Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
TazLeacher #7897 üzenetére
márhogynetudna.
ellopták az Ótlukból.nyugodtan töltsd ki a naptáradat a PC-n, (nemte, hanem az érintett kolléga) és utána mikor szinkronizál a Gmail-el a Bléd, akkor blédtölti majd a sok elfoglaltsági bejegyzést.
-
Meetal
csendes tag
Udv!
ZTE Blade hez szeretnék olyan programot, amivel a pc-n tudnék naptárbejegyzéseket készíteni, s a telefonra feltölteni. A sok teendőt könnyebb volna így kezelni, mint a telefonon be írogatni.
Köszönöm. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Shrike7973 #7894 üzenetére
Talán innen, vagy market enabler.
mp
-
Shrike7973
senior tag
Need For Speed Shiftet (motorola milestone-ra) meg lehet valahogy venni legálisan hazánkban? Marketen fenn van 900 Ft-ért, de úgy tudom, onnan nem tudom megvenni.
-
TRob1
veterán
Apps Organizer stefi68 jóvoltából magyarul is?
-
rmatyi
tag
Tudtok olyan programot ami az alkalmazásokat mappákba rendezi, hasonlóan mint az iphone?
-
hörcsi77
tag
hali
tudnátok esetleg olyan hívásblokkoló programot ajánlani ami magyar nyelvű? vagy esetleg az extrem call blocker programhoz valami magyarázatot?
köszi
-
lalakov
senior tag
Melyik naptár programot ajánljátok Business Calendar vagy Jorte?
-
vzsryl
nagyúr
Rendben, köszönöm a választ! Erről az APNdroid-ról tudtam, de jobban szeretem, ha egy ilyen, számomra alapvető funkció alapjáraton része egy OS-nek.
Esetleg olyan oldalt tudsz, ahol az újítások fel vannak sorolva? Bármilyen lehet, de az újabb android-ok érdekelnek inkább, tehát 2.1-ről 2.2-re, 2.2-ről 2.3-ra. Én elsősorban magyar oldalakat kerestem, mert az angolt egyelőre még töröm, viszont a google fordító ki tud segíteni, ha muszáj. -
r4z
nagyúr
válasz
TazLeacher #7885 üzenetére
Ha ugyanazzal a google account-tal használod az új ROM-ot is, akkor visszarakhatod ingyen.
-
Hippo
aktív tag
Srácok!
Ha vásárolok fizetős alkalmazást marketről és netalán újratelepítek bármilyen romot, akkor ezeket az alkalmazásokat nem kell ismét megvásárolnom, hanem a gmail-es accountom megjegyzi ezeket igaz?
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Ha nem idevaló a kérdésem, akkor elnézést kérek, de nem találtam más topicot, ami ennyire az androidra lenne kihegyezve.
Keresgéltem, de még guglival sem sikerült olyat találnom, hogy pl a 2.2-es Android-nak mik az újításai a 2.1-hez képest, mindez felsorolva. Találtam cikkeket, ahol szépen beleágyazva a szövegbe, bekezdéseken át taglalva le volt írva néhány újítás, de konkrét felsorolást nem találtam sehol.
Pl olvastam olyanról, hogy a 2.2-ben alapban benne van egy olyan funkció, amivel le lehet választani a telefont a netről, tehát minden netes alkalmazást leállít, és csak a visszaállítást követően mászkál ki megint a világhálóra. Így nem generálna adatforgalmat a készülék, csak ha a tulajdonosa is azt szeretné. Ez számomra nagyon fontos funkció lenne. Ez amúgy igaz? -
hecktor
aktív tag
válasz
Luissimo #7868 üzenetére
gmail jo lett, koszi mindenkinek
masik: nemtudom ki hogyan telefonal, en mindig 2, 3 cm re tartom a fulemtol a telot, nem nyomkodnam el ha a letilto funkcior ji tudnam loni, ami egyebkenr azert idegesit mert hivas kozben jatszok a teloval neha kikapcsol a kep, szoval tovabbra is keresem a megoldast a funkcio kiiktatasara, mar amennyiben lehet ..
-
hecktor
aktív tag
válasz
llaszlo #7867 üzenetére
user manualt sose szoktam olvasni mert kb olyan mintha egy nagymamának irtak volna, szájbarágós, 'triviális' dolgokkal van tele, ráadásul elég hosszú tanulmányozni, - nem tudom hogy vagytok vele - fél órát nyomkodja az ember a telefont és nagyjábol tudja mi merre hogy mukodik, szvsz felesleges. egy-ket dolgot amit meg nem tudok , inkabb itt megkerdezem , aranyos segitokeszek az emberek
-
rep3at
őstag
Sajnálom hogy ilyen kevés normális zenelejátszó van Androidra. A PowerAMP tökéletes (lenne, ha ingyenes lenne), szép, könnyen kezelhető és rengeteg funkcióval bír. A MixZing nekem személy szerint (elsősorban designban) nem jött be, de lehet hogy ezt leszek kénytelen használni a PowerAMP után. Kár hogy nincs több (hasonló szolgáltatásokkal bíró) alternatíva..
-
AMD Power
titán
Leszedtem 390db játékot a telefonhoz.. jól el leszek vele mire átnézem őket.
-
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #7854 üzenetére
A z4root is tökéletes. Ha megcsinálja az jó. Én nem ismerem a Galaxy3-at, azért írtam a SuperOneClick-et.
dokee78: PowerAMP. Amióta megvan a Desire, azóta használom, nagy megelégedéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Mindenegyes szavaddal egyetértek.
A gyári Gmail kliens is tud azonnal figyelmeztetni, sőt egy számmal ki is írja az ikonra az olvasatlan leveleidet, csak a frissítési időt kell beállítani.
A képernyőletiltáspedig nem véletlen, ha nemlenne, akkor a füleddel régesrég elkapcsolgatnád a telefonbeszélgetést, mikor hallgatózol.
Ilyet nekeressen a kolléga, amelyik telon ez nemműködik, azt a normális kuncsaft azonnal visszaviszi a szervízbe, gariban, mivelhogy XAR !! -
Inarus
addikt
válasz
hecktor #7863 üzenetére
*facepalmAzért szól egy-két órával később mert a beállításokban a frissítés gyakorisága nem push, hanem bizonyos időintervallumra állított. Ha beállítod, hogy azonnal fogadja, azonnal fogja.
Amit linkeletek neked, az meg egy widget, ami semmi mást nem csinál, csak számolja az olvasatlan mailjeidet (gyanítom a gyári gmail-kliens adataiból kiolvasva).A másik kérdésedre nem tudok válaszolni, ilyen programot nem ismerek. A funkció lényege amúgy az lenne, hogy a bőröddel ne tudd elnyomkodni a telefont, miközben a fejedhez tartod, szóval nem biztos hogy jó ötlet kikapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz
Shrike7973 #7860 üzenetére
-
Shrike7973
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan videólejátszó programot keresek, amit egyszer beszerzek, és többet nem is gondolok másra
(mint zenelejátszónál a poweramp). Pár dolláros ár belefér. Feliratokat kezeljen. Hardware: Motorola Milestone.
Kösz
[ Szerkesztve ]
-
hecktor
aktív tag
sziasztok
kérdésem: van e olyan progi, ha kapok emailt, (gmail) azonnal értesitsen lehetőleg hanggal ( ne csak értesitő a statusbar on ) ?
ill. egy másik : ha valakit hivok, elmegy a képernyő ha közel rakom a fülemhez, ezt a funkciót szeretném kikapcsolni hogy azonnal le tudjam rakni a telot
köszi a segitségeket elore is !
-
St3ven
addikt
válasz
dokee78 #7850 üzenetére
Amúgy ezzel a progival akkor az is megoldható, hogy függetlenül attól, hány képernyője van az embernek, mindig ugyanaz az álló (nálam 320×480-as) háttérkép legyen bent, méghozzá eredeti méretében. (Mert ugye alapértelmezés szerinti fektetett - nálam 640×480 oldalarányú háttérképet igényel a rendszer.)
Ehhez csak annyit kell tenni, hogy egyetlen képet állítasz be, a képernyők közötti áttűnési effekteket pedig kikapcsolod.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Jó,hogy találtad,ez kellesz nekem is.
Vidó róla. -
Rickazoid
addikt
Nem volt ilyen opció, csak Clear cache és Uninstall updates. A Clear Data a Froyo-nál jelenik meg, de mindig inaktív (legalábbis MOD-okban biztos).
De azóta megjelent egy frissítés egyik Gingerbread MOD-ból, így feltettem azt, egyelőre stabilnak látszik, így marad fent. Ott nincs ilyen gondom.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Hm, találtam egyet: MultiPicture Live Wallpaper
Mindjárt kipróbálom, bár már nem tetszik benne, hogy "live wallpaper"... (akksihasználat)
-
r4z
nagyúr
válasz
molnarpeter #7839 üzenetére
Szerintem nem működne. Inkább a SuperOneClick-et használd (asszem SG3-at azzal kell). De a SG3 topikjában biztosan tudják a választ.
-
RootRulez
félisten
Nem lehet a könyvjelzőket mappákba rendszerezni, mint az operákban? Akár a gyári böngészővel is? X könyvjelzőt túllépve még elég érdekes kibogarászni, amit keresek... Más böngészők nem tudják? Vagy add-on, valamelyikhez?
-
canniball
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #7826 üzenetére
UP
-
r4z
nagyúr
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Luissimo #7831 üzenetére
"Most ha elakarod magyarázni a különbséget..."
Mivel a TV24-es post(ok)ra reagáltál azt hittem úgy véled az SPBTV is erre való. Ezek szerint tévedtem...az pedig emberi dolog - mondta a sün és..."...miértvan az, hogy az egyiknél megy a másiknál meg nemmegy?"
Azt én is szeretném tudni, tunniillik utóbbiak táborába tartozom... -
Luissimo
veterán
válasz
canniball #7830 üzenetére
Most ha elakarod magyarázni a különbséget a söntés és a montázs között, ám legyen.
Asszem nemállítottam a TV24-ről hogy tévés aplikáció, csupáncsak jeleztem, az SPBTV-t, hogy nálam bejött, példul egy görög tavernában , példul a Kalóztanyán az ouzo mellett és a Mythos mellett meglehet nézni az otthoni híreket Sartiban !.
És mongyacsak, miértvan az, hogy az egyiknél megy a másiknál meg nemmegy?[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz
Luissimo #7828 üzenetére
A TV24 műsorújság app., az SPBTV pedig TV-néző progi. Utóbbi amúgy elég kiszámíthatatlan: van akinél működik, van akinél nem, van ahol működik, van ahol nem...
Más. Az Angry Birds PC Windows változat nálatok megy? Nálam lehal amikor kiválasztom a pályát, gondoltam kevés neki a gép kipróbálom párom laptopján, de ott meg el sem indul...
-
Black&White
addikt
MotoGP Timing 2011
Link -
molnarpeter
nagyúr
A Galaxy S Tweaker root/unroot funkciói Galaxy 3-on működnek?
mp
-
Rickazoid
addikt
válasz
Illusion1010 #7822 üzenetére
A Barcode Scanner ilyen. Ha Market link van a kódban, akkor a böngésző nyitása gomb a Marketet indítja el, illetve lehet a böngésző adja át a Marketnek, de végső soron mindegy, mert a Market fog megnyílni.
[ Szerkesztve ]
-
ktomi94
csendes tag
A PowerAMP trial verziója az tényleg csak 30 napig működik?
Ha igen, akkor inkább MixZing, az legalább ingyenes.A TV24 progi az ingyenes?
(nem a letöltése, hanem a használata.-->mennyi időnként meg hogy frissít?)
Vagy ez hogy működik?[ Szerkesztve ]
-
Illusion1010
senior tag
Létezik olyan vonalkód olvasó, ami nem akar böngészőt megnyitni, hanem egyből a marketet indítja?
-
Rickazoid
addikt
A Cache-re gondolsz? Töröltem, de semmi változás, összesen 21 programot lát utána a 63-ból. Ismét töröltem, TB-vel megint lefuttattam a Market Doktort, megint kiírta, hogy 63 programot a Markethez csatolt, de még mindig ugyan az a 21 program látszódik csak és új backup készítésekor még mindig nincs Market link a 21 program esetében sem.
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
Amennyiben egy app telepítése nem sikerül, a vége fele restartol a teló, annak a már feltelepített fájljait hol lehet megtalálni? az előbb egy 26MB-ossal jártam így, és nemtudom hova tűnt el kb pont ennyi helyem.. sehol nem találom root explorerrel.
-
Thomas16
tag
Hi!
Hogyan tudok a két fenn lévő launcher progi között váltani?
-
Rickazoid
addikt
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a Titanium Backuppal visszaállított programok Éclair alatt nem jelentek meg a Market My Downloads listájában? Én belefutottam ebbe, pedig korábban sose volt hasonló gondom, illetve a backupok tartalmazták a Market linkeket is. Lefuttattam a Market Doktort a TB-ben, de nincs hatása, lefut, kiírja, hogy 63 programot csatolt a Markethez, de nem jelenik meg ott egyik sem, csak a már ott lévő pár darab. Illetve az ez után készített mentés a TB-vel nem tartalmaz Market linket, még az egyébként Market által látott programjaimról sem.
Megjegyzem nem csak a listában nem szerepelnek a programok, hanem keresésre is csak annyit ír, hogy Free, nem hogy Installed, ha telepíteni próbálom, szimplán letölti, anélkül az üzenet nélkül, miszerint a telepített korábbi verziót felül fogja írni.
Ha törlöm a TB mappáját és a TB-t is, majd megint telepítem, akkor viszont egyetlen telepített programot sem lát a rendszerben.
Cache és Dalvik Cache törlés nem segít, Motorola Milestone-ról van szó (amin a Froyo nem túl stabil és már meguntam a hibákat, ezért került vissza az Éclair). -
llaszlo
veterán
Ki nevet a végén, gazdálkodj okosan vagy egyéb ilyen típusú társasjátékok vannak a marketen? Eddig nem találtam ilyet.
-
AMD Power
titán
Valami jó 3D játékot mondjatok nekem amit érdemes megszerezni...
-
(jan)
őstag
Valaki tud valami ügyes gyorsulásmerőt?
Motort fogok holnap tuningolni najo nem motort hanem simsont es kivancsi vagyok mennyi lesz a javulás
hasonlóra gondoltam mint az alvós progi csak ugye részletesebbre.
-
RootRulez
félisten
Na kipróbáltam ezt a MixZing-et és ami azt illeti tetszik... Ingyenes is, lehet ez marad...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% Intel Core 7 150U 10Mag 16/512 2K OLED+ Toll
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro
- Cisco ISR 4331/K9