- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Tasker
Aktív témák
-
takjoe
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:mindenhol hallom, olvasom, hogy már működik a Gooogle keresőben a magyar hangalapú keresés,de én a Voice Search settingnél nem találom továbbra sem a magyar nyelvet,így nem tudom átállítani (egyébként Concorde 9,7 tabletről van szó Android 4.04-el),gondoltam letöltöm a Google Playról ,de ha a tableten keresztül lépek be nem találom ezt az alkalmazást, Valakitől azt a tanácsot kaptam, hogy majd frissül magától, de hogyan, ha a tableton nem látom ,mint külön alkalmazás?
A másik: szeretnék e-könyveket felolvastatni, (magyarul,angolul), de nem tudom megcsinálni. Alapból kiírja mindig, hogy a Google TTS alkalmazás leáll, az használhatatlan. Telepítettem a SVOX-ot ,vettem hozzá egy magyar és egy angol hangot, letöltöttem a Moon Readert és a Cool Readert, de nem tudom összehozni. Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?
Kösz.
Aktív témák
- Jogász topic
- Adobe Lightroom topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest