- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
dokee78
félisten
Mi az a rootolás és mire jó?
TRob1:Alkalmazásonként tudom tiltani?
-
dokee78
félisten
Apndroid mire is jó ez?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! A telefon rootoltságától függ a marketen látható programok száma vagy az a rom verziójától függ?
-
Sziasztok!
A home screen-re szeretné kitenni egy olyan gombot, amivel a hívószám kijelzést tudom ki/be kapcsolni. Van esetleg erre valami widget?
-
qpali
csendes tag
Egy olyan programot keresek, ami a netforgalmamat számolja (természetesen wifi-n nem, csak 3g/edge-n) és valahogy be lehessen állítani, hogy a mobiltv-t ne számolja (mert azért elvileg nem kell adatfargalmat fizetni).
Ha van widget is hozzá, az még jobb lenne.Erre a problémára született már megoldás? Engem is nagyon érdekelne egy ilyen.
-
volvoguy
addikt
Üdv. Androidnál lehet olyat csinálni (konkrétan 2.1) hogy a telefon böngészőjével töltök le fájlt? Mint számítógépen? Vagy kell hozzá download manager? Tudtok ajánlani? Egyáltalán megoldható, vagy csak a market?
-
Falconer
aktív tag
Sziasztok, android apkt hogyan lehetne frissiteni? V
ki tudna linkelni egy uj verzit? Nalam sajnos a telepites nem megy es nem akarok flashelni...
a cucc rootolva van -
yodee_
őstag
Szeva! Lehet, hogy fura dolgot kérdezek, de nekem olyan programra lenne szükségem amivel az aktív hívást nem a kijelzőn megjelenő gombbal tudom megszakítano, hanem mondjuk a vissza vagy home gombbal. Teljesen mindegy melyikkel csak hardver gomb legyen ne pedig a képernyőn megjelenő gomb. Azért zavaró ez mert ha elveszem a fülemtől a telót akkor késleltetve kapcsolja vissza a kijelzőt és esély sincs azonnali hívásbontásra. Remélem megoldható valahogy. Köszi előre is.
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #7175 üzenetére
Az FB sync-et valahol le lehet állitani, olvastam legalábbis róla
Én nem bluros vagyok, úgyhogy ilyen problémám nincs.
(mondjuk belépegetni én is lusta vagyok... gondolkoztam, hogy kiteszek egy Facebook widgetet ami mutatja a feed-et (a facebook app-pal lehet is, úgy rémlik) csak még nem került rá sor -
(jan)
őstag
A 2.2 még nem tökéletes 845-re viszont helyette ajánlom ezt.
Mindkettő garanciavesztéssel jár!
Feldobtam ezt a skyfire-t engem nem győzött meg, opera mini sokkal gyorsabb...
viszont a flash videó konvertálása az ügyes ficsör, valamint a desktop mode- is az lenne ha működne.
csak nekem nem megy a desktop mode ?
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #7174 üzenetére
Igazság szerint azért linkeltem össze, hogy aki benne van a telefonkönyvemben, az ne legyen benne 2x, mert leszedte a tel FB-ról is, ha ki tudnám kapcsolni a szinkronizációt lehet ki is kapcsolnám
Csak nincs FB alkalmazás a menüben, ahol lenni kéne
Meg azért néha jó hogy írja, hogy ez meg ez ezt írta az előzményekben és én direkt tuti nem lépek be ezért...
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #7172 üzenetére
Jaja, úgy értettem én is az összecserélést, hogy a rendes nevet irja a becenév helyett
A képes progi nem tudom, igy jó lesz-e neked (már hogy egyszer már össze lett szinkronizálva az összes kontakt az FB-vel... )
A kérdés inkább az, hogy mennyire kell neked az összelinkeltség. SZóval mire használod? Mert ha mondjuk csak a fotók miatt, akkor visszacsinálhatnád a Contact-FB linkelést, kikerülnének a FB fotók, és aztán a syncmypix-el leszednéd az FB-ről azt a fotót, amit szeretnél.
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #7171 üzenetére
Szia! Nem az összecserélős problémám van.
Hanem az összekapcsolt kontaktokban nem tudom megadni, melyik név jelenjen meg a telefonkönyvben (FB-n: "Szabó József", régebbi kontakt szerint meg: "Csiga" és a Csiga jelenjen meg).
De ezt a képes progit átveszem, mert vannak páran, akik nem töltöttek magukról fel FB-re képet és az a kép szerepel a telefonkönyvbe, holott a névjegyében benne lenne egy kép róle. .K
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #7112 üzenetére
RootRulez,
A contact list - facebook sync-et te mire szeretnéd használni?
Csak a képeket szeretnéd a telefonlistába tenni, vagy ennél többet szeretnél?
Mert ha csak a képeket, akkor arra van külön app (syncmypix), és az nem kavarja össze a neveket.
(egyébként erről a névfelcserélős gondról tutira olvastam már, vagy itt az android appz-ban, vagy a defyben, keress rá, hátha ott a megoldás)Más: Ezt olvastátok?
Az Android Market online piactérről összesen huszonegy, ártó szándékú alkalmazást törölt a Google. -
mumk1
addikt
Ezekre a készülék saját topicjában előbb kapsz válaszokat.
-
RaZroX
addikt
1-2 kérdésem lenne a Vodafone 845-el kapcsolatban:
Android 2.2-t fel tudom rá varázsolni úgy, hogy megmaradjon a garancia ? (ha igen hogy ?)
Hogy tudom biztonságosan felgyorsítani a telefont ? (mert meg kell, hogy valjam baromi lassú tud lenni)
Android 2.1-re megoldható a Flash Player telepítése ?Előre is köszi!
-
hecktor
aktív tag
sziasztok
xperia 8 telefonom van , 2.1 es android rendszerre frissitettem
a főképernyőt és a menüt lecseréltem , hogyan tudnám a fenti kék lehúzható tálcát /feketére/ megváltoztatni?
meg lehet ettol az egesz gyari kek desingtol szabadulni , a tarcsazastol a beallitasokig ?
ezekhez kell az a bizonyos root ?
-
djkrisz1
csendes tag
Tessék leszedtem neked [skyfire 3.2.2]
-
(jan)
őstag
vodafone 845 fzf 5.1-es főzött rom 2.1 az alapja.
Ha esetleg valaki át tudná dobni vagy megmondja hogy tudom leszedni annak megköszönném
-
andrew01
tag
Üdv!
Újra tenném a telom.. resetelném.. kérdés van-e olyan program, amivel backup-olhatom a progikat de a beállításaikkal együtt !?!
A telóm NINCS rootolva és nem is szeretném.. --Nexus One 2.3.3--
Választ előre is köszönöm !!! -
(jan)
őstag
Miért nem találom a marketben a skyfire-t ?
-
canniball
nagyúr
Olyan is van? Ezt nem tudtam...
(#7116) vétó!
Nyilván nekem sem itthon az udvarban kell.De ha úgy alakul Pesten egyszerűbbnek tűnik, mint az aprót dobálni.
Amúgy arra lettem volna kíváncsi hogy hogy is működik/működnek: beazonosítják hogy hol vagyok és csak a rendszámot+a parkolás hosszát kell megadni, vagy ennél azért bonyolultabb? És persze hogy mennyire megbízható(ak)?
Mod.
(#7133) tsigalko87!
Basszus, azt hittem el lehet kerülni az automata keresgélést...(#7140) zarew!
"Telepítés után kell neki net,mert onnan frissíti a város adatokat."
De csak telepítés után amíg lefrissít, nem pedig folyamatosan, ugye? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
hodostamas #7148 üzenetére
2.2 van rajta. Találtam most egy leírást angolul, ami elvileg pont ehhez van. Mindjárt végig jutok rajta, és kiderül, hogy jó-e.
-
djkrisz1
csendes tag
Nézd meg ezt,elvileg mennie kell 2.1-en [full screen caller id free]
(#7147) z0d1AK
Értem,akkor előbb root-olni kell,végig kell próbálni az összes root-olós programot.
-
-B-
senior tag
Itt egy kis leírás róla.
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
2.1-es Androidnál megoldható, hogy a telefonkönyvben szereplő kép híváskor teljes, vagy közel teljes képernyőn jelenjen meg a kijelzőn? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
hodostamas #7142 üzenetére
Az apk letöltéséig jutottam el. Hogyan tovább?
(#7141) RazorGTR1: hogyan flashelem fel?
-
-
z0d1AK
nagyúr
Hogyan tudok olyan készülékre Market-et varázsolni, amin amúgy nincs?
-
#TOTTI
őstag
Bemész a SIM alkalmazásokba, Ott van olyan menő hogy mobil parkolás, ha nincs akkor T-mobile oldalán tudod telepíteni, ideiglenes kóddal, Ott kiválasztod a Várost, beírod az automata kódját, és akkro oda ad jegyet, ha lejár a parkolás 18:00-kor 17:59kor kapsz egy smst, hogy leállítva és mennyi lesz..
-
Locutus
veterán
Valaki találkozott már ilyen bluetooth problémával?
Nekem a rádióm az autóban BT kihangosítós. Előző telóval ment is szépen.
Most ezzel az X8-al is szépen összepárosítja magát, ki is cseng a rádión, ha hívnak a telefonon, de ha felveszem, akkor a beszédhangot már nem hangosítja ki
Egyszerűen semmi beállítást nem találok ehhez a telefonban, se a fejegységen (ott amúgysem lehet semmit se állítani, minden automatikus).
Ez már csak azért is érdekes, mert pl bluetoothon át ugyanitt a zenét meg lejátssza... azt hallani rendes hangerővel.Lehet hogy ehhez valami app kell még a telefonra?
-
RootRulez
félisten
Nem rootoltam az igazi telót. Az lenne a legjobb. K Szóval marad az, hogy apk fájlokat keresgélek. Fizetősöket érdekesmód könnyen találok, de nekem pont egy ingyenesnek kéne a telepítője.
Esetleg valakinek nincs meg a Make Your Clock Widget programnak a telepítő apk-ja?
-
-
atillaahun
veterán
Szerintetek az miért lehet, hogy az iGo és MotoNav programok sorra megnyúvadnak a ZTE Blade-emen (Android 2.2)? Először azt vettem észre, hogy nem hajlandó betölteni a program, dismiss hibával kidob pár perc feketeség után, aztán meg az érintéseket érzékelte folyton máshol, vagy egyáltalán sehol. Több verziót is kipróbáltam mindkét programból, az előző verzió alapos legyalulása után, de sosem akar normálisan működni. Érdekes módon az érintés hibás érzékelése csak a navi programnál jelentkezik, minden egyéb esetben hibátlan a kijelző. Meg az is feltűnt - tudom hogy hülyén hangzik - de amint kilépek a lakásból, vagy bármilyen épületből egyből nem tudja betölteni a programot, csak várakozik a fekete képernyőnél. Viszont épületben meg 95%-ban betölt. Pedig ekkor még a gps sincs bekapcsolva, és különösebben hideg sincs kint, szóval érthetetlen.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem lehet valahogy letölteni az apk-kat marketről? Emulátoron fut az android PC-n és nem megy a market emiatt, néhány programot viszont le néne töltenem hozzá.
Köszi: RR
-
dim dim
tag
üdv fórum!
tudtok nekem olyan játékot mondani PC-re (win) amiben az android figurával (kis zöld emberke) lehet játszani?
pl. létezik super mario klón pc-re amiben az android figura ugrál. vagy mint a tux racer win-re amiben a linux pingvinnel lehet játszani.ilyesmi érdekelne.
köszönöm
-
-
(jan)
őstag
Launcher pro plus nál csak nekem tűnik el a home-ra kihelyezett parancsikonok gyári kinézete ?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tudom mennyire tartozik ide a kérdés, de a contact list is android app.
Tehát:Van egy emberke, akit beszinkronizált FB-ról is és googleról is (korábban már megcsináltam a címjegyzékem, mielőtt lett volna androidom)
Emberünket hívjuk "Szabó József"-nek, kinek a beceneve "Csiga" (az említett nevek kitaláltak egyezésük a valósággal csak véletlen lehet)
Na szóval FB-ról bejött, hogy Szabó József, googleról meg, hogy Csiga (ahogy eddig is benne volt a korábbi telefonomban) Rájöttem, hogy a több oldalról kapott azonos személyeket tartalmazó kontaktokat lehet egyesíteni "link"-elni.
Tehát linkeltem többek között őt is, de az ő nevét mindenképp a FB-ról írja ki, de én azt szeretném, hogy "Csiga" néven szerepeljen. Próbáltam már más sorrendben, minden lehetséges mezőt Csigára is átírni, de akkor is Szabó Józsefet (illetve "József Szabó"-t) ír ki. Mit csinálok rosszul, mert a többit jól csinálta (vagy a többi személynek nem ragaszkodok a beceneveihez?).
Van valami megoldás?
Köszi: RR
-
canniball
nagyúr
A Parking SMS Magyarország app.-ot próbálta/használja-e valaki?
-
adakiller
senior tag
válasz
vbalazs1234 #7104 üzenetére
szia!
esetleg nekem is el tudnád küldeni a recforge pro-t az
adakiller@gmail.com -ra?
Előre is köszi!
Üdv
-
chros
őstag
válasz
vbalazs1234 #7104 üzenetére
Koszi, varom a PU-t ...
-
helixP
nagyúr
Azt jól gondolom, hogy a Handcent SMS nem számolja több karakternek a magyar ékezetes magánhangzókat?
-
chros
őstag
Jo diktafon app-ot nem tudtok veletlenul? (Eloadasok rogzitesehez kene, nagy teremben)
Eddig az Ultimate voice recorder-t hasznaltam, de nagyon vacak lett a hangminoseg ...
Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest