- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
lzoli78
csendes tag
Sziasztok!
Opera böngészönél megy nektek rendesen a flash?
Leszedtem legújabbat, de valahogy nem az igazi.. Pl. sima alap böngészövel indevida-n lejátsza videokat, operával nem... Lehet csak valami beállitás? Az opera beállitásoknál engedélyeztem flasht. Tud valaki ebben segiteni? Mi lehet a gond? Jó lenne ha menne, mert mint böngészö nagyon jó, csak ez hiányzik...Köszönöm előre is a válaszokat!
Zoli
-
lzoli78
csendes tag
válasz
volvoguy #5596 üzenetére
Az ok, hanem amikor kiakarom rakni a widgetet(hosszan nyomom a kijelzöt) kijön hogy launcher widgetek , widgeteket, gyorsgomb stb rakhatok ki.. Rányomok a widgetekre és kevesebb van közötte mint TW-nél, pl. program monitor, feeds and update,napi tájékoztató hiányzik a lehetőségek között... Pedig menüböl el tudom inditani... Ugy tünik nekem hogy a samsung widgeteket nem hozza ott fel.
Illetve mégegy Gmailes leveleket nem frissiti rendesen launcherpronál twnél igen..
Eredeti, vásárolt program pedig. Tetszik, nagyon jobb mint az alap.. Csak ezek hiányoznak nekem.. Remélem valahogy be lehet állitani és csak én vagyok figyelmetlen..
Valaki ötlet? -
lzoli78
csendes tag
Sziasztok!
SGS-em van, felraktam a launcher pro programot. Sokkal jobb, gyorsabb lett a kezelhetőség mint TW-vel... Ennyit számitana egy jo "launch" program?
Viszont TW-vel widgetek között volt pár alapwidget(ha jol sejtem a samsungosok), amiket launcherrel nem tudok elövarázsolni. Be lehet ott is állitani öket? Pl. program monitor...
Illetve könyvejelzöim sincsennek meg, amiket TW nél (androidos alapböngészön) állitottam be.
ezeket külön kezeli a két home app? Át lehet vinni egyikröl a másikra?Köszi előre is a válaszokat!
Üdv!
-
lzoli78
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés. SlideIT programot hogy tudnám hivatalosan megvenni? Marketről nem megy, ha jól tudom Mo.-n még nem elérhetőek a fizetős app.ok. A SlideIT hivatalos oldalán is marketre dobna.. Ha jól tudom Appbrainel megoldható, de nekem sehogy sem megy, hogy fizetős programokat vegyek.
Előre is köszönöm a a segitségeteket!
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest