Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch
- Magisk
Aktív témák
-
varsam
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok olyan alkalmazást, amivel élőbe tudnék nézni meccseket streamelve? Akár csak az is jó lenne, ha highlights videókat tudnék nézni, x perces késéssel.
-
-
varsam
őstag
Kaptatok már kékhalált android-on
Lezárt képernyőt megtörölgettem egy ronggyal, erre benyomott egy kék képernyőt mindenféle szöveggel és csak az aksi kivétel segített -
varsam
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
VLC direct pro az SD kártyán lévő filmeket nem tudja lejátszani, legalábbis nekem nem sikerült és nem volt kedvem most összekötni a géppel a telót.
BSplayer-t tettem fel, az felismeri a több audio stream-et, csak váltani nem tud köztük, megakad a film amikor váltani akarok.
Sok időm nem volt mondjuk próbálgatni, majd valamikor megnézem jobban, meg a VLC-t is. -
varsam
őstag
üdv
biztos volt már, de nem találtam itt.
Tudnátok egy jó videó lejátszó progit (LG P970 - And 2.2.2) ami tud srt feliratot kezelni, mégjobb ha én magam tudom megadni h melyiket mutassa, illetve dual audio-s videóknál ki tudom választani h melyik hangot játsza le?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Lezárt képernyőt megtörölgettem egy ronggyal, erre benyomott egy kék képernyőt mindenféle szöveggel és csak az aksi kivétel segített