- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
atillaahun #49096 üzenetére
Az az érdekes hogy sajátgépen elérhető a telefon memória, viszont ezek a visszaállító programok nem találják, egyszerűen nincs olyan meghajtó...
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Azóta megpróbáltam az általad linkelt Talk-ot telepíteni, illetve be helyezni a system\app mappába, de nem engedi "hiba a cél fájl nem írható" , nem tudod, hogy lehetne elérni, hogy bemásolja a mappába.
Total commanderrel próbáltam, rootolt, a teló és van superuser is fent, android 2.2, lg p350 mi kell még?
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
Helló!
Köszi! Azóta szereztem egyet én is ami települt, de nem indul mert első rábökés után rögtön azt írja invalid login or password, nem értem mert be sem léptem még, illetve pont, hogy azért kellene, mert az egyik fórumon közölt megoldás szerint be kell lépnem a talk-ba és ki kell jelentkeznem onnan
Mondjuk azt simán telepítettem nem pedig beraktam a system mappába. Azért ki próbálom ezt is.
bepken kolléga és külföldi fórumokon írták, hogy ezért nem tudom használni a play-t, mert ez hiányzik. Lehetséges, hogy mivel feleslegesnek véltem korábban töröltem.Más kérdés:
A backup programmal nem tudom menteni a gyári eredeti lunchert? -
bepken
veterán
válasz
azt nem tudod véletlenül, hogy az eltávolítása miért okoz teljes kapcsolat vesztést a google szerverrel?
erről én is csak olvastam (sok helyen), saját tapasztalatom nincs ilyen térenmivel a Kollégának is ilyen problémája volt, egyből a gtalk-ra asszociáltam.
ennyi a sztori röviden
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Androidos fejegységek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Facebook és Messenger
- Azonnali mobilos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1 humoros
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest