- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
Aktív témák
-
csigafej
tag
sziasztok,
olyan aplikáció létezik, amivel egyik telefonnal a másik telefont tudom irányítani (netrádiót szeretnék futtatni az egyik telón és a másikkal irányítani...)? két teljesen azonos androidos telóról van szó
kösz,
Gyuri -
csigafej
tag
sziasztok,
létezik olyan program androidra, amivel láthatom a térképen hogy az ismerőseim merre vannak? tudom iphone-ra létezik, de androidra van-e?
köszi
Gyuri -
csigafej
tag
sziasztok,
exchange szerverrel hogy tudom frissíteni a naptáramat?
usb-n keresztül sikerült felfrissítenem, de online nem akarja frissíteni... akkor sem ha a leveleimet frissítem. a naptár beállításainál pedig sehol sem találok olyat hogy refresh vagy hasonló. 1.6-os android van a telefonon (LG gt 540)köszi
gyuri -
csigafej
tag
sziasztok,
az alábbi problémát szeretném megoldani LG GT540-esen (android 1.6)
bluetooth-t használom kocsikihangosítóhoz, az előző telefonom automatikusan felcsatlakozott mindig a kihangosítóra, ha beszálltam a kocsiba (az első összepárosítás után), az lg viszont csak akkor csatlakozik rá, ha manuálisan összepárosítom őket minden egyes alkalommal. Van erre valami app ami intézi az automatikus kapcsolódásokat?
köszi
gyuri
Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest