- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
RootRulez #36193 üzenetére
Szerintem igen, mert olyan volt,hogy beállítottam,hogy váltson "Music" profile-ra ha plug-inelem a headset-et, kiléptem, bedugtam a fülhallgatót és semmi, majd menübe belépek,megnyitom profile schedulert és lám, egyből átváltott ...
Igaz ,hogy van TaskManagerem autokill-el,de ignore list-en van amiket nem zár be, szóval ezért nem értettem ...
-----
(#36192) andris811 : Köszönöm, lehet visszatérek rá, mert most egy régebbi (4.0.6-os EasyProfiles-t próbálgatok, egyelőre sikerrel, bár elég nehéz a konfigurálása ...)
-----
Más, esetleg tud valaki olyan TaskManager-t ami kiírja,hogy épp milyen appok/szolgáltatások futnak és hogy mi mennyit "eszik" ?
-
Iga007
tag
válasz
RootRulez #35304 üzenetére
Köszönöm!
Nagyszerű ez a ES File Explorer!
Látom a PC-n a megosztásokat és el is indul a lejátszás, de még a sima avi fájlok esetében is diavetítésbe fullad a filmnézés
Így marad a másolás SD-re.
Lehetséges, h mivel a free változatot hazsnálom a Connectify-ból korlátozza a sávszéleséget.Remélem ha megérkezik már a kis mini routerem[link] akkor nem lesz a sebességgel probléma!
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #35978 üzenetére
Az lehet...
Tényleg, ezentúl szeretném ha itt mindenki magázna. Hölgyeim és Uraim! Öröm Önökkel "topikolni".
Nem ám, csak viccelek, igazándiból én azt szeretném, ha életem végéig tegezne mindenki akivel szóba állok (még a hülye telefon is).
Az a legjobb ha valahogy így szólítanak meg: Gyere, fizetek neked egy sört (meg egy felest). -
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #35974 üzenetére
Tudom hogy nem számít, de +1 szavazat a tegeződés mellett.
Utálom ha egy program magáz (vagy egy kölök)
Sztem 100 emberre jut vagy 5-6 beképzelt/sznob (szerencsére személyesen nem ismerek túl sok ilyent), úgyhogy az nem "veszteség" ha ők nem használják a tegeződő programokat.(Tudom, megint eléggé nyers voltam szokás szerint
)
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #35621 üzenetére
Sziasztok!
Remélem emlékeztek még, hogy nekiláttam egy programnak, amiben a segítségeteket kértem. Ez a
Kingsoft Office, ami egy ingyenes és teljes értékű irodai csomag. A fordítás jelenleg 34%-nál jár. Azonban az időnk véges, mert a http://crowdin.net lokalizáló portál csak 10 napig ingyenes. Még 5 nap van, hogy szép nyelvünket beletegyük ebbe a kis hasznosságba...
Természetesen, ha nem leszünk kész vele időben a munka (részemről) utána is folyni fog, de így közösségileg mégis jobb és könnyebb, főleg egy ekkora volumenű projektnél.
Tehát akinek van kedve beszállni a honosításba, az ITT egy regisztráció után megteheti.
Jelenleg abban maradtunk, hogy a "függvénynek látszó tárgyakat" elsőre nem bizgetjük (pl. : "ACOS(number)" Szóval azt ti se fordítástok le, még ha tudjátok is mi az.
A fordítás jelen állapotát feltöltöttem, próbálgassátok. INNEN letölthető (34%)
-
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #35797 üzenetére
Nekem a linkelt progi nem hozza be a következő appot:
Lenne olyan kedves valaki, hogy letölti nekem a fenti appot, és elküldi priviben?
Egyébként egy ilyen feltételeknek megfelelő alkalmazásra vadászom, egyelőre nem kaptam itt tippet:
"Melyik az a legegyszerűbb progi (kis fájlméret, alacsony RAM-használat, kevés beállítás), amivel a telóm néma állapotában lehet néhány számról érkező hívást mégis "átengedni"?
Azaz adott számok mindig kicsörögjenek - mindenféle időzítés, szabályok, profilok definiálása nélkül."
-
petipetya
nagyúr
válasz
RootRulez #35675 üzenetére
Szintén lemaradtam róla anno. Nem csoda, mert mikor megy az offolás (benézek és 40 üzenet ugyanarról a nicktől származott csak hogy hozzászólást gyűjtsön vagy tényleg lámáskodik stb.), akkor egyből lépek ki a topicból. Sajnos ilyenkor elveszik az a hasznos hsz. is, ami ott lapul 40 értelmetlen között.
-
TRob1
veterán
-
M0RGI
őstag
válasz
RootRulez #35629 üzenetére
Sajnos szintén minden xart megkérdez egy sima eseménynél.
Más?Egyébként jelenleg a COL remindert használom, letisztult, egyszerű, magyar, de jó lenne ha a beírt emlékeztetőit naptárból is el tudnám érni, ill. látnék egyben egy hónapot. Sajnos ilyen funkció nincsen benne.
(#35632) k850:
Hát ha mindent nem is, de pár felesleges dolgot meg kell adni neki, ill. több szükségtelen gombnyomásora kényszerít.Ahogy írom fentebb, COL remindert használok és igen, jó lenne bármi hasonló emlékeztető, jegyzettömb app, csak jó lenne ha valami naptár szerűséggel egyben lenne. Az sem baj, ha widget.
-
gulyasa
őstag
válasz
RootRulez #35521 üzenetére
Elnézést, új vagyok android téren. Most váltottam wm6.1-ről...
Elfelejtettem írni, hogy offline megoldású kellene.
Az általatok ajánlott módszer azt jelenti, hogy egyszeri szinkronizálás után offline működik? Vagy minden nap kell egy szinkronizálás, hogy az aktuális "értéket" mutassa? -
-
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest