Már elsőre is hiba volt. Legalább ugyan annyira hibás vagy. Igen, ha nem szeret már, akkor korrektebb lett volna, ha elhagy. Ahogy részedről is, ha már nem bízol benne, korrektebb lett volna feladni.
Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Spórolós topik
- Assetto Corsa Rally
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)