Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
varsam
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok olyan alkalmazást, amivel élőbe tudnék nézni meccseket streamelve? Akár csak az is jó lenne, ha highlights videókat tudnék nézni, x perces késéssel.
-
-
varsam
őstag
Kaptatok már kékhalált android-on
Lezárt képernyőt megtörölgettem egy ronggyal, erre benyomott egy kék képernyőt mindenféle szöveggel és csak az aksi kivétel segített -
varsam
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
VLC direct pro az SD kártyán lévő filmeket nem tudja lejátszani, legalábbis nekem nem sikerült és nem volt kedvem most összekötni a géppel a telót.
BSplayer-t tettem fel, az felismeri a több audio stream-et, csak váltani nem tud köztük, megakad a film amikor váltani akarok.
Sok időm nem volt mondjuk próbálgatni, majd valamikor megnézem jobban, meg a VLC-t is. -
varsam
őstag
üdv
biztos volt már, de nem találtam itt.
Tudnátok egy jó videó lejátszó progit (LG P970 - And 2.2.2) ami tud srt feliratot kezelni, mégjobb ha én magam tudom megadni h melyiket mutassa, illetve dual audio-s videóknál ki tudom választani h melyik hangot játsza le?
Aktív témák
- Társasjáték topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Playstation 5 + 1 kontroller
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lezárt képernyőt megtörölgettem egy ronggyal, erre benyomott egy kék képernyőt mindenféle szöveggel és csak az aksi kivétel segített