Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Aktív témák
-
-
BalanceR
addikt
Én nem csaltam, csak debug volt... (hiba volt a harmadik pálya végére egy ennyire idegesítő bosst rakni, a 4,5,6 pálya bossai somán lezúzhatóak, a harmadik meg szinte legyőzhetetlen... a final bossba is belefutottam már, kemény lesz...
)
10"on biztos adja
Azt nem értem, hogy ha ennyire jó grafikát, mint a Shadowgun, meg pl a MC2,Samurai II ...meg lehet csinálni 2-3 évvel ezelötti hardverre, akkor mért nem használja azt a motort több játéknál is az adott gyártó? -
BalanceR
addikt
Azt már töröltem, ha nem fizetsz, nemnagyon tudsz továbbjutni... egyszerűen nem lehet elég pénzt összeszedni rendes felszereléshez...Ja, a Shadowgunban meg megtaláltam azt a file-t ami a pályákat kapcsolgatja, szóval a fúrós f@szságon végre túlvagyok...

A ModerCombat3 ról lehet tudni valamit?
Gondolom, azt is tegrára dobják ki legelőször, remélem azt még majd elbírja a hardverem... -
BalanceR
addikt
Nem, nem fog menni...
ha maxra húzom az érzékenységet, akkorsem fordul elég gyorsan ...
Az első beamet simán aktiválom, elfutok a következőig, és ott mire megfordul, és céloz már ott a daráló...
5"on játszom, és az irányítástnál azt nem lehet testre szabni hogy a fordulást mekkora területen érzékeljen, ezért vagy túl lassan fordul, vagypedig egyáltalán nem fordul semerre...
Vagy kijön valami cheat, vagy törlöm a p..csába az egészet, nem idegesítem magam vele... -
Az Opera Mobilra igaz volna az állításod, de a Minire nem. Az Opera Mini kijelző specifikusan tömörít ezért kisebb lesz az oldal mérete, ezzel valóban gyorsabban tölti le az adatokat.
A kijelző felbontás nagyban befolyásolja az opera szerverét, hogy mennyire tömörítse a lap méretét. A 240X320 régi telóm gyorsabban betölti az ugyanolyan weblapot, mint a 320X480 felbontásra. Többször kipróbáltam.
-
RootRulez
félisten
Nekem anno az Extended Controlls tudta úgy, hogy nem belépett a menübe.
Most, CM7-nél már nem használom -
CoolBoy323
nagyúr
szépen lassan írom, h felfogd: van ilyen kapcsoló, száz éve használtam ilyet, nem moddolt romban!!!
biztos van még ma is olyan, ami NEM a menübe dob, hanem vált!quick settingsben is van ilyen, bár azt se használtam már 50 éve...
@domerator: qwa sok értelme volt a hsz-ednek...

-
verser233
senior tag
Szia!
Nexus S - 2.3.6 gyári- launcher is ami gyárilag van rajta - jelenleg. De próbáltam már mással is pl a go launcher, vagy például rárakatam egy MIUI Rom-ot is. Mind- mind azt csinálja, hogy kihozza a keretet kiválasztom ő beteszi háttérnek úgy hogy mind a 6 oldalamra kihúzza és valami ocsmányul néz ki.
-
TRob1
veterán
Viszont megnéznék egy hasonló videt a te telefonodról. Hadd lássam már, mi számít "jónak", mi nélkül élek/telefonálok/sms-ezek/navigálok/....

szerk: a camom 1080p-s, csak féltem, hogy azt már végképp nem bírná a géped.

Azt meg főleg nem néztem ki belőled, hogy váltogatni is tudsz a jú-n a felbontások között.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TRob1
veterán

Ez a vid csak azért készült, mert vkinek nagyon akadt a Launcher a Pengén, és lássa, hogy lehet benne tekerni rendesen.
És sztem az is látszik itt, hogy azért nem kell 1GHz vagy fölötte egy Launcherhez...
Egy gyári megoldás sehol sincs ehhez képest (pengén legalábbis biztosan). Sztem a PC-den van a lagg, akadoznak a jutyúb videk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
chab7
addikt
Többek közt nekem is meg is szüntette a Voda a tarifámat, emiatt kellett másikat néznem még a nyáron. De mivel egy Defy-t odaadtak jóárasítva így náluk maradtam hűségesen és itt kötöttem ki köztetek, végre teljes értékű androidos telóval (nem rágányolttal) és még a havi díjam sem emelkedett, csak más lett a benne foglalt.
(#19746) aggleány: az nem kell legyen minden androidban?

-
-
Mauzes
addikt
Megvolt, de nem javult meg a dolog. És nincs bepipálva az automatikus.
Viszont félig meg tudtam oldani, mert a saját alkalmazásaim lapon 4 appot tudtam egy gombnyomással frissíteni, nem kellett belépni az app lapjára. Viszont van, amit a kézi frissítés kategóriába sorol, ott nincs ilyen lehetőség, és belépés után a frissítésre kattintva csak betöltés van a végtelenségig...

-
aggleány
addikt

Nem szeretek oldalakat átugrani csak azért, mert ott felesleges dolgok vannak. Az a jó, amikor be tudom biggyeszteni egy mappába az összes LW-t, egy másikban a widgeteket - így egy kupacon vannak, nem kell őket kerülgetni és keresgélni.
Ez a mappa volt nekem, de az én telómon nem jó a felbontása, nem látszik rendesen a felirat.

A gyári launcherem tetszik, arra kellene ilyen helyes kis mappa, és mivel dokee78-nak ugyanolyan telefonja van, mint nekem, gondoltam elárulja, hogy honnan szedte.
Nem kell nyuszis-kutyás-édibédi téma!!!
A kijelzővédő az más! (Harry Potteres nincs?) 
-
Ghard
őstag
Ennyi erővel vehetnék egy kínai dual simes mobilt

@bigsee
A telefon már adott(xperia mini pro(sk17i)),szóval erre kéne megoldás,nem új mobil.közben találtam ilyet:olcsó adapter
Van tapasztalata ezzel valakinek?
Ez meg marhajól működik a videókat elnézve:drága adapter
Úgy nézem,netezésre csak az utóbbi lenne jó... -
Keresztapper
senior tag
(#19036) VD
Személyhez fűződő jogok megsértése esetén, tekintettel arra, hogy a kérdést a Posgári törvénykönyv szabályozza, polgári per indítható, amennyiben az alábbiak teljesülnek:
"Ptk. 80. § (1) A személyhez fűződő jogok megsértését jelenti a más képmásával vagy hangfelvételével kapcsolatos bármiféle visszaélés.
(2) Képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához - a nyilvános közszereplés kivételével - az érintett személy hozzájárulása szükséges.
(3) Az eltűnt, valamint a súlyos bűncselekmény miatt büntető eljárás alatt álló személyről készült képmást (hangfelvételt) nyomós közérdekből vagy méltánylást érdemlő magánérdekből a hatóság engedélyével szabad felhasználni."Így tehát a vádhatóságot hagyjuk csak, polgári perben túl nagy szerepük nincs.
Ettől függetlenül nem szép dolog a hívások rögzítése, de sajnos van olyan helyzet, amikor szükséges lehet és az sem igaz, hogy a bíróság előtt haszontalan volna. Ugyan kizárhatják a bizonyítékok sorából, de volt már olyan per (pl családjogi), ahol érdemi szerepe volt a döntéshozatalban.
(#19056) Verhóó
Szerintem itt többen is tudnak, ha egy kicsit visszaolvastál, vagy a keresőt használtad volna, még kérdezned sem kellene.
(#19111) RazorGTR1
"Jó cucc az a Dia, én pl. egy HD2-re nem is raknék Androidot, csak WinMo-t Ez csak úgy eszembe jutott, ne keresd az összefüggést"
Ez nagyon érdekelne. Kifejtenéd, hogy a HD2-re miért nem tannél androidot?
-
Altbrucke
tag
teszem azt telefonos ügyfélszolgálaton intézed a dolgaidat, de problémáid adódnak(szerintem akadt már mindenkinek
) Ott is készül felvétel amit kötelesek a rendelkezésedre bocsájtani, de azt meg is lehet vágni
Jól jöhet bizonyításnak a saját vágatlan verziód
Ennyi.amúgy a legjobb amivel találkoztam az az AllCallRecorder volt gyári ROM alatt, az újjal még nem próbáltam

-
Tesztelo.hu
senior tag
Ezt a Task Killler témát kitárgyaltuk már párszor: Igaz, hogy az Andorid kilövi azt, ami nem kell, ha fogyóban van a memória, de van olyan alkalmazás is, ami kevés memóriát igényel, viszont terheli a procit, ergo meríti az aksit. Ezt pedig az Android nem figyeli.
Másrészt számtalanszor jártam úgy, hogy belassult a telefonom (pedig 2 magos Tegra van benne), de miután a Task Killerrel kilőttem mindent, ami nem kell, láss csodát, felgyorsult. Na, erre mit lépsz?

-
aggleány
addikt
Nincsen! Én hibátlan vagyok!

petipetya
Se Internet, se Böngésző.
Megnéztem az Alkalmazások kezelése alatt, és ott sincs! 
gws580
Nekem is S II van. Ha gondolod, tudok küldeni régi Aldiko-t, ami még a szép polcos elrendezésű, bár pdf-et az még nem tud olvasni - cseréba sokkal jobban néz ki, mint az új verzió. Amúgy nem hiszem, hogy találsz autoscroll-os olvasót. A legtöbbnek az oldal szélét kell megérinteni lapozáshoz, az sem olyan komoly meló.

-
HollyBoni
veterán
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Call of Duty: Black Ops 7
- Steam Deck
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szavazok rá egy 23 forintos akciot!

, meg még mást is.
)

)