- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Dantes74
csendes tag
Köszönöm a fáradozásod.
Excange serverrel nem bírok. Szimpla sync-el nyomom.
Látom, hogy a puding próbája az evés lesz.
Veszek egy Galaxy tab-ot. Aztán lesz ami lesz. legrosszabb esetben filmecskéket nézegetek unalmas másodperceimben (max ennyi van).
Valóban köszi, h megpróbáltad. Rem sikerülni fog, -
Dantes74
csendes tag
válasz
james008bond #4617 üzenetére
Köszi a segítséget.
Jelenleg HD2-t nyomom wm6.5-el.
Ezen minden gond nélkül megy az outlook szinkron.
win baj, hogy naponta lefagy 3-4-szer. mindig a lehető legrosszabb pillanatban. reset. újraindít, stb.
Vártam a HD7-et a wm7-el. Megjött. beszaladtam megvenni. De az értékesítők ismerték már az elvárásaimat a kütyükkel szemben és finoman, barátian megjegyezték, hogy ez nem lesz az Én Op. rendszerem és felsoroltak jó pár hiányosságot.
Nosza hát mi a helyzet a android 2.2-vel 3 helyen nézettem meg a kérdéses sync problémát egyik helyről jött vissza érdemeges infó. NEM MŰKÖDIK.
Na patt helyzet. wm6.5 haldoklik. wm7 számomra nem hoz megváltást. Andrioddal a régi nóta.
valószínűleg maradok wm6.5.
Egyszer csak rájönnek androidéknál, hogy nem mindenki játszani akar, lövöldözni, vonalkódot olvasni, vásárlást nyilvántartani, hanem kezelni az infóit és telefonálni.Majd türelmesen várok.
Köszönettel Ed
-
Dantes74
csendes tag
Sziasztok!
Most regisztráltam. Ezidáig a wm prefeláltam, mert volt egy keserű tapasztalatom az androiddal (HTC HERO).
Nagyon vártam a wm7-et, de elkeserítettek. rengeteg funkció nem működik, ezért újra az android a dilemma (HTC Desire HD).?
1. Android (2.2) szinkronizálható-e minden adat az outlookkal? A régi android egyszerűen nem volt hajlandó a contakt mellé írt megjegyzés v jegyzet rovatba felvett adatok szinkronizálására (kb 300 karakter után levágta a többit és nem vitte át a kütyüre).
Ez vajon megoldódott?2. Nagyon nagy szükségem lenne két megfelő alkalmazásra
a) Call filter (wm-on SPB-nek volt ilyen), nem baj, ha fizetős csak profi legyen (esetleg komplett hívócsoportokat lehessen tiltani, engedni, rejtet számokat tiltani, stb).
b) call recorder (a mostani wm-os a beszélgetés után megkérdezi, hogy megtartjuk-e az előző beszélgetést vagy nem).Elolvastam jó pár előző hozzászólást és részmegoldásokat találtam. A megadott hivatkozások vagy egyáltalán nem elérhetőek vagy elérhető, de meghaladja az informatikai ismereteimet azok használata, így kérem szíves segítségeteket.
Ha nincs a fentiekre megoldás, akkor szenvedek tovább a wm 6.5-el nal 3 lefagyással naponta.
Köszönöm előre is a segítségeket
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F16
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest