- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Olcsón gyári 3 pack szíj és megjön, mert nem rég vettem fel a csomagot.
Igaz, kicsit túltárolt, mert a doboza szétesett, de legalább nem kellett szenvedni a kinyitással. -
MadGame
senior tag
Mi Fitness-t használók!
Beállítottam, hogy a karkötő mérje az éjszakai SPO-t. De hol lehet megnézni az eredményt?
Akárhol keresem, nem találom.
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Megadta magát a 6 kijelzője, új okoskarkötőre van szükségem. Látom pont kapható lett a Xiaomi Smart Band 9, ami értelmezésem szerint a Mi Band 6 utódja. Van ennél jobb hasonló áron, vagy rendeljem nyugodtan ezt a 9-et?
Amire használom: telefon bejövő hívások és üzenetek jelzése rezgéssel, óra, futás-monitorozás. -
MR ME
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #535 üzenetére
Vagy csak már senki nem ezt az órát használja, csak a mifitness-t
-
Ronyn
senior tag
válasz
SkyLine3000 #533 üzenetére
Javul a fordítás, de azért még vannak érdekes dolgok, pl:"Felébredések 2 evezés"
-
MR ME
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #531 üzenetére
-
lócitrom
őstag
válasz
SkyLine3000 #529 üzenetére
hát pedig csak egy build létezik és pl. az "óraszíj kijelzők" messze van a magyartól.
-
SkyLine3000
addikt
-
lócitrom
őstag
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Miben jobb a Zepp ife mint a Mi Fitness? Az hagyján, hogy a magyar fordítás elég gyatra...Notifiy Band alkalmazással együtt használtam. Letöltöttem a Mi Fitnesst és láss csodát, magyar is (jó múltkor, mikor ránéztem, biztos, hogy nem magyar volt), szebb is, és minden ott van, ami kell. Még ha picit nekem eldugva is, de ott van.
Csak kíváncsi vagyok a véleményekre. -
lócitrom
őstag
nem. Mi Fitness hajcsa. én különösebb gondot nem tapasztalok vele. barátnőmnek jelenleg is egy 7 NFC operál ezzel az alkalmazással. azon túl, hogy ehhez a perechez már nem lehet fordítást csinálni más hátrányt -külső megfigyelőként- nem tapasztalok.
és igen, többek közt arra gondolok, hogy használtan ezeket a kütyüket max mondjuk itt megbízhatónak számító eladóktól vennék. nekem egy sima 6 lapul valahol a fiókban szinte gyári állapotban. meg még egy jó pár másik... de ha most választani kéne, akkor a forgalomban lévő 7-et erőltetném, mert tényleg nincs vele gond és már 14k körül is lehet kapni egyes üzletekben, csak kicsit nézelődni kell. nem nagy ár érte, szerintem.
#524 hdtomi
a Zepp nagy általánosságban a 6-ig jó. utána mivel már nem a Huami gyártja az eszközöket, így Mi Fitness kell. -
hdtomi
senior tag
A 8 már nem a Zepp life-fal műkődik?
-
SkyLine3000
addikt
Én egy Redmi Watch 3 Active-ot használok már jóideje. Családban van 2 db Band 6. Akkor nézegettem én is, de az Active 3 minden szempontból sokkal jobb, plusz nem is drága. 15 körül lehet kapni. Én is valahogy így vettem. Még telefonálni is lehet róla.
És a nagyobb kijelző sokkal jobb, mint a 6-é, amit előtte használgattam egy darabig.
De ha Band 6, akkor biztos nem azt venném már, hanem vagy 7-et, de tuti, inkább a 8-at. Plusz már jön a 9 is, ami esetleg kicsit lejjebb nyomja a 7-8 árát. -
mpo
veterán
válasz
SkyLine3000 #510 üzenetére
Miután két gyári karkötő tönkrement (a végén lévő hurok leszakadt), rendeltem egy fekete fémet (több mással együtt).
[link] -
zeon.hu
nagyúr
Gyereknél előjött a nonstop rezgés.
30 perc után hagyta abba, de csak azért, mert leejtette
Van erre valami megoldás?
Reboot és factory reset se segített közben. -
Nagus
senior tag
Sziasztok. Múlt héten szinkronizálni akartam az óra adatait a gyári appba ahogyan szoktam. Az órába benne volt, a szinkronizáció lement, de az appban még most sem jelent meg. Ilyen még nem volt korábban mitől lehet? Az új adatok szépen megjelennek azóta.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
grizlisandor #508 üzenetére
Aliról nem akarok rendelni, mert vagy nem jön meg, vagy majd 1000 év múlva. Asszonynak kell, az óraszíjat pedig csak a lélek tartja. Nem is tudja hordani. Amiket meg hirdetnek a hazai xiaomi shopok, 3 darabost, pont az nincs, amiben fekete van, vagy már egyáltalán nincs. Lehet, kénytelen lesz megbarátkozni azzal, amiket itthon árulnak.
#509 zeon.hu: Köszi! De ahogy írtam, aliról most nem akarok rendelni. Meg sürgős is lenne, mert a jelenlegi szíj szinte teljesen elszakadt, nem tudja hordani.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #507 üzenetére
Ha nem csak eredeti jó:
Ezt vettem a gyereknek, Ali akcióban 737 Ft volt: [link]
-
grizlisandor
veterán
válasz
SkyLine3000 #507 üzenetére
Ettől az eladótól a fekete az eredeti vagy annak tűnik, rendeltem már párat, sajnos fogyóeszköz.
-
SkyLine3000
addikt
Eredeti szíjat darabra (csak fekete) hol lehet kapni? Amiket látok, sehol sem írják, hogy eredeti, vagy sem. Aliról még rendeltünk több színben, aztán elég kemények voltak. Asszony ki is dobta őket.
-
dodopek
addikt
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy miért nem indul el az úszás távolság, és bármi egyéb mérése? Szépen kiválasztom a medence hosszát, visszaszámol, elindul a stopper, és szerinte a medence partján üldögélek. Az asszony Mi Band 6-osa, és az én 5ötösöm ugyanezt csinálta. Lehet hogy a mellúszást nem méri?
Köszi a választ! -
masssza29
csendes tag
Hosszabb bringázást nem tudja be szinkronizálni, többször elő fordult. Ujra indítás után sem . Már buktam jó pár adatot, mert ha törlöm az óráról akkor ujra tud szinkronizálni.
megoldás hogy ne vesztenek az érzéseim -
lócitrom
őstag
válasz
rolandhun95 #503 üzenetére
ez sajnos az összes ilyen Xiaomi kacatra igaz. szoftveresen összehányt katyvasz szinte mind. band 3 óta legalábbis eléggé felemásra sikerednek ezek a karkötők.
-
rolandhun95
tag
Újraindítottam az órát és a telefont is, újratelepítettem a Zepp Life-t is, most JÓ LETT.
De iszonyat kaotikusan működik. -
lócitrom
őstag
válasz
rolandhun95 #500 üzenetére
ez azt jelenti, hogy az alkalmazás és/vagy esetleg a firmware elavult. de néha csak egy bug, ami a szinkronizálás hiánya miatt random megjelenik. pláne, hogy már EOL eszköz.
-
hdtomi
senior tag
válasz
rolandhun95 #500 üzenetére
Nálam is néha csinálja. Belépek appba, én Zepp Life-ot használok. Ellenőrzöm, ugye semmi, aztán abba hagyja. De a héten egyszer megint előjött.
-
rolandhun95
tag
Üdv !
Napok óta írja az óra, hogy update the app to the latest version first.
Na a play áruházban és a Notify for mi band app ban sincs új elérhető frissítés. Megoldást tudtok? -
mpo
veterán
A Zepp Life 1.0.6.20 verziójában az óraszámlaphoz saját képet szeretnék rakni, ami a régebbi verziókban sikerült.
Ebben nem tudom kicsinyíteni a kiválasztott képet, akkor sem, ha már kis méretben teszem a telefonra, mert betölti a telefon képernyőjét és a kicsinyítés csak részleges, a nagyítás működik. -
bencsyp18
csendes tag
Sziasztok vettem egy band 6 öt de zepp app nem talál watch face t a noti app meg szoftver korlátozásra hisztizik
-
pcnet
addikt
Szerintem van benne védelem és nem 0%on kapcsol ki hanem őbb. Épp ma tettem töltőre a 3 éve lemerülten tárolt (elfelejtett) Mi Band 3amat és bekapcsolt töltőre dugva. Nem kellett várni perceket, hogy magához térjen mélymerülésből. Szerintem túl van parázva ez a "kikapcsolásig merülő litium akksi" téma. A mérnökök gondoltak arra, hogy ne 0%nál kapcsoljon ki. Amikor neked 0%ot ír, van még néhány % az akkuban. Túl van ez is biztosítva mint minden más is. Én nem paráznék rajta.
-
pcnet
addikt
válasz
SkyLine3000 #489 üzenetére
Gomb hiányában nem tudnád visszakapcsolni ha szoftveresen kikapcsolnád.
-
MR ME
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #487 üzenetére
Sajnos nem lehet kikapcsolni, ha lemerül kikapcsol magától de ennyi...
-
SkyLine3000
addikt
Ezt a kütyüt nem lehet kikapcsolni? A gyarek egy ideje nem használja, csak a fiókban pihen. Így folyamatosan lemerül. Az meg a li aksiknak nem tesz jót, ha állandóan csutkára merül és nincs feltöltve, csak időnként, amikor eszembe jut. Persze, ha eladnám, egyből sikonyálna, hogy hol a vekker...
-
Ka999
tag
Sziasztok! Hétvégén egy hosszabb biciklizéshez használtam a mi band 6-ot. Folyamatosan mért az óra, de azt vettem észre, hogy egy nagyobb szakaszon kihagyott a pozíció mérés. Ez mitől lehet? Samsung S22+-szal és Zepp life-fal használom. A Zepp life akkumulátor használata nincs korlátozva.
Korábban Xiaomi Mi 9-cel használtam az órát, ott nem volt ilyen problémám, bár az már egy éve volt. Azóta a band és az alkalmazás is kapott új firmwaret/updatet. -
MadGame
senior tag
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy néma üzemmódban, ha hívást indítok, akkor visszakapcsolja magát a teló normál üzemmódba?
-
Joker88
őstag
valahogy rá lehet varázsolni a karkötőre a magyar nyelvet? vagy garivesztéssel járhat esetleg?
-
galaxys80
veterán
Használja esetleg valaki iPhone-al a miband-et?
A gyerek telefonján az istenért nem tudom összehozni, hogy jelezze az óra a bejövő hívásokat. Üzenetek jeleznek gond nélkül. -
lócitrom
őstag
válasz
rolandhun95 #473 üzenetére
band reset volt azóta?
-
htc07
addikt
.
-
hdtomi
senior tag
válasz
rolandhun95 #473 üzenetére
Nálam régebben is volt ez a gond, de aztán elmúlt. Amióta írtam, talán nem is volt ezzel probléma. Szerintem egy idő után megjavul...
-
hdtomi
senior tag
válasz
rolandhun95 #471 üzenetére
Azt nem tudom megmondani biztosra, de nekem azt hiszem ott az ikon a kütyün. Aztán telefonon világít az értesítő LED és akkor nézem, hogy aktív a Bluetooth, de nincs ott a Band, hogy csatlakozva lenne. Egy darabig így ment, aztán megjavult, remélem most is meg fog...
-
hdtomi
senior tag
válasz
rolandhun95 #468 üzenetére
El is dobja a Bluetooth kapcsolatot, vagy csak ez az értesítő jön?
Nekem néha el szokta, pedig a Bluetooth be van kapcsolva és igen újra kell indítanom a Bluetooth a Xiaomi telefonomon. -
ACE-
addikt
válasz
rolandhun95 #468 üzenetére
Ezt régen nekem az angollal is csinálta, letiltottam az értesítéseket, azóta nem dobálja.
-
Ronyn
senior tag
Helló
Úgy látom,a Zepp már nem tárolja a számlapokat helyileg , van más módszer Zeppel custom számlapot feltenni? -
MadGame
senior tag
Juhú, magyar lett a Zepp Life! 🙂
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Töltőt lehet külön is venni?
Fiamén a csatlakozó egyik tüskéje beljebb csúszott és így már nem tud tölteni. -
lócitrom
őstag
ja igen: bár valószínűleg elenyésző jelentőséggel bír, de a ketyere felületéhez a v59 fordítás változatlanul jó 1.6.0.20-hoz is, de egy ideje nem követem a régi vasak mindennapjait. Mi Fitness pedig kezeli külön már a karkötő nyelvét, így a gyári alkalmazással beállítható és jó eséllyel tartja is, mivel aligha jön ki újabb jelentős frissítés már, ami letúrná róla a fordítást.
-
hdtomi
senior tag
-
MadGame
senior tag
Áh, nem érdemes, laboratóriumi körülmények között mérik ezeket, nem bírnak semmit, inkább nem kockáztatok. Szervizben dolgoztam egy ideig...
Amúgy én nagyon szeretem ezt a kis ketyerét, most lesz egy éves, egy-két karc van rajta, de hősiesen bírja, szinte mindent pontosan mér és az akksija is jól bírja közepes beállításokkal. -
hdtomi
senior tag
Nekem ez már fel sem tűnik, de volt róla szó, hogy az elődjeik is világítanak ha nincsenek a karon akkor is. De aztán néha eszébe jut, hogy nincs mit mérnie és nem villog. Fürdéskor mindenképp vedd le, én azt hittem bírnak ezek mindent, de a vizet mégsem, strandra, uszodába se viszem már el.
-
MadGame
senior tag
válasz
rolandhun95 #454 üzenetére
Nálam is ezt csinálja, vibrál zölden, mintha mérne vmit, pedig fürdéshez csak leveszem...
-
MR ME
aktív tag
válasz
rolandhun95 #454 üzenetére
nem normális, vmi beállítási gond van....nálam nem csinálja, alapból úgy van beállíttva h ha leveszem akkor ne is jöjjön értesítés meg semmi, és nem is csinál semmit az óra....
-
rolandhun95
tag
Amióta felraktam ezt a Notify for mi band app ot, bt kapcsolat mellett folyamatosan villog-világít a zöld led az órán, mintha mindig mérne valamit, még akkor is ha nincs rajtam.. ez normális? Sima zepp life val nem volt ilyen
-
MR ME
aktív tag
van új firmware 1.0.6.20 de a leírás szerint csak vmi iphone bugot javít...
-
hdtomi
senior tag
válasz
#95712068 #451 üzenetére
Nyáron így jártam az ötössel, strandra mentem és szerintem a hideg víz + a dög meleg váltakozása miatt napokig nem volt jó. Helyrejött, de egy későbbi strandolás után elvált a kijelző, nekem nem reagált semmire, lehet a víz miatt. Aztán le is szakadt a kijelző, mikor átöltöztem és még nem vettem le kezemről.
Biztos valamivel óvatosan vissza lehet ragasztani, de mivel nekem szakadt és előtte nem is reagált, ezért kidobtam és vettem egy 6-ost.
Az biztos, azt hittem mindent kibír és a víz sem gond, de nem... -
törölt tag
"Kiesett" a band 6 kijelzője, mivel érdemes visszaragasztani?
Korábban megkergült a 6-os karperec, utólag szerintem víz miatt történhetett. Azóta vigyáztam rá ilyen téren, de ismét kapott egy kis vizet, és ugyanúgy megkergült. A poén az volt, hogy szétment a szíj (cementes zsákot ne ezzel pakolj), és rendeltem hozzá még egyet. Mire megérkezett az új szíj, addigra ismét megadta magát. Amikor feszegettem fel az új szíjat (ha kijelző nem is, de a rezgés működött), akkor oldalirányú nyomás hatására megmozdult a kijelző, majd ki is esett (szalagkábel fogja). Azóta amúgy tökéletes lenne (gondolom így már kiszáradt), működik a kijelző meg minden más is. Kép. -
MR ME
aktív tag
válasz
rolandhun95 #447 üzenetére
dehogy nincs, pl a Notify for Mi Band
-
DrKapocs
őstag
válasz
rolandhun95 #445 üzenetére
A ZeppLife egy bughalmaz.
-
rolandhun95
tag
válasz
rolandhun95 #444 üzenetére
Ahogy ezt leírtam, megjavult. Magától
-
rolandhun95
tag
Sziasztok tegnap az óra aki jelezte hogy frissítsem az applikációt a legújabb verzióra, és én ezt le okéztam az órán azóta megszűnt mindenféle Bluetooth kapcsolat. Nem jönnek meg az értesítések nem jelez híváskor. Próbáltam már factory reset, reboot, újra párosítani, semmi. Valakinek ötlet? Ja és nyilván nincs a play áruházban elérhető frissítés
-
-
Ka999
tag
Sziasztok! Pár hónapja én is vettem egy Band 6 NFC-s verziót. Néha hiába töltöm 100%-ra az akksit, egy nap alatt lemerül, mintha valami leszívná. Máskor pedig jópár napig elvan. Azt vettem észre, hogy a gyors merülés NFC-vel történő fizetés után szokott bekövetkezni. Más is tapasztalt hasonlót? Van rá valami megoldás? Nincs beállítva folyamatos pulzus figyelés, factory reset volt már párszor.
-
Rated921
csendes tag
Sziasztok. Tegnap vásároltam egy band 6 nfc órát. Regisztráltam egy Curve kártyát. Hozzárendeltem a revolutos virtual kártyám. Hozzárendeltem googlepayhez curve kártya adatait. Majd telefonnal párosítottam az órát. Curve kártya adatokat hozzárendeltem Zepplife alkalmazáshoz. Órával tudtam kétszer fizetni teljesen könnyedén. Aztán a harmadik fizetésnél elutasított majd a negyedik próbálkozást is. Aztán eltűntette a párosított kártyát. Most már nem engedi hozzárendelni. Se googlepayhez nem tudom a Curve kártyát. Se zepplife. Hibát ír ki... Mi lehet a probléma???
Próbáltam már régiót is változtatni. Nem tudom párosítani egyenlőre sehogy. -
DrKapocs
őstag
válasz
ZoliZeeZoli #433 üzenetére
A fölöttem lévő komment butaság. Van kínai NFC-s verzió. Viszont a kínai verziós csak Kínában használható, de ott széles körben, pl. tömegközlekedéshez is.
És van global NFC-s is. A global NFC-s verzió használható itthon is, pl. K&H és Curve kártyával. De gondold meg jól a vételt, a ZeppLife egy bughalmaz. Nekem van global NFC, de legközelebb nem vennék újra. A karperec jó, de a szoftver... gyűjts még hozzá és vegyél egy Samsung vagy Ticwatch smart órát.
-
MR ME
aktív tag
válasz
ZoliZeeZoli #433 üzenetére
A globálban tudtommal nincs nfc...
-
ZoliZeeZoli
csendes tag
Sziasztok most készülök venni egy mi smart 6-ost.
Olvastam tobb helyen (itt is) hogy curve kártyát tudok hasznalni NFC-vel.
A kerdesem az hogy kínai verzioval is mukodik az NFC-s fizetés itthon, vagy csak a globallal?
Köszönöm. -
Nagus
senior tag
Sziasztok. Van egy mi smart band 6-om, hogyan tudom összehangolni a zene részt a mobillal? Illetve az appban lévő vérnyomásmérést hogyan lehet működésre bírni?
-
erdol?
csendes tag
Ami még hiányzik az a kapcsolat megszakadás jelzés. Ez mindig jó volt ha elhagytam a telefonomat véletlen. Elvileg benne van az appban, de az authentication key nem jó-ra hivatkozik. A jelenlegit online kértem, megcsináltam a telepítés törlés verziót is de nem találtam a telefonomban ott ahol írták, ne mis volt olyan mappa.
-
erdol?
csendes tag
Tudja a mi smart band 6 a kijelző megjelenítést kar felemeléskor? Nekem nem megy.
-
Teagol
aktív tag
Sziasztok!
Ki honnan rendelt 6 nfc-t?
Annyiért látom most, mint a 7-est. Egy kicsit soknak találom érte a 17 rugót! -
törölt tag
Lehetséges újraindítani a karperecet telefonon keresztül?
Délután vettem észre, hogy nem ad képet, ritkán a teljes kijelzőt próbálja megvilágítani, de csak egy pillanatra sikerül és eléggé haványan, egyedül rezegtetni tudom "find device" paranccsal telefonon keresztül. Töltőre rakva sem történt változás.
Mivel csak 17%-on áll az akku, így a lemerítésre tudtam csak gondolni, de azért az sem egyszerű. Nincs más módja az újraindításnak? -
Grillo
őstag
Az előző posztomban leírtakat annyival bővíteném, hogy kb 3 napot bír úgy, hogy nincs hozzá telefon párosítva.
Ez nagyon gyök? Mert akkor visszaviszem cserére. -
Grillo
őstag
válasz
Sir Riccio #389 üzenetére
Lányomnak vettem én is, hétfőn jött meg. Teljesen le volt merülve, tölteni kellett jócskán.
Aztán azóta úgy tűnik, hogy még egy napot sem bír az akksi. Pedig telefon nincs mellette, csak esténként, az 5-ös bírta szépen egy hétig is.
Még pár napot adok neki, meg reset, bár most frissítettem is, aztán megy vissza cserére, mert úgy tűnik szar az akksi. -
madagaszkar
tag
válasz
Sir Riccio #414 üzenetére
Üdv!
Pár hete jártam így én is, hogy este teljesen feltöltöttem, reggelre 58%-ra merült úgy, hogy semmilyen aktivítás mérés nem volt bekapcsolva rajta. Másnap megismételtem és ugyanez történt. ( Mi Band 6 NFC ) Factory reset megoldotta a problémát, azóta jó. Féléves a készülék. . -
rolandhun95
tag
Így három hónap után kezd egy kicsit meghülyülni a rendszer :) A héten többször is sétálok mindig ugyan arra, és már tudom melyik utcába detektálja a mozgást, hogy én sétálok. De mostanába egy kilométerrel arrébb érzékeli, vagy semmikor. De van, hogy ülök az autóba vezetek és biciklizek szerinte :D Másik dolog meg a BT kapcsolat egyszerűen néha semmi nem jön meg pedig elvileg rá van csatlakozva.
-
ACE-
addikt
válasz
Az alvásfigyelésnél szerintem szintén sűrűn mér pulzust... az is rendesen merítheti.
-
válasz
A raise to wake - et nem használom, nem tudom, hogy az mennyit eszik. De akkor 6 nap már legalább megvan. Mondjuk percenként mér pulzust.
-
válasz
Sir Riccio #411 üzenetére
Nincs ötletem. 24 órája töltöttem, alvás figyelés volt éjszaka, 2 óra sport, a don't disturb most be volt kapcsolva, így nem rezgett napközben 9%-ot merült mindössze... Ha normális töltővel töltöd, a 4 óra sem normális. Nem mértem le, de szerintem egy órán belül el szokott készülni usb portról is.
-
akom
őstag
Sziasztok!
Csatlakoznék én is a Mi Band 6 NFC tulajok köréhez.
Leginkább az NFC-s fizetés miatt vettem a band-et.
Sajnos épp ezzel van problémám, lehet valami hibás darabot fogtam ki?Történetem:
Zepp Life appot feltelepítettem az androidos (Samsung S10e) készülékemre, Mi fiókkal bejelentkeztem, majd párosítottam az eszközt, minden engedélyt megadtam az applikációnak amit kért. A bandre szépen jönnek az értesítések, minden működik. Jött a lényeg, hozzáadtam a Curve kártyámat, nem volt semmi probléma szépen hozzáadta látom is az applikációban.
Na most a következőt tapasztalom: Ha rámegyek a band-en a cards részre (még ha gyorselérésbe rakom is) egy pillanatra megjelenik a kártya, majd a band elfeketedik, felélesztve a screen-t annyit látok hogy lock-olva van és nincs bluetooth kapcsolat.
Mintha a card részbe lépve a band lecsatlakozna és egyből eldobná a kapcsolatot.Legfrissebb fw van az eszközön. Mit gondotlok mi lehet a gond?
Próbáltam már a gyári beállításokat, újratelepítettem a Zepp Life-ot is, de ugyan az a hiba. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #392 üzenetére
Közben kicserélték. Első töltés kb. négy óra alatt töltődött fel 100%-ra, hajnali kettő körül vettem le a töltőről, most 60%-on van. Kifogtam még egy hibás darabot vagy én rontok el valamit?
Mi Band 6 NFC az alany.
-
ACE-
addikt
válasz
DrKapocs #407 üzenetére
Át kéne nézned néha a Curve topic-ba, és rájönnél hogy a Curve-nél elég sűrűn előfordul a sikertelen tranzakció, van mikor másodszorra megy, de előfordul technikai hiba is, amikor sehogy sem megy... Tehát nem a mögöttes kártyával, hanem a Curve-el van a gond, de ez eléggé off itt...
-
-
MR ME
aktív tag
válasz
lócitrom #405 üzenetére
köszi, közben már megoldottam úgy ahogy gondoltam h lehet, mókolt MiFit gyári alkalmazásnak, mellé a notify lite a frissítéshez, nem zavart be a rendes alkalmazásba szerencsére....nincs hivatalosan magyar nyelv a band 5-höz, tehát mindenképpen telepítenem kellett rá! de a lényeg h sikerült mindenféle összeugrás nélkül
aztán majd fater telóján megoldom hogy a kulcs megadásával csak a notify fusson, és törölhessem a gyári alkalmazást...
-
lócitrom
őstag
bár most nem világos, hogy melyik hardverre akarod telepíteni a magyar nyelvet, de a következőkre érdemes figyelni minden Mi Band esetében:
- hitelesítőkulcs nem fog kelleni a frissítéshez (már ha ez a kérdés)
- a telepítésre használt alkalmazást, ha nem elsődleges alkalmazásként használod, akkor törölni kell vagy tiltani, hogy ne fusson párhuzamosan másik (a karkötőt már eleve kezelő) alkalmazással
- ha bármely hivatalos alkalmazás mókolt változatát használod a random frissítés elkerülhető (ez mondjuk amiatt lehet érdekes, mert random nemrég az 5-re kiadtak egy frissítést és ilyenkor nem kizárt, hogy esetleg a firmware teljesen lefrissül az eredetivel)ugyanakkor elméletben míg a firmware nem frissül jelentősen (nem jön új főverzió) a hivatalos alkalmazások is használhatóak a fordítás megléte mellett. úgy rémlik bekerült a nyelvi beállítás a hivatalos alkalmazásokba, tehát nem kell más nem hivatalos módon kényszeríteni egy adott nyelv használatát. de ez lehet csak a 6-ostól van így, nem rémlik, hogy hogy melyik változatot hogy kezeli most az alkalmazás pontosan.
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
Venni tervezek édesapámnak egy Mi Band 5-t, és jó lenne felfrissíteni meg magyarítani mielőtt megkapja, csak az volna a kérdés, hogy én jelenleg a 6-ost kizárólag a Notify for Mi Band-el használom Auth Key-el megadva, és nem nagyon szeretném bojgatni a már jól működő rendszert, szóval ha mellé a telefonomra felteszek egy mókolt mi fit-et, és azzal csak az 5-t párosítom, illetve arra gondoltam hogy felrakom a notify lite-ot a firmware frissítés erejéig akkor elvileg kikerülhető lenne, hogy bármi bezavarjon a mostani kapcsolatba? jobban belegondolva, lehet elég lenne csak a notify lite-ot felrakni a frissítéshez, ahhoz nem kell a gyári app megléte nem? utána már fater telefonjára bátran telepítgetek minden szart, csak a saját végre működő rendszeremet nem akarom elbaszni
-
DrKapocs
őstag
válasz
Seraph 16 #401 üzenetére
Hozzáadtam sikeresen a Curve-höz a Revolutos virtuális kártyámat, vagyis a digitalizálás az ment. Fizetni egyelőre nem próbáltam még vele, de vannak kétségeim a sikerességet illetően.
Van az Erste banknál virtuális kártyám, azt digitalizálni sem lehet. Elméletileg a virtuális kártyák online vásárlásra vannak, nem offline bolti vásárlásra. De nem tudom, egy próbát megér. Lehet a Revolutnál megy. A múlt héten, a strandolások során jött volna jól, hogy a Mi band 6 NFC a Curve mögött a Revolutot használja. Most már annyira nem számít.
Hogy ne csak a fizetésről szóljon a komment... tényleg vízálló a Mi band 6 NFC.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kissé ingerszegény Mi Band 5 után a Mi Band 6 tényleges előrelépés az elődmodellekhez képest. Ennyi pénzért aligha lehet többet elvárni, leszámítva talán az NFC-t, ami egyelőre még mindig nem opció errefelé.
- Microsoft Outlook topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 7
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest