- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
RootRulez #36193 üzenetére
Szerintem igen, mert olyan volt,hogy beállítottam,hogy váltson "Music" profile-ra ha plug-inelem a headset-et, kiléptem, bedugtam a fülhallgatót és semmi, majd menübe belépek,megnyitom profile schedulert és lám, egyből átváltott ...
Igaz ,hogy van TaskManagerem autokill-el,de ignore list-en van amiket nem zár be, szóval ezért nem értettem ...
-----
(#36192) andris811 : Köszönöm, lehet visszatérek rá, mert most egy régebbi (4.0.6-os EasyProfiles-t próbálgatok, egyelőre sikerrel, bár elég nehéz a konfigurálása ...)
-----
Más, esetleg tud valaki olyan TaskManager-t ami kiírja,hogy épp milyen appok/szolgáltatások futnak és hogy mi mennyit "eszik" ?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest