Hirdetés
Aktív témák
-
sonaj0203
aktív tag
válasz
bepken
üzenetére
Az lehet, mert most a gmail-t is próbáltam, korábban írtam, hogy az se frissített egy ideje.
Na ott csak az adatokat töröltem most próbálok belépni és azt írja emailt rövidesen megjeleníti, de olyan gyorsan dob vissza a menübe, hogy elolvasni is csak harmadjára tudtam.
A market annyit ír: android market terms of service. Ez is olyan gyorsan dob ki, hogy fel sem fogod.Apropó a hálózatot jelző kis ikonnál mit jelent a H vagy az E ?

Pedig kerestem (alkalmazások kezelése, összes), de még csak hasonlót sem találtam ilyenek esetleg: TTS service, com.adroid.dunserver, stb. com. kezdetűek , market updater (de ez se csinál semmit)

Aktív témák
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest