- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Egy gyenge internetkapcsolatal egy nagyobb felbontású telefonon később fog betöltődni egy oldal az Opera minivel mint egy kissebb felbontásún.
Jól gondolom? -
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen teszem-e fel?
Ha e-mailt küldök akár freemaileset akár citromaileset nem jelenik meg az üzenet az elküldött üzenetek között annak ellenére hogy elküldi.
Miért van ez? -
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Egy egyszerű naptár appot keresek, csak emlékeztetőket és évfordulókat írnák bele.
Valami olyasmit, mint ami egy mezei nokia telefonon van.
Már kismilliót kipróbáltam. Mindegyik túl van komplikálva szerintem. Nem kell hogy: from-to, meg mennyivel előtte riasszak.
Az lenne a lényeg hogy pár másodperc alatt bele tudjak vinni egy emlékeztetőt pl. -
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Jól gondolom hogy a Barnacle Wifi Tether -el hotspot képessé lehet tenni az androidos mobilokat?
A telefon mobilnet szolgáltatását szeretném megosztani, pl. egy laptop számára.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged