- One mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
TazLeacher #7799 üzenetére
A leírásból nem is derül ki.
-
llaszlo
veterán
válasz
TazLeacher #7794 üzenetére
De ha jól tudom ezzel nem lehet egyedi romokat tesztelni csak a gyári google romokat.
-
r4z
nagyúr
válasz
ktomi94 #7795 üzenetére
Rátehetsz akármekkorát (Jó, azért a 60 gigapixeles Budapestet ne
), átméretezi beállításkor. 640x480 az ajánlott, mert ez mutat a legjobban a kijelzőn, nem a minőség rovására átméretezni.
Ha 320x480-ast teszel fel, akkor annak csak egy részét fogja alkalmazni. Ha alternatív launchert használsz (LP, Go, ADW, etc.), ott be lehet állítani a háttérkép görgetésének a tiltását, így a 320x480-as háttér nem fog mozogni.
-
ktomi94
csendes tag
Nem hiszem, hogy ezt jó helyre írom, de nem találtam ennek a kérdésnek megfelelő topicot.
Az lenne a kérdésem, hogy egy 320x480-as kijelzőre milyen képeket érdemes tenni?
Háttérképnek elvileg a 640x480 az pont jó, de tehetek nagyobbat is? (max. mekkorát tehetek?)
És ha csak 320x480-ast teszek rá, akkor a home screen-nél nem lehet majd oldalra húzni? (váltani az oldalakat) -
friss01
csendes tag
hello fórum!
kezdő androidosként az érdekelne, van-e lehetőség PC-n virtuális androidos okostelefont emulálni, és így nem élesben, hanem virtuálisan kirpóbálni új romokat adott készüléken?
miként a virtual pc, vagy a Wince emulator?
pl. zte blade, samsung galaxy 3?köszönöm
-
canniball
nagyúr
válasz
RootRulez #7790 üzenetére
Ringtones mappám ugyan nincs, de van notifications, illetve egy-két egyszerűbb játék fent van azoknak is kell valahol legyen hangja, illetve ugye a rendszer hangok; de ha elindítom a Mixzinget és rábökök a music-ra, akkor csak az sdcard/media/music mappában lévő zenéket dobja. Anélkül hogy meg kellett volna neki mondani hogy itt keresse (de ha arra van igény a kívánt mappákat persze be lehet állítani neki).
-
RootRulez
félisten
válasz
canniball #7788 üzenetére
De nekem ott van a ringtones mappa, játékok mappája és a DEFY alap médialejátszója szépen elkezd nekem lejátszani minden hangot, amit felismer.
Ezért keresgéltem más progikat, de eddig csak a PA-nak tudtam megszabni, hogy csak egy mappából szedje ki a zenéket...
aggleány Én itt leszek, bár most épp elmegyek a boltba... -
canniball
nagyúr
válasz
ktomi94 #7780 üzenetére
MixZing ingyenes, nálam pl. itt el is dőlt.
RootRulez!
"Én azért kultiválom ezt, mert lehet akár csak egy mappát kiválasztani, eddig ez volt az egyetlen, ahol ezt lehet és nem teszi be a listába magának a telepített játékhangokat ésatöbbit..."
Nem tudom a többinél hogy működik, de Mixzingben ha a zene "szekciót" választod, akkor csak a zenéket listázza (nem kell mappákkal tökölni). -
aggleány
addikt
-
RootRulez
félisten
válasz
aggleány #7781 üzenetére
Pedig egyszerű, megszerkesztet a cimkéket (programok, játékok, család, PH-sok). Utána pedig kiosztod a programoknak, névjegyeknek a cimkéket.
Aztán meg kiteszed a ikont az asztalra, ami tartalmazza az azonos címkével ellátottakat.
(egy dologhoz lehet több címkét is adni, nekem pl van aki benne van a ph mappában is és a cimbik mappában is.
)
-
aggleány
addikt
-
RootRulez
félisten
válasz
ktomi94 #7780 üzenetére
Szerintem PowerAmp
Én azért kultiválom ezt, mert lehet akár csak egy mappát kiválasztani, eddig ez volt az egyetlen, ahol ezt lehet és nem teszi be a listába magának a telepített játékhangokat ésatöbbit... MixZing-et még nem próbáltam, ha ott is lehetne külön mappát állítani kipróbálnám.
-
aggleány
addikt
válasz
RootRulez #7779 üzenetére
Köszönöm cannibal, köszönöm RootRulez
Igazából az lett volna a fontos (ismeretlen női akármiből kifolyólag), hogy látni lehessen, hogy van abban a mappában valami. Másik launchert nem akarok használni, szégyenszemre teljesen elégedett vagyok a GalaxyS gyári verziójával. A Folder Organizert ismerem, és régebben használtam is, de ezzel az új fazonjával még nem tudtam megbarátkozni, de majd megpróbálkozom vele. Elég bonyolult proginak tűnik
Láttam régen egy olyan progit is, ami képes egy doksit kitenni az asztalra. Tudja valaki a nevét?
-
ktomi94
csendes tag
Szerintetek melyik a legjobb zenelejátszó androidra?
(olyan kéne, amiben van lockscreen widget, egyszerű használni)
Én a PowerAMP és a MixZing között vacilálok. Melyik a jobb? -
RootRulez
félisten
válasz
aggleány #7774 üzenetére
Akkor arra gondolsz, hogy asztalra kitenni mappákba programokat? Én erre a
Folder Organizert használom...
Névjegyeket is tudok mappákba csoportosítani az asztalra. -
aggleány
addikt
Sziasztok!
Pár hete láttam itt a fórumon egy főoldalra kitett mappát, amiben több progi volt, és látszott is, hogy a mappában programok vannak. Ha jól emlékszem, sárga volt maga a mappa, a progik pedig, amik benne voltak, mindenféle színűek. Több nagy képernyőfotó is volt róla. Próbáltam megkeresni, de nem sikerült. Megírná valaki az app nevét, ami a mappát ki tudja tenni a főoldalra?
Előre is köszönöm
-
canniball
nagyúr
-
RexpecT
addikt
Nekem olyan problémám lenne, hogy kaptam egy SMS-t amihez egy kép is csatolva volt, és ezt szeretném megnézni normál méretben, de nem jövök rá hogy hogyan is kellene
.
-
schmo07
tag
válasz
canniball #7535 üzenetére
Nekem azért nem volt eddig gond, mert minden számot külön mentek el. Párral ezelőtti telefonváltásnál kiderült, hogy csak nem birom átbuherálni a megadott formátumban a névjegyeket, és így egy csomó info (pl telefonszám) nem ment át, vihettem be újra... Akkor úgy döntöttem, hogy jobb a békesség, inkább külön névként mentek el mindent. Maradi módszer, de müködik.
Na megpróbáltam megnézni, bevittem egy új számot valakihez. Viszont... hehe.. nem találom, hogy hol kell a számot alapértelmezetté tenniHa rákeresek, feldobja mindkettőt, hogy válasszak. Hol állitod be?
-
canniball
nagyúr
-
Joshi
titán
Tényleg egy tizessel elírtam.
(#7755) dokee78: szerintem nem túlzás de mint írtam, csak az árkategóriájában és most ne csak a procit nézd hanem úgy általában az egész telefont. A kamerája az egyedüli negatívuma de aki telefont a kamerája miatt vesz az meg is érdemli.
A srác kérdezte a véleményemet, nekem több hasonló telefon kipróbálása után ez a véleményem. Természetesen ettől eltérhet mások véleménye ezzel nincs semmi gond. -
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #7761 üzenetére
Nemhogy a "gyári" feladót kiírja, még az üzenetet is...
GO SMS tetszene, csak annyi a bajom vele, hogy amikor jelszóval le van védve a kód után mégy nyomni kell egy másik gombot is. A handcent smsnél meg beírom a jelszót és be is lép (lehet csak szőrszálhasogatásnak tűnik, de + 1 tapicskolás, kényelmi szempontból nem elhanyagolható, főleg, ha hozzászoktam, hogy beírom a kódot és belép..)
Handcentbe meg nem lehet titkosítani a Status Bar figyelmeztetését...Bakker kiverte a szemem.Ugyanaz a neve "Privacy Mode"
Még jó hogy az asszonynak van 200 ingyen sms-e
-
llaszlo
veterán
válasz
dokee78 #7753 üzenetére
Ez nem túl részletes, másrészt komoly hiba van benne. A Dolphin is simán lejátsza a flash tartalmakat.
A mini elég sokmindent tud. Sőt szerintem jobb, mint a sima dolphin. A HD-be bele lehet tenni egy rakás plusz és számomra fölösleges funkciót. Ezeknek egy részét a mini is tudja.
-
RootRulez
félisten
válasz
schmo07 #7752 üzenetére
Hát nekem a Handcent jobban adja, csak ha kikapcsolom a jelzést az értesítési területen semmit sem ír ki, legalább anynit lökhetne, hogy SMSem jött.
Ebből a szempontból jobb a GO SMS, hogy csak anynit ír ki, hoyg "új smsem jött, azt nem, hogy kitől... Handcent hiába védem le jelszóval, mert már azt se kéne tudnia akárkinek, hogy kitől jött üzim...
Van ez a Dolphin Browser Mini. Ez olyan lenne, mint a Opera Mini, azaz kisebb forgalmat generál, mint egy átlagos böngészőnek vagy csak azért "mini", mert kisebb vasakon is jól elfut?
-
dokee78
félisten
Egy cikk a böngészőkről!
-
schmo07
tag
válasz
RootRulez #7737 üzenetére
RootRulez,
Handsent: Elméletileg a Settings/Notifications settingsen belül van egy Notifications beállitás (látható a bar-ban vagy sem).
Látom az sms appokon gondolkozol. Nekem Handcent van, nagyjából megfelel. Ami nem tetszik, az a kevés skin (talán 4-5 féle van), illetve lehetne valahogy a buborékok méretét állitani (pl teljes oldalszélességbe) az jó lenne. Minden más tetszik benne amúgy. Nem néztem a Go SMS-t, szóval ha mindkettőt kipróbálod jöhetne esetleg egy rövid pro-kontra.Missed: én is a Missed Remindert használom - bevált
K-9 korlát: nem kell hozzá IMAP. Kikisérleteztem a múltkor , egy csomó fiókkal, pop3 és imappal is. Egyszerüen a Freemailt nem birja. Nekem a gmail pl pop3-ra van beállitva, és ennél jól csinálja, a nagy leveleknél csak addig szedi le a tartalmat, amig engedélyeztem, a többit külön kattintásra tölti csak le.
-
Joshi
titán
válasz
netdevil666 #7748 üzenetére
A ZTE Blade-et nem véletlenül linkeltem, jelenleg ennyi pénzért(Domino ~30k) nincs jobb alternatíva. Egy telefonnál a kijelző éppen olyan fontos tényező mint a belső, márpedig a ZTE Blade kijelzője a piacon a legjobb, a felbontás 480x800 és kapacitív ennél jobbat nem kapsz ennyi pénzért. Most ne keverjük ide a 80k-nál kezdődő készülékeket mert ott azért akadnak jobbak ez nem kérdés.
Eddig HTC Hero, Samsung Galaxy 3, LG Optimus GT540, Red Bull MOBILE RBM2, Nokia C6 volt a kezemben, utóbbi Symbianos de a külső összehasonlításnak jó volt. A lényeg hogy a ZTE Blade a legolcsóbb de hardveresen a legjobb is, a meghibásodásról én nem tudok mit mondani mert az enyém eddig hibátlan.Ha viszont semmi extra kívánságod nincs ez esetben bármelyik telefont ajánlani tudom, mondjuk nekem a kapacitív kijelző feltétel volt.
-
netdevil666
csendes tag
-
Joshi
titán
válasz
netdevil666 #7746 üzenetére
A programok futtathatósága főleg Android verzió függő tehát:
1.6 Donut
2.1 Eclair
2.2 Froyo
2.3 Gingerbread
De akadnak olyan programok is amik igényelnek 3D gyorsítást, ez viszont már telefon függő azaz létezhet két olyan teló amin mondjuk 2.2-es Android van de egyiken működik az adott progi a másikon nem.
A telefon chipsetje a lényeg, pl a ZTE Blade telóba Qualcomm msm7227 teljesít szolgálatot, ami a teló árához képest jónak mondható. A ZTE Blade esetében a 3D gyorsításér az Adreno 200 architektúra a felelős. Természetesen vannak jóval fejlettebb chipek is de azok már magasabb árkategóriába tartoznak.
Egyébként a legtöbb program úgy van megírva hogy különböző felbontásokkal is működjenek, általában nem ez szokott lenni az elsődleges probléma ha egy progi nem fut az adott telón. -
netdevil666
csendes tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha androidos telefont veszek akkor minden androidos programot fel tudok telepíteni és használni is tudom? Itt arra gondolok, hogy a telefonoknak eltérő a felbontása vagy ez nem befolyásoló tényező.
-
-B-
senior tag
-
Dhampir
félisten
Sziasztok, milyen alkalmazással lehet kiíratni az adókörzet-információt?
-
petipetya
nagyúr
Nem tudom, hogy eddig is benne volt-e a go sms-ben, de a security részben be lehet állítani azt, hogy a telefonon lévő összes alkalmazás is kóddal induljon el.
-
VarGabi
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem
Van egy HTC Dream / Google G1 telefonom. Szeretném frissíteni de meggyűlt a bajom a fastboottal.
Tehát a gépre feltelepítem az Android SDK t - ahogy kell
Az elérési utat beállítom - ahogy kell
Felmásolom az SD kártya gyökerébe a megfelelő fileokat - ahogy kell
Elindítom a telefont - ahogy kell
Beírom a CMD be - amit kell
Erre hibaüzenetet kapok és a telefon nem csinál semmit:S
Van tippetek? Mit tolok el?
Gábor. -
ktomi94
csendes tag
PowerAMP-nél a lockscreen widgetet ki lehet kapcsolni?
(ha nem, akkor van olyan zenelejátszó, aminél ki lehet kapcsolni, vagy nincs is) -
rumos14
nagyúr
-
(jan)
őstag
Ezzel a programmal sikerült megoldani a Tunein internetes rádió ébresztés hibát!
-
-
St3ven
addikt
válasz
RootRulez #7728 üzenetére
Nekem GO SMS van fent, es kifejezetten a jelentes funkcio - marmint popup, ha Te is arra gondolsz - miatt tettem fel. Tud remindert is, ha az erdekel.
Nagyon igenyes skinek vannak ra, bar en mondjuk magam szabtam testre minden elemet egy alap semat faragva.A Missed Reminder nekem is fent van, de nekem automatikusan elindul, nincs vele semmi gond. Autostartot pipald be, masodik beallitas fentrol (elnezest, ha ezt mar megtetted...), ill. ha task killert hasznalsz, tedd ignore-ra.
-
RootRulez
félisten
Lenne is két kérdésem...
Handcent SMS vagy GO SMS? (most handcentet használok, go sms is tud jelentést?)
Missed Call vagy Missed Reminder? (missed remindert használok, de mindig külön el kell indítanom.)
-
Z0C!
őstag
SlideScreen Pro-t használja vki?
szeretnék fészbúkba belogolni, kijön az ablak de nincs benne semmi kitölthető. csak egy fehér téglalap.
már újraraktam de semmi változás :S -
RootRulez
félisten
Sziasztok! Ebben a K9-ben lehet korlátozni, hogy mit tölthet le a levélből? Hogy képeket csatolmányokat ne
Csak a szöveget...
-
schmo07
tag
válasz
rumos14 #7710 üzenetére
A készüléked nem tud - ha nem is programonkénti, de mondjuk "fajtánkénti" (pl zene, képfeltöltés, market, stb) lebontást? A Defy-n pl van ilyen.
Amúgy én is kerestem már ilyen programonkéntit, hogy pontosabb legyen, de sajna csak 2.2 feletti androidra van, úgyhogy nekem még várnom kell. -
dokee78
félisten
Mekkora poén már.
Gondoltak a 14 éves Droidosokra is:iBoobs Full
Van ott egy vidi is. -
Saccco
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
szükségem lenne egy megbízható mobilnet adatforgalom mérő progira, ami alkalmazásonként részletezi, hogy melyik hány mega forgalmat generált. a mai napom hopp összejött 70 mega forgalmam és lövésem sincs hogy mitől.
-
RootRulez
félisten
Bármilyen fura is, én elsősorban (már) kommunikációra használom az xfire-t. Van egy-két haver aki msn-en immel-ámmal van fent, de xfire-n mindig. Szóval velük könnyítné meg a kommunikációt, ha találnék egy Androidos Xfire klienst. XF Mobile lenne, de nekem pl. nem működik.
Esetleg valaki tud más alteratívát?
-
-B-
senior tag
-
dokee78
félisten
válasz
AMD Power #7701 üzenetére
Ringdroid?
Ringo Lite
Ringo Pro fizetős! -
(jan)
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
AMD Power
titán
Kéne nekem valami olyan "zene" progi ahol normálisan be tudom állítani ,hogy mi legyen a csengőhangom,SMS,ébresztő....
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kempingezés és sátrazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest