Hirdetés
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Macska, ertsd meg...itt nem ellenek vagy barmelyik regi FX-es ellen megy a beszelgetes. Ami igaz az igaz, neha tul van dicserve az FX, de azt is kell.
En sem ertek egyett par forumtarsal, kulonosen @rambustibi kollegaval, de ezektol eltekintve tisztelem a velemenyet es a munkajat.
A bzi intelesek azok akik eletukben meg hirbol sem ismerik az FX-et, es minden topicban be szeretnek bizonyitani azt hogy az FX egy szar, az intel a ggyyyiiiheeeet meg a gyiiiharom a nyero. De sohasem volt haboru, ha egy volt FX-es leirja a velemenyet, hiszen ez egy nylvanos forum.
Most magamra kellene en is vennem az ilyesmit? Kulonosen azert mert multkoraban kicsit beirtam @rambustibi kolleganak? O mashogyan latja a dolgokat mint en, ennyi.
De ha valaki engem "lebuzizna" azon jokat rohognek.....tobb FX gepet szereltem mint amennyi processzort lattak eletukben az ilyen trollok. Mi az a kategoria vagyunk akik fejbol le tudjuk rajzolni az FX arhitektura diagramjat...tuningrol nem is beszelve...
Tehat, menj igyal egy jo sort...jatsz kicsit aztan gyere vissza derulni. Aztan az meg termeszetes hogy mindenki le fogja irni a elemenyet.....ha jo ha nem jo...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Hencso
Ármester
Bocs hogy közbe szolok!
sokan fikázzák az AMD mert így szar úgy szar .. mind 2 márkának van előnye és hátránya! itt torlokodnak azok akik már nem tudnak magukkal mit kezdeni és offolják a másikat mert neki mondjuk Pont az FX jön be.. azért kíváncsi lennék hogy mondjuk a az a 4770k 4.8 4.9ghz et megy e delide nélkül ( ritka az a típus amit nem delidelnek már 4.6ghz felet). .. ez is mind proci fügö de viszont kinek mire van keret ki mire használja van ki dolgozik vele van ki csak fürkészi az órajeleket és agyon tuningolja a porciját kinek mi szerintem tök fölösleges pénz kidobás intel procira itt van ez a nagyon jó kocka 4 modul 8 mag és semmi probléma nincs vele kell alá egy bitang jó deszka és szakít is ugyan ez van Intelnél is szerintem szar lap jó proci semmit sem ér.. jó deszka jó proci az már valamiVGA limited lehet a Titán x el 800*600 as felbontáson de koksz grafon szerintem egyik gyártónál sem lesz akkora vga limited de ez mind az én szerény véleményem nem akkarok én senkit meg bántani de ha azt vesszük veszel 4790k 100k+ alaplap 40k ami normális és Turingra alkalmas akkor már abból fél FX konfig meg van .
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Habugi
addikt
Ez pontosan így van igen!
De ezt miért ide írod le?
Ha pedig szerinted ez vicces az elég gyász, mert látszólag pont ezzel sorolsz be azon jóképességüek közé, akik napi szinten indulnak neki 8-10+ topicon át az AMD szapuló körútjuknak.
Vannak egy "páran".., érdekükben nem áll, okuk nincs rá, fogalmuk is elég ritkán van, viszont az tuti hogy szerintük ez vicces és baromira élvezik amikor elkezdődik a "védekezés".Ez a színvonal..
Azért ne "mi" legyünk már a dedósok amiért ezt unjuk?!
Amiatt meg főleg ne mert ki merjük itt röhögni őket, minek okán aztán leugrik egy fél ménesnyi csillámpónid a szakadékba mert TE is Inteles vagy.., hát mi van veled ember??Szóval akkor harmadjára is..(ennyi a magyar
igazság..), mit szedsz?[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
Nem olvastad a másik topikokat, összefoglalom: soha nem volt FX procija, de az szar. i7 a titánX-et kihajtja, FX nem. Pedig ugyan az minden és FX-nél több volt az fps. De akkor az nem, mert VGA limit...
i5-2500k szuper. FX alig húzva közel annyi fps-el: szar. Így összefoglalva már nem is látom a problémát...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
Itt, ebben az egy kurva topicban és mégegyszer, ok-okozat, feldúlt vagy de próbáld meg értelmezni.
Egy topic szemben minden mással ahol csak valaki leírja az AMD/FX szót, mégegyszer Macsek, mit szedsz, mert ez rohadtul nem ugyanaz és még csak qrvára nem is hasonlítunk ahhoz a bizonyos "maghoz".
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
Kérsz egy ölelést?
Ezt a problémádat azokkal kéne megbeszélned, akik abból űznek sportot hogy telehányják az összes AMD cikk/egyéb topicot. Ok-okozat, mivel érdemben kapcsolatot teremteni velük elég nehézkes ezért itt beszéljük ki a témát egymás között. Ja, sok a topicban az Intel, i5/7 szó, betűcsoport, pár hete magam is jeleztem hogy unalmas de ugye ez csak magánvélemény volt.
Magadra vetted Macsek, megkérdezném ez hogyan sikerült de az célravezetőbb ha azt kérdezem mit szedsz, legfőképp miért nem kínáltál még meg vele?!
-
ViZion
félisten
Jajj, egyem a kis érzékeny lelked...
Megnézted, h mit csinálnak a "nemvagyokintelfanatikus"barátaidfanatikusok a többi AMD hírnél?Javítottam, csak nyugodj meg.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
pfff... Te nem látod, h AMD cikkek alatt mi megy, ezért jön át ide is ez a hasonlítgatás. Intelesként van egy belső kényszer -mégha celeronod is van- hogy jól megmondjad, az AMD szarabb, lassabb, melegszik és az intel akkor is jobb. OK, csak kit érdekel? Minek mennek be oda? Minden AMD fejlesztés szar, etc... akkor ne vegye, maradjon Intel oldalon, nekem mindegy.
Szal. ha nem jönnek AMD cikkhez trollkodni, akkor ott sem menne a balhé. PH!-n sincs sok AMD cikk, lehozzák a friss infókat, ennyi. Intelt nem követem, szerinted az Inteles hírek nem kerülnek fel PH!-ra? Akkor tudod hova kell írni, nem? Nem, nem az AMD topikba...
rambustibi: mondtuk, h nem lesz jó. De megcsináltad azokkal a beállításokkal, amikkel az inteles mókus és akkor is a tiéd az sz@r. Nyugodj meg, ha multiban futnád a köröket, az se lenne jó. Meg a titán X 60 fps-el GPU limites... aham, akkor azt a játékot csak 640×480-ban lehet majd játszani normálisan?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Whysperer
addikt
Most valamit nem értek...
- Jön egy ember egy FX-xel .. aztán ráír 4 ember,hogy de nem hajtja ki így meg úgy igaz? Erre Ő mit csinál? felemegy youtube-ra megkeres egy olyat ami mások szerint kihajtja... aztán fogja belövi a gépét ugyan arra asettingse ahol a VGA ugyan az és csinál egy tesztet.. és belinkelni egy FX topicba az FX cpujáról....ERGO mért is baj?? nem ő kezdte FX topicba az intelt emlegetni..
- "inteles topikban soha nincs meg sem említve az AMD." Köszönöm az észrevételed mert pont ezt írtam le ma ,hogy egy inteles topicba sem megyünk be AMD-fannolni ellemben minden egyes ZEN/FX akármilyen topicba rögtön jönnek ,hogy.... fú ZEN így meg úgy hjaj én egész életembe AMD-s voltam de most már Inteles vagyok de jó erős.. Szavamra nem is értem kit érdekel? Komolyan minden egyes AMD topicba beeszi a fene azokat /nem inge ne vegye magára / embereket akik semmivel nem tudnak beszélni csak ,hogy Nekem már i7-em van meg NV-m. Jó mindenki örül mindenki boldogságának,de például
Én is akinek van egy GTX 760-am meg egy másik gépbe 9800gtx+ .. egyszer se mentem be Bármelyik NV topicba és kezdtem el linkelgetni ,hogy a directx12-t be így meg úgy..vagy bármibe. Elemben Itt és megnézheted mgé abba a francos Zen topicba is már az intel az erősebb van.
De ez nem csak PH.-s betegség. Menj fel az IPON-ra egy NV hírbe intel hírbe senki. elemben AMD-sbe rögtön. 600...trollkodás.
+3
[link] AMD? Nem
[link] AMD? Nem
[link] AMd? nem
nincsen több hír pirosból mint zöldből például.
Szívem szerint azt kívánom bárcsak egyszer felébrednénk és nem lenne se ez se az se amaz hanem lenne egy aztán kész. bánom is én mennyibe kerül meg minden..
ironikusan kívánom: "Olyan jókat tudok derülni" Azt kívánom ez tűnjön el a világról ! 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Sajnos igaz, en jatszottam FX-8350 (4.8 GHz) + 7970 GHz komboval GTA IV-et, sirmalmas volt. Az volt nagyon duhito hogy a havernek az i3-2100 + GTX 560Ti -vel joval jobban ment a jatek. Ezert is ajanlottam inkabb NV kartyat a GTA-hoz.
Remelem az V-os egy kicsivel jobb lesz, kulonosen hogy szandekomban all beruhazni egy 390X-re majd.
-
ViZion
félisten
+1
csak sikerült megvennie azt a f@stalicska MSI lapot (igen, MSI=hulladék, legalábbis alsó kategóriában), nem csoda, hogy nincs tuning. Majd keres valami nyákrajzot és megforrasztja...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
fasterware
aktív tag
Nekem abszolút nem tartja stabilan, bár már mindegy, kiteszteltem, tudom mi mennyit jelent, elég furcsák így az értékek, így alakulnak, pár példa:
Biosban: 1,3125 v , terhelés alatt : 1,248 - 1,264 v
Biosban: 1,3375 v, terhelés alatt : 1,280 - 1,296 v
Biosban: 1,3625 v, terhelés alatt : 1,408 v. -
Joey89
tag
Igen, ez lett volna a következő kérésem, hogy ajánjljatok valamit ami ár/értékben jó. Azért is akarok Gigabyte lapot alá, mert a mostaniban is az van, 5 és fél éves és semmi problémám nem volt vele.
Nem akarom nagyon tuningolni, úgy gondolom a gép ereje elég lesz egy ideig, túlhúzás nélkül is, másrész meg nem nagyon csináltam még ilyet. -
törölt tag
Normál esetben tapasztalataim szerint simán elindul benne az a proci, én majdnem 1 hónapig használtam benne fx-6300-ast, semmiféle fennakadás nem volt. Jó 9 hónapig meg egy fx-4130-ast (125W TDP-s, hivatalosan nincs is a támogatott procik között), szintén 0 problémával. Persze a lapot érdemes cserélni komolyabbra (én is megtettem bő 1 hete), de azért ennyire nem hulladék, az általános tapasztalat sem ilyen rossz.
-
DiszNóÓl
senior tag
Ha valaki alap vizet akar annak megteszi. Ahogy lattam a corsair hydro topikban nagyon nem használják azoknál sem a ventiket 1k rpm felett arra meg az alap is megteszi vagy van 2 ventid 1kFt/db áron és veszel mellé még 2-t P/P-ba. Apróról meg lehet vadászni 360as radit 10k körül csati is 3k/2db némi cső, alkohol+desztvíz és van egy teljesen jó vízhűtése kb 40k-ból.
HATER
-
DiszNóÓl
senior tag
-
ViZion
félisten
...már készülök rajtad egy anális lobotómiát végezni a sok off miatt.
-
GeronimoTama
tag
Hát erre nem is tudom mi lenne a helyes válasz
De annyit nyugodt szívvel kijelenthetek hogy ha valaki a fogyasztással jön ott már komoly bajok vannak. (pont).Na jó off vége, lassan kapcsolom ki a gépet hogy elegendő energia gyűlhessen a reggeli hideg indításhoz, mert ugyebár az fx az kajol rendesen főleg míg be nem melegszik.
Dafuq na ezt már én sem értettemGTAO: tamadotcom
-
ViZion
félisten
Nem, azért sem sorolom fel az ifjú padavannak, hogy mennyit eszik a mikró, egy normális szivattyú, de akár a hifit is említhetném... jön a Sandman és egy napi PC fogyasztását 5 perc alatt eldisszipálja a végfok... vagy a kölkök égve hagyják az udvaron a 150 W-os halogéneket... Jah, lehet cseréli a haverom LED refikre, azokból a 30 W-os már elég jó. Szal. csakazértisasokatfogyasztó mindenit!
-
edeleny
őstag
APM, TurboCor kilőve, alapból.
Feszt feleslegesen adok neki, mert netezés közben alapon megy, 0,93V ad neki.
Offsetben adtam feszt neki, de csak annyit értem el vele, hogy max terhelésen, 1,441V-ad neki, a proci meg 80°C.Azért nem értem, mert a 4,4 - 4,6 Ghz-t simán vitte 1,36V is!
Valami más titok lesz!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
norbert1998
nagyúr
Will sensodyne toothpaste work?
Only for sensitive CPUs.Ez halálos volt
habugi: esetemben is így volt, kitépte a gyári hűtő a foglalatból a 8320-at, késsel kellett lefeszegetnem. kíváncsi leszek a macho-ra és annak gyári, fehér löttyére. sajnos abból is jó vastagon jutott rá, szerintem lehet majd takarítani rendesen
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Általában túlságosan is szókimondó.., gyakran kötik hozzám a mélydepressziós csillámpónik sértettségérzetéből fakadó szakadékba ugrálásának jelenségét..
Felidegesíteni viszont meglehetősen munkás feladat, jelenleg semmi ilyesmi.(#51351) honda 1993:
"Viszont 4.7- 5.0ghz hez elegendő az m5a99x evo r2.0 is nem?"
Itt úgy fog elfogyni a Neptwin, mint férfiember önmegtartóztatása egy jánykollégiumba beszabadulva.., de ha nem hát nem.
Egyébként magától a tárgytól elvonatkoztatva általánosságban, a használt/új esetében az utóbbi előtérbe helyezése amúgy egyáltalán nem elítélhető dolog. Ne vedd magadra, senki nem akart leszólni....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
RVR400
veterán
Azért mondom, hogy gyakorlatilag 1.5 éve van nálam a 8320-as. 4.2 körül elindul agyonfeszelve, de Prime alatt rögtön elszáll 3-4 mag. 4 Ghz környékén már használható böngészésre kb, de nem stabil, Prime alatt pár perc elteltével áll le 2 mag. 3.8 és 3.9 között van fixen az, ahol alapfeszen vagy kicsit alulfeszelve jó, sajnos nekem ilyen darab jutott. Ellenben a lap viszont korrektebben bírja az órajeleket, így nekem ez a megoldás lett a tuti, így a 2.4-es RAM-ok hozzák is azt, amit kell, így összességében gyorsabb az egész rendszer, mint ha a procit szorozgatnám.
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
Ha visszaolvasol a fórumban, akkor rájössz, hogy már baromi régen itt vagyok a fórumban. Megjártam a hadak útját anno a 90 Extreme3-mal (throttling), aztán cseréltem lapot, aztán procit. A 8320-at 1 éve nyüstölöm, voltak 1600-as, 2000-es és most sa 2400-as RAM-ok. Nem tudom, hogy feltűnt-e bárkinek is, hogy nem okoskodásért, vagy tanácsért jöttem, hanem tapasztalatot megosztani.
A procim ennyit tud, csak tisztán szorzóval és "FSB" állítással is (ezt majd beszéld mag az AMD-vel, hogy mekkora szart gyártott, mert nem bírja a tuningot) . Az alig nyertem valamit dologról meg annyit, hogy mutasson valaki egy hasonló eredményt.
A probléma dolgot meg végképp nem értem, mivel amíg agy nélkül nem feszel az ember, addig semmi gond nincs, ha meg van, akkor arra van a garancia. -
ViZion
félisten
Mert így a memória beállítások is sz@rok... de legalább nem kellett átolvasni hozzá az összefoglalót. Mondjuk sz@rul belőni még több idő, mint szorzóval 2 óra alatt kitesztelve 4,4 GHz-re...
Lacpac: gratula! az szép freki, csak tudjad hűteni!
Más, és fontos:
Keresem a módját a lapom vizezésének. Szerencsére nem én vagyok az első... amcsi fótumon volt jóember, akivégigszoptavégigjárta amit mi is. Szal a VRM/NB ventizés alig pár fokot ér. Ahogy azt sejtettük már, bizony azok az alu bordák a közepes minőséget súrolják esetleg. OC-nál már süt, ez van. Viszont a mobo hátuljára állított venti nála -10°C-t hozott. Most ráírtam egy srácra, aki gyárt egyedi tálcát, meglesem mit hozna, ha nem horror legyártani.[ Szerkesztve ]
-
-
ViZion
félisten
-
lee56
őstag
Na meg a tápja hatásfokától kezdve, egészen attól hogy milyen szerencsés vagy szerencsétlen proci jutott neki a gyárból-on át, egészen a csillagok állásáig mindentől. De ha tippelnem kéne úgy 150-180W körül lehet. Persze ahogy a többiek mondták a legjobb ha kiméri. Mondjuk vesz egy 45W-os Sempront, aztán kicseréli az FX-el mér kettőt és máris van összehasonlítási alap.
No Comment
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hidd el, hogy nem az.
Vannak olyanok, akiknél az számít, hogy mi van a dobozra írva, és nem az, hogy mi az, ami elérhető vele. Mint mondtam, vannak olyanok, akik nem értenek a tuninghoz, csak ahhoz, hogy bekapcsolják a gépet, játszanak rajta, majd leállítsák.
Habugi: Hiába egyszerű mint a faék bizonyos leírások alapján, van aki meglátja a bios-t, megkérdezi, hogy "ilyen is van?".
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ViZion
félisten
...mert Te szúrsz már, de bírunk azé' amikor nem flashelsz nagyon.
-
Omli85
őstag
Jah hát azt azért leszűrtem, hogy nem vérre megy a dolog csak szívjátok egymás vérét :]
Jól szétoffoltam a topickot asszem a fejemet veszik estére
Bocsi mindenkitől akit ez kellemetlenül érint xD[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
ViZion
félisten
nem ba'meg... vannak gyárilag nagyon túlhúzott VGA-k, lehet ennek is ilyen baja van. Cica, ne legyél vakegér...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Megoldottuk, amit nem akartunk bántani, áttettük normal-ra.
Nagyjából semmit sem volt hajlandó csinálni auto feszekkel.
De ugye, ez is csak uefi alatt opciós, awardbios-ban alapból csak + feszt lehet adni, vagy auto.
Itt is adtunk az NB-nek bios szerint 1,130-at, Nekem +1 lépcsőt kap ami 0,025V ha jól emlékszem. A 2,4hez kell még 1 lépcső, ha jól emlékszem, de a nagy meleg miatt visszavettem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
Az utóbbi 1évben amiket az ismerősöknek összeraktam gépeket, már mindegyiknek UEFI-s biosa volt.
Nem állíthatom, hogy szeretem. Nekem még mindig szokatlan, semmi nem ott van ahol "lennie kéne".
(#45291) hackeeeee:
Igen, az adv chipset features. Igaz a pciet inkább nem buherolom, se az SB-t.
Kár, hogy az LLC-t nem lehet így elővarázsolni.
Lehet ha bepötyögöm, hogy IDKFA akkor olyanom is lesz? Aki nem tudja ez micsoda, az bezony még pelenkázásra szorul....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Aki "régebb" óta foglalkozik gépekkel, azoknak a régi, mondjuk award bios sokkal jobb, használhatóbb. Hidd el, egy olyan illetőnek, aki főként új vasakat pakolnak össze, és ott UEFI-s lapok vannak manapság, sok mindent elég nehezen találna meg a régebbi bios-ban, hiába tudja ugyan azt.
A másik dolog ami az UEFI malmára hajtja a vizet, az a win8, és az UEFI boot, mondjuk az más kérdés, hogy ahhoz más fájlrendszer is kell.
Véleményem szerint ezért lettek UEFI-sek már az újabb revíziós 990fx-es lapok is.
Ezért is vagyok kíváncsi a rev3 ud5-re, hogy vajon milyen lesz a bios.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
Igen, ezt írtam is, hogy az egy dolog hogy nem állítható az LLC, de terhelésre azt adja neki ami be van állítva, nincs közben droppolgatás se egyéb anomália.
Mivel valaki kérte privátban és amúgy is szóba került a nem UEFI-s bios, a beállítások nálam:
Főmenü: [link]
M.I.T. két részben: [link], [link]
DRAM Conf.: [link]Advanced: [link]
Egyébként lee56, itt az advanced bios featuresben jelenik meg legfelül az LLC azokban a bizonyos kérésre kiküldött biosokban, láttam pár képet/videót.
(#45287) MrM94:
-
ViZion
félisten
Jujj... ez sexy volt.
Akkor is csak az ASUS csak az ASUS! Pártatlanul, egyszerűen: ASUS.
-
Habugi
addikt
+1
(#45187) Maotun:
Ezer kösz! Biztam benne, hogy átléped az eredményem, esetleg a 28k-t is de ezek szerint nem éri meg bajlódnom az 5.1el. Maradok az NB tunningnál egyelőre..
Ja és persze grat!
4.7-4.8 fölött elég kevés FX-nek sikerült átvészelnie a Vantage procitesztjét, jóféle procid/lapod van!..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Mi van he'? Felkeltel ?
.."arrol nem beszelve hogy mikor a nagy csata volt akkor a ugy beesett neha az fps..|" - milyen nagy csatakrol beszelsz ? Te akkor lapitottal a bokorban nyillal a kezedben
Ott kezdodott az egesz - ott bizza', amikor edesanyad kihozott a korhazbol. Ha bent maradtal volna, akkor mindenkinek jobb lett volna !
.....Ezt sajnos csak akkor tudom demonstralni hogyha megfogsz egy videokartyat elkezdessz jatszani vele egy full amd konfigon es elkezdessz jatszani vele egy mittomen i5 i7 konfigon.Es eszreveszed a kulonbseget..... - itt valami nincs redben, hogy tudsz jatszani egy kartyaval ha kozben taperolod ? Lehet kartyavarat epitesz videokartyakbol
....Meg ottvannak a netes tesztek.... - hol vannak ?
Troll OFF !
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Kicsit játszottam az FSB tunningal, most átálltam erre. Maradt az 5ghz 240es FSB-vel, valamiért most stabilan 100Gflops fölött van.
(#45096) giornalista:
Szeretni fogod a 8320/280x kombót!
Úgy kalkulálj, egy 4-4.2Ghz azért kell a 280x alá, hogy normálisan kihajtsa.(#45102) miklosss2012:
+1
(#45106) marci1250:
Ha tunningolni is szeretnéd akkor elfogyhat.., mellesleg az árából olyan léghűtést vehetsz ami 5Ghz-ig is elég.(#45107) Taifa Díaz:
+1
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Ezért letöröm majd a saját kezem, de le kell írjam:
MrMacsek +1
-
Zsivaagoo
őstag
Óccsó lapokban (kb. 20-25K), amik a gariidőn túl is húzzák, na abba eddig a Giga a verhetetlen nálam. lga775-ös Giga lap 2008 óta húzza az igát, pedig az idősebbik öcsém nyűtte több, mint 5 éven keresztül, kánikulában a padlásszobában is több nyáron keresztül.
A GA-880GM-UD2H lapom több, mint 3 év után is szépen teszi a dolgát.
Csumpi 760G csipes Asus lap pedig több, mint egy éve az öcsém kezében dolgozik.
--------
Egy szó, mint száz: jó táp, laphoz illő proci, időnként nagytakarítás, és a névvel rendelkező lapokból otthoni használat mellett - ésszel használva, nem pedig paraszti brutalitással - azért még mindig ki lehet hozni a gari időtartam utáni tökéletes működést.
------
Tartsak róla a TV1 minden tudás akadémiáján előadást? Szavazzatok be wazze!
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
djculture
félisten
Engem nem fenyeget az asus vétele mert nvidia vga-n kívül még nem láttam tölük normális cuccot, alaplapjaik is minden nyavaját tudnak de 3-4 év után minden baja lesz az összesnek és lehet kukába dobni. Persze ez senkit se érdekel mert már nem az a divat hogy összerakom a gépet és 4-5 évig használom.De egy irodába meg egyéb célhelyre rengeteg asus lapot raktunk be mind a kukában is van már, kókány minőség, garit kihuzza és viszlát.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Nem, ez van most ocsem gepeben, meg tavaly vettem konfigot neki, elete elso gepe volt, uh nagy orom volt, meg most sincs neki semmi baja, 212 EVO huti, nem tuningolta sosem, majd fogja ha raalitom a projektre
Ha kijon Angliaba lakni, akkor lecserelem neki egy ertelmesebbre Motivalni kell na Most szepen leerettsegizik, nyaron kijon, megkapja a mezesmadzagot aztan meg osszel szepen koltozhet is kifele, elinditom rendesen az eletbe ahogy engem kellett volna anno...
Gyorsan akar majd uj szerkezetet, es hat ugy AMD vonal marad neki is Van melle egy 7870 asszem uh a jatekokkal sincs nagy gondja meg.
Hat na, igen, akkor meg nem nagyon vagtam ezeket a dolgokat, ha szar, akkor szar, de idaig birta eleg jol
a tap az egy chieftec valami 550W korul, de majd megsasolom, ugyis nekem kell szetszedni, kipucolni... ha latok elfekvoben olcso lapot, akkor meg az is megeshet h beleesik Unexpected item
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
látod ez lehet
de ahogy olvasgatom és hidd el kérlek
már lassan egy éve olvasgatom hogy mit hogyan kell beállítani a tuninghoz és kísérletezgetni
és köszönöm de nem kérek belőle
VIZion Mester is sokat írt a tuningról, de minden tuning egyedi esetes...
tudiom hogy 40 ezer forint felár, sok érte, de nekem megéri ez a pénz azt hogy berakom/összerakom és megy a gépem
és azon az órajelen amit más esetben ki kéne kísérleteznem
sokat dolgozom, és úgy vagyok vele hogy működjön a gép és úgy ahogy kell"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
értelek, csak mivel nem szeretek tuningolni ezért inkább megveszem majd azt a procit ami alapon tudja azt amivel kísérletezgetni kéne
és félre ne értsd, nem akarom szórni a pénzem
összerakok magamnak egy mondhatni jó AMD gépet és használom
tudom hogy az Intel ezen kategóriában jobb lehet, tesztek fényben lehet jobb is, de nem tesztelni akarom hanem használni
tolok mellé még egy r9 290x vagy valami hasonló karit és kész a számomra az "álom" gép[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
lee56
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elemlámpa, zseblámpa
- JavaScript topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest