- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Van olyan fülhallgató + zenelejátszó program kombináció, ami tudja az iphonenál lévő fícsört, hogy egy nyomás pause, 2 nyomás ugrik a szám a következőre, 3 nyomás ugrik a szám vissza?
Sennheiser mm50ip-m van-> konkrétan ehhez kéne ha lehet -
Zoty4
őstag
Sziasztok
Új vagyok a droidok világában és kérdeznék pár dolgot. Vettem a héten egy HTC Desiret Android 2.2-vel (gyári független). Így iphone után picit furcsa ez, de lelkes vagyok
Elolvastam az utolsó durván 1500 bejegyzést a fórumon, igyekszek nem hülye, és ezerszer leírt kérdéseket feltenni.1, Miylen SD-kártyát ajánlotok a telefonhoz? 4 gigás van most benne, elég a 16GB-os? Milyen márkát (kingston,sandisk vagy egyéb) és milyen osztályút érdemes (Class2,4,6 stb?)
2, FEltettem a handcent sms-t, meg fent van a gmail is, hogy tudom kikapcsolni a gyári sms és a gyári e-mail klienst, hogy ne jelezzen mind a 2 program?
3, Menűben lévő programokat, amiket például letöltök marketból, vagy gyáriak, be lehet tenni valami könyvtárba? Vagy csak az asztalon van ilyen lehetőség?
4, Letöltöttem a battery status progit, hogy lássam az akksi töltöttségét mindig, nem lehet valahogyan a gyári kis jelzőn bekapcsolni valamit, hogy mutassa a töltöttséget?
5, Rootolást is olvastam párszor itt, sőt keresgéltem is gugliban, de annyi leírás van, és annyi különböző, hogy nem tudom melyiknek álljak neki. Desire-ös tulajtól kérnék ez ügyben segítségét (Froyohoz)
6, Ez többször is elhangzott, miylen navigációt ajánlotok, illetve hogyan tudom beszerezni? Nem csak magyarország térkép kellene, hanem nyugat- és dél-európa is.
7, Van itt printscreen lehetőség mint a iphoneban (home+lock)?
8, Gyári programokat, amire nincs szükségem, le lehet törölni a telefonról?
9, Appbrainben láttam pár jó dolgot amiket linkeltetek, de pl 2$. Azt hogy tudom leszedni, hogy lehet érte fizetni, vagy ha installra rámegyek és a barcodescannerrel beolvasom, letölti ingyen?Bocsi, hogy kicsit sok kérdést tettem fel, 3-4 napig írtam össze, és ez már egy szűkített verzió, mert fórumolvasás közben jópárra választ kaptam
Köszi a segítséget előre is.
Zoli
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mikrotik routerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest