- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken #49060 üzenetére
Először is köszi a kimerítő választ.
A fejlemények a következők:
De kell a reset! Sajnos ahogy törölni akarom a fiókom rögtön felugrik egy üzenet, hogy alkalmazások használják és csak úgy törölhetem, ha rendszer visszaállítást csinálok.Az utasítások így kezdődtek 1. Launch Google Play Store (‘Play Store’)
2. Switch to the Home screen, de tényleg rosszul értelmeztem, a segítségeddel megcsináltam az "A" tervet, illetve csak csináltam volna. A play frissítését töröltem, vissza állt a régi Market, első indításra kérdezett, accept-áltam, aztán semmi, kidobott, próbáltam többször belépni 2 másodperc gondolkodás után szó nélkül vissza dob a menübe.Próbáltam a "B" tervet is, lehet ezzel kellett volna kezdenem, mert az "A" tervet követően már nincs az alkalmazások között a "play" vagy a market így, nem tudok adat vagy cach törlést csinálni. A play ikon megmaradt és a "rootuninstal" app is látja market néven, de ugyan úgy nem tudom elindítani.
Nem találok "Talk" nevű alkalmazást
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest