- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
lzoli78
csendes tag
Sziasztok!
Opera böngészönél megy nektek rendesen a flash?
Leszedtem legújabbat, de valahogy nem az igazi.. Pl. sima alap böngészövel indevida-n lejátsza videokat, operával nem... Lehet csak valami beállitás? Az opera beállitásoknál engedélyeztem flasht. Tud valaki ebben segiteni? Mi lehet a gond? Jó lenne ha menne, mert mint böngészö nagyon jó, csak ez hiányzik...Köszönöm előre is a válaszokat!
Zoli
-
lzoli78
csendes tag
válasz
volvoguy #5596 üzenetére
Az ok, hanem amikor kiakarom rakni a widgetet(hosszan nyomom a kijelzöt) kijön hogy launcher widgetek , widgeteket, gyorsgomb stb rakhatok ki.. Rányomok a widgetekre és kevesebb van közötte mint TW-nél, pl. program monitor, feeds and update,napi tájékoztató hiányzik a lehetőségek között... Pedig menüböl el tudom inditani... Ugy tünik nekem hogy a samsung widgeteket nem hozza ott fel.
Illetve mégegy Gmailes leveleket nem frissiti rendesen launcherpronál twnél igen..
Eredeti, vásárolt program pedig. Tetszik, nagyon jobb mint az alap.. Csak ezek hiányoznak nekem.. Remélem valahogy be lehet állitani és csak én vagyok figyelmetlen..
Valaki ötlet? -
lzoli78
csendes tag
Sziasztok!
SGS-em van, felraktam a launcher pro programot. Sokkal jobb, gyorsabb lett a kezelhetőség mint TW-vel... Ennyit számitana egy jo "launch" program?
Viszont TW-vel widgetek között volt pár alapwidget(ha jol sejtem a samsungosok), amiket launcherrel nem tudok elövarázsolni. Be lehet ott is állitani öket? Pl. program monitor...
Illetve könyvejelzöim sincsennek meg, amiket TW nél (androidos alapböngészön) állitottam be.
ezeket külön kezeli a két home app? Át lehet vinni egyikröl a másikra?Köszi előre is a válaszokat!
Üdv!
-
lzoli78
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés. SlideIT programot hogy tudnám hivatalosan megvenni? Marketről nem megy, ha jól tudom Mo.-n még nem elérhetőek a fizetős app.ok. A SlideIT hivatalos oldalán is marketre dobna.. Ha jól tudom Appbrainel megoldható, de nekem sehogy sem megy, hogy fizetős programokat vegyek.
Előre is köszönöm a a segitségeteket!
Üdv.
Aktív témák
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- RAM topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Egyedi ékszerdobozka
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest