- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
pChriss
tag
válasz
llaszlo #6744 üzenetére
megneztem ezt is, meg a Droidstats.ot is, igaz h a felsoroltak kozul egyik se tud backupolni.Vagy csak en nem talaltam meg ?
De eddig a Droidstats ami fele huzok, bar ez is meg Call Meter NG is mas adatokat mutat.
Apropo, tudom h nem vag temaba, de Telenornal mikor van szamlazaras ? -
-
vétó
aktív tag
válasz
llaszlo #6638 üzenetére
gondolom nem használtál még e-book olvasót. sokkal használhatóbb, mint egy pdf reader. mert ez utóbbi egy sima doc fájlhoz hasonlóan görgethető, ezzel szemben az e-book olvasók könyvszerűen "viselkednek", azaz konkrétan lapozol bennük (így könnyebb olvasni), és automatikusan megjegyzik, hogy hol tartottál, amikor utoljára kiléptél az alkalmazásból.
szóval igen, van pdf olvasó, ingyen is, fizetős is (nekem pl DocumentsToGo fizetős van a telefonomon), de ha könyvet kell olvasni, akkor inkább egy erre kitalált e-book olvasó alkalmazást használok, még akkor is, ha ehhez konvertálni kell (ami a pc-n kb annyira fájó pont, mintha drag-drop-al nyitod meg a pdf olvasóban a pdf fájlt, mert a mobipockat pár másodperc alatt konvertálja át a teljes állományt a saját prc formátumába - amit akár ott helyben el is kezdhetsz olvasni).én igazából azt várom már, hogy mikor lesz mobipocket reader androidra is...
-
llaszlo
veterán
-
NoMagix
addikt
válasz
llaszlo #6550 üzenetére
Köszi az együttérzést!
Miért cseszegetsz?
Próbálkozzál máshol...
Ott is megkérdeztem, gondoltam ez egy szoftveres topic?!?!De, nem telepítettem semmit, főleg nem ész nélkül!
Gyári szoftveres a telefonom, nem buherálom mindenféle szedett-vetett tákolmányokkal!
Amúgy az első perctől fogva nincs olyankor törlőgomb! -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #6540 üzenetére
Azt kifelejtettem, hogy ha lehet olyan legyen ami tudja a call end-et és a wait-et is.
A call wait notification-t próbáltam és kicsit furán működik most egyfolytában rezegtet amíg a másik fél le nem teszi.Szerk: A market.android.com működik valakinek? Mert nálam azt írja, hogy a telefonom nincs bejelentkezve a marketre.
-
SsPL711
őstag
válasz
llaszlo #6506 üzenetére
Appbrain-ben sz.gépről tedd be a listádba amit szeretnél telepíteni.
Telefonnal menj fel az Appbrain-re, frissíts egyet, ezáltal megjelenik a telepítendő alkalmazások között ezután, telepítések végrehajtása.Akkor letölti amit a markettel nem találsz.
Persze mindezek előtt frissíts az új appbrain-re és a FWI-t is telepítsd újra.
-
-
Pocok256
veterán
válasz
llaszlo #4783 üzenetére
Válasz a kérdésedre: http://hvg.hu/Tudomany/20101209_t_mobile_halozat
Stryker: Igazábol én két böngészőt használok vagy dolphint ha otthon vagyok és wifi közelben vagy pedig Opera minit mert az alig eszik netet. A dolphin nagyon jó és nagyon kényelmes gyors és szinte minden 100%-an ugyanúgy jelenik meg mint az itthoni normális böngészőben. Szóval emiatt szeretem. Viszont az Opera mini meg alig eszik net forgalmat ami a 100 Mb os net csomagomnak nagyon fontos
más:
Valaki nem tud valami olyan progit ami a ledeket villogtatná a telefonon elmulasztott híváskor vagy sms kor. (na meg tutira jó lenne T-mobile pulse -ra ) -
z0d1AK
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
válasz
llaszlo #4008 üzenetére
Hát wifiről felmegyek a 0.facebook.com-ra. Csinálok egy könyvjelzőt. Felmegyek m.iwiw.hu-ra, és ott is. Ezután kirakom home-ra a két könyvjelzőt. Letöltöm Marketről a DroidWall-t. Elindítom, megadom a root-jogot neki. Bal oldalt bepipálom a legfelső négyzetet(wifivel mindennek engedélyezzen), jobb oldalt pedig csak a böngészőét. Menü gomb, apply. Ha végzett, kilépek, és rákattintok az egyik könyvjelzőre a home-on, és voálá, megy. Csak T-Mobile-on.
-
sztrogoff19
tag
válasz
llaszlo #3949 üzenetére
llaszlo,
ennél jobbat szerintem nem fogsz találni egyhamar. Én anno valami phone usage nevű progit használtam (ez közel sem biztos, hogy erre való, de így rémlik), mutatott mindenféle grafikont, meg anyámkínját, de a Call meter NG ezerszer jobb szerintem.
Egyértelmű kijelzés, sőt még a forintosítva is be lehet állítani, lehet 2 tarifacsomagot is megjeleníteni, egyszerűen szupi
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #3944 üzenetére
Meg is van.
De ha valaki tud még ilyet akkor nyugodtan leírhatja. -
-
Rickazoid
addikt
válasz
llaszlo #2757 üzenetére
A Handcent nálam nem számolja az magyar ékezetes karaktereket többnek, még az "Ő"-t sem. Lehet valami beállítás kéne hozzá, de mindegy, mert sosem használok ilyeneket, viszont összefűzött sms-eket gyakran küldök.
Köszi a választ, főképp Ghostface-nek!(#2784) sheratan: olyan nincs esetleg, ami a LauncherPro-hoz hasonlóan tud öt sorban widgeteket elhelyezni? Szerintem nagyon jó az a program is, főleg emiatt, csak hiányzik a skinezhetőség belőle.
-
Balinov
titán
válasz
llaszlo #2723 üzenetére
Nekem Legend (2.1), asszonykanak Optimus (1.6) van. Ugy remlik, o tud fogadni MMS-t ugy, hogy nincs elofizetbe semmilyen kulon adatcsomagra. En elofizus vagyok, o pre-paid. Szolgaltato : Meteor, Irorszag.
Kuldesben nem vagyok biztos, de ha nem felejtem el, este megnezem es jelzem a topikban.
udv
Balinov -
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #2673 üzenetére
Most vettem csak észre, hogy ugyanazt adta a google. Lehet, hogy neked kellene inkább elolvasni azt amit az ember linkel??? Mivel ott a beállítását írják le. És, hogy a 2.1-ben már nincs a menüben. Mivel elég friss topicról van szó így nyalván aktuális a téma.
Szerk: Ha nem tévedek akkor ez itt a beállítás menete.
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Bundle topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest