Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Méretes kamerasziget a Motorola Edge 70 Ultrán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Yettel topik
Aktív témák
-
Akee21
csendes tag
Sziasztok!
Most jutottam el arra a pontra, hogy elfogyott a hely a telefonomon, így végre feltenném a 2.2-es frissítést. (Eddig kicsit lusta voltam hozzá
)Szóval, ami a kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
- minden program és beállítás megmarad a frissítés után? Ha nem, akkor miket kell újra beállítanom? Avagy milyen fontos teendőim legyenek, mielőtt felrakom a Froyót?
- olvastam korábban, hogy a frissítés feltelepítése után többeknek ilyen-olyan hibája problémája volt, amit factory resettel meg lehetett oldani, ilyenkor viszont ha minden igaz, legyalul mindent a telefonról. Ha erre szorulnék (akár a jövőben), a sima automatic backup-pal visszahozható minden? Ha nem, milyen programot tudnátok ajánlani rá?Köszi előre is!
Üdv.
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gran Turismo
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo TAB M11 tablet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)