- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE amire vágytam
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
göröGÖRÖ ? #49077 üzenetére
Titanium Backup...nem tudom, mennyire mondok újat vele
de az, amit Te szeretnél, szerintem!!! nem megvalósítható...mármint abban az esetben, ha az ikonok kipakolgatása "pontosan úgy ahogy előtte voltak", akkora nehézséget okoz...mert ha ettől el tudsz tekinteni, a TB egyenesen Neked lett teremtve!
ez egy backup program, mely az alkalmazások beállításait is menti (igény szerint) az SD kártyára, ahonnan reset után vissza tudod majd pakolni őket, mindenestül.(#49078) sonaj0203: áhhááá!
szóval akkor ennyi hozzászólás után csak kiderült, hogy root-olt a telefonod és a tippem is beiigazolódott, miszerint froyo futkorászik rajta
(kicsit segíthettél volna, korbban ilyesféle konkretizálásra célozgattam
)
szóval akkor ez a hozzászólás épp Neked szól!
csinálj a fontosabb cuccokról mentést, amiről akarsz csinál data mentést is, aztán gyaluld le a francba az egészet!
(eddig azon görcsöltem, hogy ne kelljen factory-t nyomnod...)
miután visszaállt gyári értékkre a telefonod, nagy valószínűséggel megoldódik a problémád, ezután visszapakolod a mentéseket és kész is vagy.ha ez sem segít, akkor fogalmam sincs...az már nem az én hatásköröm.
Aktív témák
- 3 TB WD RED 100/100
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest