Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Istv@n
aktív tag
válasz
Dantes74 #4619 üzenetére
Kipróbáltam az outlook sync dolgot.
Felvettem a névjegyzékbe egy felhasználót, a megjegyzésbe betettem egy 3 oldalas word dokumentumot egy az egyben (beillesztéssel persze...)
Szinkronizálás után minden info megjelent a Legenden! A sortörés néhol kicsit ugyan más lett, mert volt árlista rész is a dokumentumban, de nem törölt semmit.
exchange active sync-en keresztül van beállítva a fiók, a szerver exchange 2003sp1, a telefon pedig HTC Legend, Android 2.2-vel.Nem lehet, hogy valami beállítási probléma lehetett nálad?
-
james008bond
őstag
válasz
Dantes74 #4577 üzenetére
Sima Desiren megy a HDRom, kamerával együtt!!! ( magyar srác oldotta meg!!! ) Full magyar, nem mellékesen és használható a HTCSense felület is, extra szolgáltatásokkal.
Mindenképp Outlookkal akarod szinkronizálni? Mert google email fiókoddal nagyszerűen szinkronizálja a naptárad, a kontaktjaidat.
Hívás és sms szűrés, ingyen: SPC. A fizetős az mms-t is szűri, beállíthatsz egyes számokat, ismeretlenekre stb is tud szűrni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest