Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #35621 üzenetére
Sziasztok!
Remélem emlékeztek még, hogy nekiláttam egy programnak, amiben a segítségeteket kértem. Ez a
Kingsoft Office, ami egy ingyenes és teljes értékű irodai csomag. A fordítás jelenleg 34%-nál jár. Azonban az időnk véges, mert a http://crowdin.net lokalizáló portál csak 10 napig ingyenes. Még 5 nap van, hogy szép nyelvünket beletegyük ebbe a kis hasznosságba...
Természetesen, ha nem leszünk kész vele időben a munka (részemről) utána is folyni fog, de így közösségileg mégis jobb és könnyebb, főleg egy ekkora volumenű projektnél.
Tehát akinek van kedve beszállni a honosításba, az ITT egy regisztráció után megteheti.
Jelenleg abban maradtunk, hogy a "függvénynek látszó tárgyakat" elsőre nem bizgetjük (pl. : "ACOS(number)" Szóval azt ti se fordítástok le, még ha tudjátok is mi az.
A fordítás jelen állapotát feltöltöttem, próbálgassátok. INNEN letölthető (34%)
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest