- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz
ReFleXx #71358 üzenetére
Igen abban az árba van ,de azt se felejtsük hogy az i7 7700k már a sokadik generáció az inteltől teljesen kiforrva kiaknázva arról nem is beszélve hogy minden szoftver - környezet intelre Volt eddig optimalizálva.
Így hát persze nem is szerepelhet úgy mint ahogy sokan elvárják a benchek alatt..Berakom ide is akkor a Hsz-em amit a Ryzen topikba írtam:
"Amugy meg nem lesz ez rossz játékra sem.
Van pár Fx a háznál szóval lesz mihez hasonlítani, és amennyiben az 1700 tuningolható 1800X szintre Akkor nálam nem kérdés a váltás.
Azt meg mindenki elfelejti hogy amit ígértek a AMD részröl azt bőven hozták és túl is teljesítették a Ryzen-nel az Fx procikhoz képest. Nagy volt a hype igen ,de szükségszerű is. (Neo után szabadon)
Eddig kb a térképen SE volt az AMD az Fx procikkal, nem is kellett volna Játékokban összehasonlítani nem hogy az i7-el de még az i5-el se mert egyértelmű Volt a fölény a kékeknek.
Most meg már mindenki hurrog hogy nem veri el a Ryzen az i7 7700K -t (azt ami amúgy veri néha házon belül a 6950X-et game-ben). Öööö OK.
Szóval az a lépés kimaradt hogy visszamászunk a térképre valahogy AMD részéről és feljebb kúszunk és majd valamikor utolérjük az intelt....
Ergo most bele ugrottak a nyakukba egyből egy FX széria után, "félkész" procival, optimalizálatlan környezettel programokkal, hardverekkel amikhez majd jönnek a patch-ek updatek miegymás.
Az már csak hab a tortán hogy az utobbi sok év alatt ezért Mindent az Intelre optimalizáltak, de reméljük a kialakult verseny (ami eddig Nem volt) miatt ez változni fog.
Ennek ellenére nem vérzett annyira mint amekkora feneket kerítettek neki. Na meg ha játékok is elkezdenek több magra éhezni,+ jönnek a patchek akkor még jobb választásnak tűnhet egy gamernek és ami a legfontosabb hogy most már van alternatíva."Ezek után a 8c/16t + a benne rejlő kiaknázatlanság + várható optimalizációk és a többi aproság miatt magasan jobb vételnek tartom a 7700k-nál. És ez csak a game része.
Cinebench , vegas pro , handbrake stb stb. ezekben mind veri a ryzen 1700 a 7700k-t kevesebb fogyasztással, szóval mindenki látja hogy van benne teljesítmény - potenciál! Már csak egy kis optimalizáció kell ide oszt jó napot. -
GeronimoTama
tag
válasz
ReFleXx #62438 üzenetére
ööö mindennel amit halandó ember csak próbálhat
Viccet félretéve hőfokra prime95, meg golgok amiket @Habugi ajánlgatott embereknek, ne haragudj nem emlékszem rá, egy éve van ezen a beállításon a gép de azóta rendereltem órákat Cinema4D, Premiere Pro, és semmi gond nem volt nem volt egyetlen egy fagyásom sem semmi.. rendszer azóta is 8.1 Pro.
-
ReFleXx
addikt
-
ViZion
félisten
válasz
ReFleXx #48084 üzenetére
Az is linpack sztem, de csak futólag néztem. A feszt a hő miatt írtam, oda találj egy stabilat, amit tudsz hűteni. Utána lehet feljebb menni még. Csak most a hűtő "fogy el", meg kell tudni hol.
wukodlak: gépet kicsit terheld, ne legyen hideg teljesen. Utána lekapcs, áram kanóc ki, blokk le, papírtörlő, és alkoholos clean-t szoktam picit rá nyomni a papírra. Széleken figyelj, slotba ne menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Macrodroid
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest