- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
válasz
BomiBoogie #35949 üzenetére
Nekem pedig most jött meg a 6300. Ahol a 6 mag nem elég, ott a 8 sem fog sokat hozni szerintem. A 6300-at jobb tuningolni, ergo az 1 szál erősebb lesz, mert a 8320-at nem lehet lehűteni rendesen csak 25k-s hűtővel. Nem beszélve a fogyasztásáról, ami még +100-150W a 6300-ra (most nem a vill. számla a lényeg, aki kicsit is számol tudja, hogy jelentéktelen). Technikai oldalról durva, én speciel nem akartam 750W-os tápot is venni....a hőterhelésről nem is beszélve.
Nekem mindenképpen a 6300-as jött ki győztesnek, de nem mondom, hogy nem kellett magam győzködni. -
válasz
BomiBoogie #35413 üzenetére
Köszönöm!
Üdv. core2
-
asaca
tag
válasz
BomiBoogie #35410 üzenetére
Én is
-
Tomko78
őstag
válasz
BomiBoogie #35380 üzenetére
2 száll helyett inkább nem 2 mag ? 4 modul modulonként 2 mag ha jól tudom
-
Buci21
addikt
válasz
BomiBoogie #35072 üzenetére
VGA-ra gondoltam
tudom h az Intelt szereti, aszittem VGA a kérdés, sryTotal War Shogun 2 - AMD VGA/Intel Proci
Metro 2033 - nVidia VGA/Intel proci
Deus Ex Human revelolution ennek asszem AMD VGA/és nem tudom milyen proc
Crysis 2 - nVidia/Intel (i5 2400-ra sokat gyorsult a Phenomról)
RedAlert 3 - passz, de a 6870 is szépen elvitte és a 7790-nek sem nagy falat/Phenom is szépen vitte -
Mister_X
nagyúr
válasz
BomiBoogie #35068 üzenetére
Még nincs PC-m
Crazy = őrült -
Mister_X
nagyúr
válasz
BomiBoogie #35063 üzenetére
Izé, hogy linkelek Steam profilt?
Az url vége emlékeim szerint /crazyhussar.
-
MrM94
addikt
válasz
BomiBoogie #34838 üzenetére
Az en 8120am abban volt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #34838 üzenetére
Igen en is abban kaptam kezhez. DEugy halottam most mar papir dobozban adjak.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #34713 üzenetére
Jo'van na..ertem en...de akkor nem kell a csillagokba emelni azt amit nemi smerunk 100 %-ban.
-
Tomko78
őstag
válasz
BomiBoogie #34706 üzenetére
Egy R9 280 X jár érte ha sokat dicséred a cpu+vgat
-
pcguru23
aktív tag
válasz
BomiBoogie #34236 üzenetére
Vélemények a hőmérsékletről?40-42C között mozog alapon egy Artic Freezer 13-mal
Bf3 alatt 53C-nál megállt a magok pedig 30-32C-nál..
-
Tomko78
őstag
válasz
BomiBoogie #34196 üzenetére
De ugye azt tudjuk hogy nem csak a cf meg sli tér el egy 970 és egy 990 lap , ugye ezt is tudjuk ?
Mert fx alá nem csak amiatt jó egy 990 fx lap hogy azon cf meg sli támogatás van , de ugye már sok 970 lap is tudja ezt , inkább a jobb táp ellátás a cpu felé ami sokkal fontosabb mint hogy cf vagy sli -s a lap
-
ZS3NI
őstag
válasz
BomiBoogie #34203 üzenetére
Igen, de ezen kívül van még sokféle beállítás, cool'n'quiettól kezdve mindenféle 3 betűsön át.
Ezért örülnék egy képnek erről a konkrét tuningról.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #34200 üzenetére
Jaaa, igen...ugy latszik meg tul koran van
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #34196 üzenetére
Ugye csigusz 970-et szerettel volna irni
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
BomiBoogie #34193 üzenetére
nem a proci miatt szeretnék hanem késöbbiekben ha vennék egy 8350-t pl....
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
BomiBoogie #34190 üzenetére
Viszont pályázok egy ilyenre! Erre viszont kiváncsian várnám a véleményeket
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
BomiBoogie #34190 üzenetére
3hónapja megy igy napi több órás BF3, illetve már a 4 beta
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
BomiBoogie #34187 üzenetére
-
energy4ever
addikt
válasz
BomiBoogie #34120 üzenetére
5.04Ghz-n megy jelenleg.
(#34113) Malibutomi: 1920x1080. Azt, hogy "kihajtsa-e", onnan vettem, hogy pl tomb raiderben 1db 6970 megy 99%-on, 2db 99%-97%-on, 3db 75%-75%-75%-on, es ossze vissza ugral.
-
kalap12
tag
válasz
BomiBoogie #33546 üzenetére
Köszönöm! Csak mert ha tuningolnám, akkor sokkal többet fogyasztana és sok lenne a villanyszámla.
-
GeronimoTama
tag
válasz
BomiBoogie #32223 üzenetére
Értem, akkor szerintem a 990-es lesz majd a kiválasztott ha találok belőle a közelben rev.3-at. Online vásárlás kizárva mert számla kell róla.
(#32224) Tomko78: ő az msi-t inkább nélkülözném, meg nem is tetszik de azért köszönöm
(#32226) lee56: rev.3 értettem, gondolom az a legújabb verzió a legfrissebb bios-szal, tuningolni szeretném majd valamennyire, a phenomom is 3.8-at ment hónapokig azután kampo, bios default és csak így jó,
lehet hogy alaplapot sikerült kinyírni mert bf3 közben a proci 95-100% vga meg 30-40%, előtte meg pont fordítva volt.Köszönöm a válaszokat!
-
Tigi
őstag
válasz
BomiBoogie #32181 üzenetére
7.000 pénz volt itt a hardveraprón.
-
Tigi
őstag
válasz
BomiBoogie #32179 üzenetére
Én nemrég vettem használtan a Noctua-mat ami 4 éves és még mindig olyan mintha új lenne és nagyon jól hűt hang nélkül.
-
Csokiii
aktív tag
válasz
BomiBoogie #31374 üzenetére
nem akarod tudni
coolink ap-450x (400w)
-
Mahrenburg
őstag
válasz
BomiBoogie #29237 üzenetére
BomiBoogie - ...és akkor már az FX-topic felvásárolhatná az Intel leépítés előtt álló alaplapgyárát is, ahol természetesen AMD lapkakészletekkel ellátott alaplapok készülnének, természetesen, hogy ViZion is elégedett legyen, kizárólag VIA - hangkeltőkkel ellátva...
Tomko78 - Mindig könnyekig meghatódom, ha eszembe jutnak bölcs tanítónk Don Sasss örökbecsű szavai:
"<< CELERON >> A processzor ami mindenre eleg !"... -
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #29171 üzenetére
Nem veszünk össze, mindenki leírja a véleményét, én meg
az igazat!az enyémet, kész. -
=HG=
addikt
válasz
BomiBoogie #29171 üzenetére
Mi
... Nekünk azonos a véleményünk! (nem olvastad végig)
-
IreN!CuS
addikt
válasz
BomiBoogie #28897 üzenetére
Gianni27-nál lenne a vétel nem hiszem ,hogy ő foglalkozik ilyennel.
Jester01 : életemben nem frissítettem BIOS-t így jobb lenne ha menni alapból , mert masszív google lenne részemről egy BIOS frissítés , na meg sok stressz
-
IreN!CuS
addikt
válasz
BomiBoogie #28895 üzenetére
Akkor ha nem 1.70-es BIOS van rajta jól benéztem a dolgot mert nincs másik "régebbi" AMD-s cpum
Megpróbálom megtudakolni milyen van rajta aztán hátha.
Felül 14 hátul 12 elől kettő 12 leszabályozva a cou-n meg ugye ott lenne a 14-es stock hűtő.
-
IreN!CuS
addikt
válasz
BomiBoogie #28892 üzenetére
Ha régebbi BIOS van rajta akkor csak olyan cpu-val hajlandó elindulni ami a támogatott listán van , utána egy BIOS update majd mehet bele a 8320?
Szerinted a Bröcken jobb?
-
IreN!CuS
addikt
válasz
BomiBoogie #28890 üzenetére
-
membrandj
nagyúr
válasz
BomiBoogie #27200 üzenetére
Sziasztok! Ismét előjött az a téma,hogy fx 6300 alá milyen lap rakható minimum. Eddig nekem többet a gigabyte 970a-ud3 lapot mondták a tápellátása miatt. Mehet olcsóbb 4+1-es tápellátásos lap is?
Amikor kérdeztem, akkor azt az infót kaptam,hogy a cpu "fulladozhat" az ennél olcsóbb lapokban. Most akkor mi is a helyzet? -
Exelsior
őstag
válasz
BomiBoogie #27390 üzenetére
Hát igen elég meleg van a szobában az igaz.
Csak tudjam hogy minden jól szereltem össze. Elvileg az útmutató alapján raktam össze, pasztát is raktam.
-
tibizje
tag
válasz
BomiBoogie #27384 üzenetére
Hát nem tudom. Alapórajelet is lekorlátozza 1400ra, akkor a magasabbat miért ne? Meg azt mondták előbb,hogy sok a 60fok az FX-nek, magasabb órajelen még melegebb lenne, meg úgy hallottam, a proci lehet,hogy birná a tuningot,de az alaplap nem és nem FX alá való.
-
MrM94
addikt
válasz
BomiBoogie #27384 üzenetére
+1 rad
@tibizje: helyes,igy sokkal konyebb segiteni az embernek,szerintem hagyd alapfeszen,es annyit huzz rajta amit alapfeszen elbir a huto.. -
Anaren91
senior tag
válasz
BomiBoogie #27258 üzenetére
Értem. Hát akkor elég nekem a 8320 meg egy jobb lap...a mostaniban úgyis csak szenvedne az 50 es...
-
Lanash
senior tag
válasz
BomiBoogie #27200 üzenetére
Bocsánat utána én is rájöttem, hogy elrontottam.
És köszönöm, hogy megcsináltad
-
laca000
őstag
válasz
BomiBoogie #26785 üzenetére
Nem hiszem, hogy alaplapi gond, mivel ugyanez a jelenség előfordulna 4. akárhány gigahertzen pusztán 2x8GB rammal is.
De ilyen nincs. -
Ribi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #26338 üzenetére
Intel minek igyekezzen? 32 nanón tart az AMD és ahogy kinéz nem is lesz egyhamar 22 közelében.
Intelnek van 6 magos, csak drága. 8 magos is van szerverbe, de az mocsok drága. Persze ha kellene valakinek ott van. De hát minek? Mindent kihajt most is. Majd ha kevés lesz akkor talán, de addig? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #26338 üzenetére
Csak az AMD ha lezarja az FX-eket es maradnak az apu-l akkor o sem szeretne 2 modulnal tobbet. Ki erti ezt ?!
-
Jim76
aktív tag
válasz
BomiBoogie #26329 üzenetére
Én egy darabig figyelgettem, hogy hülyeség volt-e 1GB-al venni a GT640-et (kicsi volt a különbség, de 2GB-os nem volt raktáron azonnal), de az eddigi maximum ram load-om, FHD TV + 1440*900-as monitor, a TV-n Mass Effect 3, a monitoron valami flash-es dolog, és ez így egyszerre bírt 728MB-ot megtölteni, azt is csak egy nagyon rövid ideig, jellemzően 500 alatt volt.
-
Ribi
nagyúr
válasz
BomiBoogie #26292 üzenetére
Terhelve prime95 kb. 1 percet ment, 43 fokig jutott, de az is elég kevésnek tűnt. Mugen 3 van rajta.
(#26298) BomiBoogie: Csak kiváncsi voltam milyen meleg, de mivel a 6 fok nyiván hülyeség, és a 43 is, emiatt nem is babráltam tovább. Ezért is érdekel milyen progival érdemes mérni?
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #26268 üzenetére
Ne legyél ilyen amatőr!
ez az IDLE állapot, itt visszavette az órajeleket és a feszt, dolgozik a C'n'Q szépen
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #26268 üzenetére
Ez a gammer mode, szeretnek jatszani mingyart egy kis nazi zombit.
-
Erdei88
veterán
válasz
BomiBoogie #26226 üzenetére
Szinte sosincs 99%-on.
60-90% között van, úgy, hogy néha nincs meg a 60 fps. Nálam a 7950 végig 99%on teker, ugyanazon a beállításon. -
whYz
őstag
válasz
BomiBoogie #26045 üzenetére
Az a par fps tenyleg nem szamit. Akkor elleszek meg egy darabig ezzel. Koszi a segitseget.
-
whYz
őstag
válasz
BomiBoogie #26042 üzenetére
Eleg lenne egy olyan kartyahoz a 4100? Akkor lenyegeben nem hozna akkora fps novekedest egy ujabb proci, hogy megerje?
-
whYz
őstag
válasz
BomiBoogie #26039 üzenetére
A cel a mostani konfigom melle egy jobb proci es valami jobb vga. Jatekokban szeretnek egy kis plusszt fps-t elerni. Vagy szerinted felesleges 4100-nal erosebb?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #26026 üzenetére
Tudom, es meg mindig ugy is goldolom, csak megleepodtem
.
Erdei88: tisztaban vagyok vele, csak a pontszam kulonbseg volt az ami kicsit meglepet. Ez van.
Azert kerdeztem mert nem gondoltam hogy ennyire nagy a "szintetikus" kulonbseg.
@all: igazatok van, a lenyeg az hogy remekul megy (meg ha nem is akarja az 5.5-ot a diszno) de meg vagyok vele elegedve, nagyon. Ez a fontos.
-
nandi17
tag
válasz
BomiBoogie #25904 üzenetére
és aszt hol tudom fel emelni ?
mert én annyira nem értek hozzá -
DeadMeat
nagyúr
válasz
BomiBoogie #25896 üzenetére
Mi az, hogy ha cf-re van pénzem?Cf már megvan, nem sokkal került többe a 2 kártya mint amennyit max lapra szánok.De nem hiszem, hogy ez akárki másra tartozna, mennyit szánok rá.Ez a keret és kész.
Nem jó az ajánlott lap, nem fér be a hangkártya
Ne értsd félre, nem leteremteni akarlak, vagy ilyesmi. -
juve600
nagyúr
válasz
BomiBoogie #25843 üzenetére
a phenom II X4 965 BE -hez képest mekkora előrelépés a FX 6300 ??
-
juve600
nagyúr
válasz
THX
-
juve600
nagyúr
válasz
thx
mindkettőt 28 k-ért tudnám venni ,akkor is a 6300 a jobb ???
-
foka
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25694 üzenetére
Igazság szerint anyámnál lakok és nincs net.
Ezekbe a gámákban azt szeretik ,amikor vezetni kell valami járművet (kiszállsz, beszállsz, mászkálsz). -
foka
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25689 üzenetére
A kisebbik gyerkőc abban ül amikor hétvégén, vagy szünetben nálam vannak, és nézik mit csinálok a gépen (pl Crysis 2-3, Far Cry 3), bár most már valamiért kezdi megutálni!
-
xatos3
senior tag
válasz
BomiBoogie #25594 üzenetére
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #25413 üzenetére
Jobban járnék
Azért elég durva, h ez a freki nálam a hangszigetelt házon "átjön". Éjjel marhára zavar, még a monitorom ledje is standby-on, amikor villogtatja és megzizzen a tápja... -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #25335 üzenetére
Szabadnapos voltal? Ma nem lehetett latni egesz nap ... mar arra gondoltam hogy valaki kemeny csigalevest ebedelt ..
-
xatos3
senior tag
válasz
BomiBoogie #25285 üzenetére
-
foka
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25285 üzenetére
Akkor ma délutánra/estére ez a program, a morára kéne még venti (jelenleg csak 2 db 20-as van az is csak gyorskötözővel lógatva), meg az eldurrantott ventiszabályzót rendberakani. Vagy az alaplapom a hülye, vagy a win7, de a ventiket nem szabályozza automatikusan (kézzel kell beállítanom játék előtt a fordulatot) valamint az usb3 dolgokat vagy nem, látja, vagy rövid időn belül eldobja.
-
foka
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25282 üzenetére
Akkor használjam a gyári biost szoftveres húzással (de ahhoz tudni kéne milyen feszeket használ ez a bios) vagy valami szerkesztővel vegyem vissza ennek a biosnak a memóriafrekijét, vagy hagyjam a biost és programból vegyem vissza a memóriát? Időnként máshol is látok ilyen kockás memóriaszemetelést, néha még win7alatt is.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #25265 üzenetére
ufó? O.o
én Ed vagyok.... kikérem magamnak -
vakond5
őstag
válasz
BomiBoogie #25271 üzenetére
Még nem jártam.
Abszolút jobb!
-
vakond5
őstag
válasz
Azért, Bomi, el kell ismerned hogy Sas Úrnak a "turbos puhatestű" szövege odacsap
Egyébként hogy trollkodjak még egy kicsit: kimaradt egy "te" a "szereteteteket"-ből -
Rypejakten
addikt
válasz
Na ja, és írtam mellé egy oprendszert is.
-
laca000
őstag
válasz
BomiBoogie #25267 üzenetére
-
laca000
őstag
válasz
Azért "csak" arról beszélek, hogy ez ér vmit, vagy nem értetted amit írtam?
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #25230 üzenetére
Nocsak-nocsak...
Puhatestű (vagy PH!testű) barátom, csak nem bánat nyomja a vállad? Ugye milyen jó volt kézbe venni az FX-et? Elég gerinctelen dolog Intelre váltani AMD-ről
OK, ne üssem bele a Zormányom -
- = Zk = -
félisten
válasz
nem is FX-ed van, mégis itt koslatsz köztünk?! O.o
hát hogy van ez Mester?
-
Sondi1986
addikt
válasz
Hát ahhoz még fejlődni kell még.
-
Xeon Cpu
csendes tag
válasz
BomiBoogie #25181 üzenetére
hát annó én Phenom II x6 1100T ről váltottam 8150 re sabertooth deszkával és egy igazi csalódás volt nekem,
Két hétig sem volt meg és adtam is el akkor jött a 2600K azóta pedig xeon az élet
viszont most játékra akarok gépet és oda a xeon túl sok illetve nagyon drága is ezért eladom és töredékéből 3-400000-ft ből csak kijön egy játékos AMD gép
viszont nem bírom elviselni a kék halál stb dolgot intelnél még nem tapasztaltam AMD viszont hozta rendesen -
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #25049 üzenetére
Tudom, h a bársonyos kék bőrömre nézve nehéz elképzelni, de melózni is szoktam...
SSD is azért lett, mert voltak "rándulások" meló közben, barátom mellettem ült, szerinte csak kitalálom. De nem. Ilyen "micro lag" előfordult. Mivel sok munkám AES-el titkosított partíción van, így a 960T -> FX váltás is érezhető volt. Szal. számít a proci, de van egy határ tuningban, ahonnan aránytalanul több feszt és hűtést kér. Kinek milyen érzékeny a füle, pénztárcája, stb. úgy keresse meg az ideálist. Értem én a sassss-t is, h neki kell a full tuning, mert sok időt spórol vele, nálam pl. ez már kihasználatlan plussz lenne.Amúgy még ~6 éve is a ramdiszkekre gondoltam volna, h valaki csinál olyat. Sok ram, fix táp, h tartsa meg a cuccot, mellé HDD amire backupol, kész. Erre jöttek az SSD-k...
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
BomiBoogie #25012 üzenetére
Játékra...
Meg szeretem mindig a legújabbat, persze ahogy a lehetőségeim engedik..
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #24997 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
BomiBoogie #24989 üzenetére
Azért megérne egy próbát a VGA átpattintása. Bár véleményem szerint túl sok különbség nincs a két konfig között, így nem értem a simán elveri dolgot.
-
juve600
nagyúr
válasz
ma váltok am3+-ra
-
Ricsiii1992
tag
válasz
A HD6850 erősebb mint a 7770, mégis kevesebb az fps, úgyhogy csak a 750K lehet a gyenge láncszem. Egy kis tuning biztos segítene valamit ezen.
-
juve600
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24986 üzenetére
asrock fm2a85 extreme4m
amd ahtlon II x4 750k
hd 6850
8gb ddr3 1600full hd-ban 40 fps
a fiam konfigja simán elveri.
asus m4a78lt-m le v2
athlon II X3 450- unlockal phenom II b50
hd 7770
8g ddr3 1333 -
Rypejakten
addikt
válasz
BomiBoogie #24955 üzenetére
Az csak az ipon műve, 3 lesz az az 1 év, csak a honlapjuk nem mindig a leghitelesebb - Powercolor VGA-kat is szokásuk 0 év garival hirdetni.
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #24938 üzenetére
jogos, jogos...de én kb lesz_rom a nevét, csak menjen rendesen...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
van pár
-
vakond5
őstag
válasz
Adná az Isten hogy még sokat!
..meg hogy meg is ismertetik velünk.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24915 üzenetére
És még is kifogott rajta a szimpla B55-ösöm...esküszöm,hogy ekkora V Droppot még az életben nem láttam
=WiNTeR= : Na igen...én is ezekkel a játékokkal tolom(tam) mint amit(eléggé egyezik az ízlésünk
) felsoroltál és igaz ami igaz,hogy ezekben a 2500k-m is lehagyta az FX-et(8150 vs 2500k 4.5ghz 6870cf).Ezen játékokban jól jön az erős szálteljesítmény.Az újabb játékok jobban fekszenek az FX-nek.Az már más kérdés,hogy mit hoz a jövő,de én kivárnék egy kicsit a helyedben.Nem mondom azt,hogy "úristen olyan világ jön,hogy minden Intel proci használhatatlan lesz",de könnyen két szék közé tudsz ülni,mert a Next.Gen konzolok lehet,hogy gyökeres változást fognak hozni a játékvilágban.Persze ez csak jósolgatás,de ez is benne van a pakliba.
-
Yeffy
veterán
válasz
BomiBoogie #24926 üzenetére
+1
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
BomiBoogie #24926 üzenetére
Hm, igazad van. De nekem most a CPU nyers számítási erejére van szükségem, a Haswell IGP-jét sosem használnám. Sajnos amivel én játszanék, ott hatalmas CPU-limit van (4,2Ghz 8320 alatt is), a 7850OC pedig nem csinál szinte semmit, miközben szaggat a játék. Konzolt nem szeretem, mindig is PC user voltam, nekem kell az egér+billentyű kombó. (Ivy-t meg az elbaxott kupakillesztés miatt nem veszek).
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
BomiBoogie #24912 üzenetére
Miért? Mi fog változni a konzolok megjelenésével a CPU-k terén?
-
vakond5
őstag
válasz
BomiBoogie #24904 üzenetére
Bár meg lehetne csinálni... nagyon birom azt a tagot
-
vakond5
őstag
válasz
BomiBoogie #24888 üzenetére
Ha az aláírásomban lévő linket megnyitod, akkor rájössz, hogy miért furcsállottam hogy "kevés" a TX3 egy 955-nek
-
Milka 78
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24888 üzenetére
Bizony igaz!
Gyiku most cserélt egy Rebel 9-es házat egy Corsair 550d kuckóra.A 81xx terhelésen kemény 9 fokkal hűvösebb lett a H70 alatt és akkor még az NB és egyéb hőmérsékletekről nem is beszéltem.Kicsit leesett az állam.
-
Novver
senior tag
válasz
BomiBoogie #24845 üzenetére
Értelek, kezd körvonalazódni a dolog.
Tehát ha teszem azt a 8320 jó batch-ből való, akkor gond nélkül tudja egyazon (vagy inkább kisebb) feszen hozni a 4.5-öt mint mondjuk miklosss2012 FX-8350-je?
Néztem az adatlapját, neki @ 4.8 ghz 1.435 V-on. Impozáns. Gyanítom hogy akkor egy 4.5ghz 1.4V-on nem lenne különösebb probléma, és akkor egy icipici teljesítménynövekedést is kapnék a jelenlegi procimhoz képest.
Mondjuk ez Starcraft 2/Diablo 3 esetében elhanyagolható lenne mivel mindkét játék csak 2 szálat használ ha jól tudom, ellenben egy Battlefield 3 (meg majd a 4) esetében azért elég jótékonyan hatna az FPS számra, mivel azok több magra optimalizáltak.
Leginkább játékra használom, nagyritkán egy kis PS, szóval preferált a többmagos optimalizált teljesítmény.
Nagy csodát nem várok a cserétől, esetleg majd a Steamroller esetében
Elnézést ha olyasmit kérdezek ami abszolút egyértelmű számotokra, otthonosan mozgok az elektrotechnika terén, de van ami nem teljesen tiszta, és inkább adok a TI véleményetekre/tapasztalatotokra mint egy esetlegesen gyártó által pénzelt weboldaléra.Köszönöm nagyon az agymosást, jó látni hogy éjszaka sem lazsáltok
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #24793 üzenetére
léggel?
.....
megvan az eladó linkje, neki 4,7-et ment... H100-zal...hm. 200MHz lenen a lég és a wasser között?!... hm
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #24791 üzenetére
ez tipp, vagy fix? (Y)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #24787 üzenetére
vannak hát....
örök lázadóként tovább élek, mint higgadt törvénytisztelőként -
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #24785 üzenetére
KIZÁRT!!!..
max, ha ott előbb kapok választ FX-es nyűgjeimre -
=HG=
addikt
válasz
BomiBoogie #24782 üzenetére
Persze, de mikloss ((#24767) miklosss2012 ) fórumtársunknak semmi nem szab határt !
(Most is a határon túl van ! [görög] )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest