Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Aktív témák
-
Dantes74
csendes tag
Sziasztok!
Most regisztráltam. Ezidáig a wm prefeláltam, mert volt egy keserű tapasztalatom az androiddal (HTC HERO).
Nagyon vártam a wm7-et, de elkeserítettek. rengeteg funkció nem működik, ezért újra az android a dilemma (HTC Desire HD).?
1. Android (2.2) szinkronizálható-e minden adat az outlookkal? A régi android egyszerűen nem volt hajlandó a contakt mellé írt megjegyzés v jegyzet rovatba felvett adatok szinkronizálására (kb 300 karakter után levágta a többit és nem vitte át a kütyüre).
Ez vajon megoldódott?2. Nagyon nagy szükségem lenne két megfelő alkalmazásra
a) Call filter (wm-on SPB-nek volt ilyen), nem baj, ha fizetős csak profi legyen (esetleg komplett hívócsoportokat lehessen tiltani, engedni, rejtet számokat tiltani, stb).
b) call recorder (a mostani wm-os a beszélgetés után megkérdezi, hogy megtartjuk-e az előző beszélgetést vagy nem).Elolvastam jó pár előző hozzászólást és részmegoldásokat találtam. A megadott hivatkozások vagy egyáltalán nem elérhetőek vagy elérhető, de meghaladja az informatikai ismereteimet azok használata, így kérem szíves segítségeteket.
Ha nincs a fentiekre megoldás, akkor szenvedek tovább a wm 6.5-el nal 3 lefagyással naponta.

Köszönöm előre is a segítségeket
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest