- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
csigafej
tag
sziasztok,
olyan aplikáció létezik, amivel egyik telefonnal a másik telefont tudom irányítani (netrádiót szeretnék futtatni az egyik telón és a másikkal irányítani...)? két teljesen azonos androidos telóról van szó
kösz,
Gyuri -
csigafej
tag
sziasztok,
létezik olyan program androidra, amivel láthatom a térképen hogy az ismerőseim merre vannak? tudom iphone-ra létezik, de androidra van-e?
köszi
Gyuri -
csigafej
tag
sziasztok,
exchange szerverrel hogy tudom frissíteni a naptáramat?
usb-n keresztül sikerült felfrissítenem, de online nem akarja frissíteni... akkor sem ha a leveleimet frissítem. a naptár beállításainál pedig sehol sem találok olyat hogy refresh vagy hasonló. 1.6-os android van a telefonon (LG gt 540)köszi
gyuri -
csigafej
tag
sziasztok,
az alábbi problémát szeretném megoldani LG GT540-esen (android 1.6)
bluetooth-t használom kocsikihangosítóhoz, az előző telefonom automatikusan felcsatlakozott mindig a kihangosítóra, ha beszálltam a kocsiba (az első összepárosítás után), az lg viszont csak akkor csatlakozik rá, ha manuálisan összepárosítom őket minden egyes alkalommal. Van erre valami app ami intézi az automatikus kapcsolódásokat?
köszi
gyuri
Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest