- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
BalanceR
addikt
Én nem csaltam, csak debug volt... (hiba volt a harmadik pálya végére egy ennyire idegesítő bosst rakni, a 4,5,6 pálya bossai somán lezúzhatóak, a harmadik meg szinte legyőzhetetlen... a final bossba is belefutottam már, kemény lesz...
)
10"on biztos adja
Azt nem értem, hogy ha ennyire jó grafikát, mint a Shadowgun, meg pl a MC2,Samurai II ...meg lehet csinálni 2-3 évvel ezelötti hardverre, akkor mért nem használja azt a motort több játéknál is az adott gyártó? -
BalanceR
addikt
Azt már töröltem, ha nem fizetsz, nemnagyon tudsz továbbjutni... egyszerűen nem lehet elég pénzt összeszedni rendes felszereléshez...
Ja, a Shadowgunban meg megtaláltam azt a file-t ami a pályákat kapcsolgatja, szóval a fúrós f@szságon végre túlvagyok...
A ModerCombat3 ról lehet tudni valamit?
Gondolom, azt is tegrára dobják ki legelőször, remélem azt még majd elbírja a hardverem... -
BalanceR
addikt
Nem, nem fog menni...
ha maxra húzom az érzékenységet, akkorsem fordul elég gyorsan ...
Az első beamet simán aktiválom, elfutok a következőig, és ott mire megfordul, és céloz már ott a daráló...
5"on játszom, és az irányítástnál azt nem lehet testre szabni hogy a fordulást mekkora területen érzékeljen, ezért vagy túl lassan fordul, vagypedig egyáltalán nem fordul semerre...
Vagy kijön valami cheat, vagy törlöm a p..csába az egészet, nem idegesítem magam vele... -
Az Opera Mobilra igaz volna az állításod, de a Minire nem. Az Opera Mini kijelző specifikusan tömörít ezért kisebb lesz az oldal mérete, ezzel valóban gyorsabban tölti le az adatokat.
A kijelző felbontás nagyban befolyásolja az opera szerverét, hogy mennyire tömörítse a lap méretét. A 240X320 régi telóm gyorsabban betölti az ugyanolyan weblapot, mint a 320X480 felbontásra. Többször kipróbáltam. -
RootRulez
félisten
Nekem anno az Extended Controlls tudta úgy, hogy nem belépett a menübe.
Most, CM7-nél már nem használom
-
CoolBoy323
nagyúr
szépen lassan írom, h felfogd: van ilyen kapcsoló, száz éve használtam ilyet, nem moddolt romban!!!
biztos van még ma is olyan, ami NEM a menübe dob, hanem vált!quick settingsben is van ilyen, bár azt se használtam már 50 éve...
@domerator: qwa sok értelme volt a hsz-ednek...
-
verser233
senior tag
Szia!
Nexus S - 2.3.6 gyári- launcher is ami gyárilag van rajta - jelenleg. De próbáltam már mással is pl a go launcher, vagy például rárakatam egy MIUI Rom-ot is. Mind- mind azt csinálja, hogy kihozza a keretet kiválasztom ő beteszi háttérnek úgy hogy mind a 6 oldalamra kihúzza és valami ocsmányul néz ki.
-
TRob1
veterán
Viszont megnéznék egy hasonló videt a te telefonodról. Hadd lássam már, mi számít "jónak", mi nélkül élek/telefonálok/sms-ezek/navigálok/....
szerk: a camom 1080p-s, csak féltem, hogy azt már végképp nem bírná a géped.
Azt meg főleg nem néztem ki belőled, hogy váltogatni is tudsz a jú-n a felbontások között. -
TRob1
veterán
Ez a vid csak azért készült, mert vkinek nagyon akadt a Launcher a Pengén, és lássa, hogy lehet benne tekerni rendesen.
És sztem az is látszik itt, hogy azért nem kell 1GHz vagy fölötte egy Launcherhez...Egy gyári megoldás sehol sincs ehhez képest (pengén legalábbis biztosan). Sztem a PC-den van a lagg, akadoznak a jutyúb videk.
-
chab7
addikt
Többek közt nekem is meg is szüntette a Voda a tarifámat, emiatt kellett másikat néznem még a nyáron. De mivel egy Defy-t odaadtak jóárasítva így náluk maradtam hűségesen és itt kötöttem ki köztetek, végre teljes értékű androidos telóval (nem rágányolttal) és még a havi díjam sem emelkedett, csak más lett a benne foglalt.
(#19746) aggleány: az nem kell legyen minden androidban?
-
Mauzes
addikt
Megvolt, de nem javult meg a dolog. És nincs bepipálva az automatikus.
Viszont félig meg tudtam oldani, mert a saját alkalmazásaim lapon 4 appot tudtam egy gombnyomással frissíteni, nem kellett belépni az app lapjára. Viszont van, amit a kézi frissítés kategóriába sorol, ott nincs ilyen lehetőség, és belépés után a frissítésre kattintva csak betöltés van a végtelenségig...
-
aggleány
addikt
Nem szeretek oldalakat átugrani csak azért, mert ott felesleges dolgok vannak. Az a jó, amikor be tudom biggyeszteni egy mappába az összes LW-t, egy másikban a widgeteket - így egy kupacon vannak, nem kell őket kerülgetni és keresgélni.
Ez a mappa volt nekem, de az én telómon nem jó a felbontása, nem látszik rendesen a felirat.
A gyári launcherem tetszik, arra kellene ilyen helyes kis mappa, és mivel dokee78-nak ugyanolyan telefonja van, mint nekem, gondoltam elárulja, hogy honnan szedte.
Nem kell nyuszis-kutyás-édibédi téma!!!
A kijelzővédő az más! (Harry Potteres nincs?)
-
Ghard
őstag
Ennyi erővel vehetnék egy kínai dual simes mobilt
@bigsee
A telefon már adott(xperia mini pro(sk17i)),szóval erre kéne megoldás,nem új mobil.közben találtam ilyet:olcsó adapter
Van tapasztalata ezzel valakinek?
Ez meg marhajól működik a videókat elnézve:drága adapter
Úgy nézem,netezésre csak az utóbbi lenne jó... -
Keresztapper
senior tag
(#19036) VD
Személyhez fűződő jogok megsértése esetén, tekintettel arra, hogy a kérdést a Posgári törvénykönyv szabályozza, polgári per indítható, amennyiben az alábbiak teljesülnek:
"Ptk. 80. § (1) A személyhez fűződő jogok megsértését jelenti a más képmásával vagy hangfelvételével kapcsolatos bármiféle visszaélés.
(2) Képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához - a nyilvános közszereplés kivételével - az érintett személy hozzájárulása szükséges.
(3) Az eltűnt, valamint a súlyos bűncselekmény miatt büntető eljárás alatt álló személyről készült képmást (hangfelvételt) nyomós közérdekből vagy méltánylást érdemlő magánérdekből a hatóság engedélyével szabad felhasználni."Így tehát a vádhatóságot hagyjuk csak, polgári perben túl nagy szerepük nincs.
Ettől függetlenül nem szép dolog a hívások rögzítése, de sajnos van olyan helyzet, amikor szükséges lehet és az sem igaz, hogy a bíróság előtt haszontalan volna. Ugyan kizárhatják a bizonyítékok sorából, de volt már olyan per (pl családjogi), ahol érdemi szerepe volt a döntéshozatalban.
(#19056) Verhóó
Szerintem itt többen is tudnak, ha egy kicsit visszaolvastál, vagy a keresőt használtad volna, még kérdezned sem kellene.
(#19111) RazorGTR1
"Jó cucc az a Dia, én pl. egy HD2-re nem is raknék Androidot, csak WinMo-t Ez csak úgy eszembe jutott, ne keresd az összefüggést"
Ez nagyon érdekelne. Kifejtenéd, hogy a HD2-re miért nem tannél androidot?
-
Altbrucke
tag
teszem azt telefonos ügyfélszolgálaton intézed a dolgaidat, de problémáid adódnak(szerintem akadt már mindenkinek
) Ott is készül felvétel amit kötelesek a rendelkezésedre bocsájtani, de azt meg is lehet vágni
Jól jöhet bizonyításnak a saját vágatlan verziódEnnyi.
amúgy a legjobb amivel találkoztam az az AllCallRecorder volt gyári ROM alatt, az újjal még nem próbáltam
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ezt a Task Killler témát kitárgyaltuk már párszor: Igaz, hogy az Andorid kilövi azt, ami nem kell, ha fogyóban van a memória, de van olyan alkalmazás is, ami kevés memóriát igényel, viszont terheli a procit, ergo meríti az aksit. Ezt pedig az Android nem figyeli.
Másrészt számtalanszor jártam úgy, hogy belassult a telefonom (pedig 2 magos Tegra van benne), de miután a Task Killerrel kilőttem mindent, ami nem kell, láss csodát, felgyorsult. Na, erre mit lépsz?
-
aggleány
addikt
Nincsen! Én hibátlan vagyok!
petipetya
Se Internet, se Böngésző.
Megnéztem az Alkalmazások kezelése alatt, és ott sincs!
gws580
Nekem is S II van. Ha gondolod, tudok küldeni régi Aldiko-t, ami még a szép polcos elrendezésű, bár pdf-et az még nem tud olvasni - cseréba sokkal jobban néz ki, mint az új verzió. Amúgy nem hiszem, hogy találsz autoscroll-os olvasót. A legtöbbnek az oldal szélét kell megérinteni lapozáshoz, az sem olyan komoly meló.
-
HollyBoni
veterán
-
aggleány
addikt
-
aggleány
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tőzsde és gazdaság
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fűnyíró topik
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megjelent az Infinix Note 50x 5G
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest