Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cseneles
üzenetére
Ja a CPU NB nálam csak 2400 a 4.5GHz-n (azt nem is bántottam mikor 4.5 fölé emeltem) már világos... a vices szépség a H110i !
(nekem lég van
) vizestől messze...
igazad van , ha a 4.4 valaminek nem elég akkor főleg "optimized" problem lesz (sajnos)Na holnap próbálkozok kicsit feljebb (érdekességképp / kiváncsiság)

Maotun: még bőven 1.4v alatt vagyok feszben
(4.5GHz-n) 
L
-
Maotun
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
hááát ha még ha a fogyasztás is számit
egy fx 8350 1,400 v felett már nem fér bele a 125W TPD-be! -
Cseneles
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Menne az feljebb is
Egy idő után mikor hiába adsz neki több fesz csak elhasal kell emelni a CpuNB-nek is és új erőre kap
Már amelyik
Corsair H100i-vel egész jól tartja a hőfokokat egy HAF932 házban
Én csak 4700-ig néztem kíváncsiságból de már úgy vettem észre Crossfire sem gyorsúl Játékok alatt 4400Mhz felett, szóval kb felesleges
Ahol a 4,4 kevés volt ott a4,7-is... mostmár ideje lenne megtanulni a programozóknak optimalizálni végre 
-
válasz
Cseneles
üzenetére
Próbáltam az 5GHz-t is de ott se kép se hang (igaz a lap határait még nem feszegettem... nem is akarom) szép teljesítmény ettől a laptól / konfigtól (megelégszem vele)
Gondolom nagy hőt termelne +nagy feszen üzemképes
Jobb a 8320-ad mint a 8350-em
(én csak a 4.5-t néztem, de nem feszegetem tovább a lap / hűtő határait!)
Mivel hűtőd a 4.7GHz-t am. ?
L
-
Cseneles
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Elvileg ha 12cm-es a 2db ventillátor hej a ház tetején akkor igen

-
Cseneles
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én is a Cpu-t 4,2Ghz-n használom
De a 4,7Ghz-t még tudom stabilan hűteni és használni de csak Crossfiret kergettem vele meg néhány teszt érdekesség és kiváncsiság miatt 
-
Cseneles
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Linkeld vagy írd le a házad típusát és megmndom

-
válasz
Cseneles
üzenetére
Szép

Szerintem én KIT-em is bírná a 2400-at , mert alapba 1866 és bírja a húzást a Vengeance (nem problémázik)
nekem így tökéletesen megfelel (nem így használom... OC profilba elmentve / félrerakva (BIOS) a késöbbi időkre! Am. mindent alapon használok, nálam a fogyasztás ami számit!
)L
-
HANDO88
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Gyenge az a hűtő. Nekem az első generációs volt,gyorsan túl adtam rajta.Szerezz valami komolyabb cuccot.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Cseneles
üzenetére
Aida 64 stabilitás tesztet futtatva meg unigine heavent loop-ba hagyva megáll 62 fokon a mag melegedés! Ez szerintem a hűtő lesz nem a paszta. Kg feletti monstrum hűtőt meg nem nagyon akarnék a gépbe szerelni. Most akkor vagy vizezem vagy nem tudom. A h100i-t be tudom szerelni a házamba? Sehol nem találok ez irányú infót. A radiátor a ház tetejére felszerelhető lenne? [link]
-
Cseneles
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Hát igazából én a hűtődre gyanakodnék illetve egy jóféle pasztázás vékonyan sokat segíthetne
Nekem Corsair H100i-vel 4200@1,3v és Nb2400@1,3v-on Prime95-el a kupak olyan 55 magok 45 fokosak játékok alatt a magok 40 alatt vannak végig
Szerintem karácsonyra lepd meg magad egy jó nagy vagy hibrid vízhűtéssel
Ha corsairt vennél csak H100i ....
vólt H60,H70 de ez klasszissal jobb hőfokok terén 
-
-
Maotun
őstag
válasz
Cseneles
üzenetére
Holnap rendelek memóriákat [ezek talán jobban szerepelnek]
-
Cseneles
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
Xaels
félisten
Na bekerült a MUGEN, de kell neki még 1 venti és egy normálisabb ház sem ártana, de az majd csak soká. Hangja szinte 0, és majd 10fokkal kevesebbet nyom mint a 212

-
Maotun
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
nem csak a Win 8 ketyeg neki de a RAM jai is 2400Mhz.-t tudnak

-
Maotun
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Elleszel vele,
nagy a kísértés ,hogy megcibáljam picit a konfigom cpu+vga de megfogadtam nem tuningolok, vagy mégis megnézzem 5,1 Ghz.-n azon még stabil
a vga meg 1250/6600-on
de nem vadászok pontokat jó ez így nekem hűvös, halk és van teljesítmény tartalék 2-3 évre 
-
-
Cseneles
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
-
válasz
Maotun
üzenetére

remélem mostanába még nem kell cserélnem...(elleszek vele)

(akár elleszek nem FHD/Ultra-n is Gamekba... ha arról van szó - fps-t sose néztem... a lényeg, hogy élvezzem amivel Gamelek és legyen szép a kép!
)talán jövőre beszerzek egy Asus GTX780Ti -t
(talán) - bár azt meg nem használnám nagyon ki...lehetL
-
Maotun
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ez így igen szép eredmény, oda veri az fx 9590 ,7970 párosomat

-
NFree
addikt
Sziasztok nézegetem ezt az amd cpu-t AMD FX-8320+GIGABYTE GA-970A-UD3P. Sajnos ahogy nézem , a 8 mag nem valami erős, de nem is ez a lényeg.
Azt szeretném kérdezni , ez a konfig meddig lenne időt áló szerintetek , ha 1.5 év mulva jön ki valami jobb proci az amd-től akkor megint cserélni kell alaplapot mindent. Mert őszintén megvalva inteles vagyok , de elegem van ha megnézek valami intel konfigot mire elszánnám magam, hogy vegyek látom a híreket az intel már megint új szebb gyorsabb platformal jön ki csak cserélni kell mindent , s ezért maradtak el sok éven át a fejlesztések részemről.
Nos most csak érdekel az amd.is hasonló módon dolgozik?
Másik , a fent említett konfig szerintetek mit bírna tuningal? -
->Raizen<-
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én nem így látom. Mert én olvastam hogy elindul vele.
-
válasz
Maotun
üzenetére
Nálam most ezt dobta a gép... VGA-m is jónak néz ki (vagy többet kéne mutatnia?
)érdekesség, hogy mértem még1 GPU-st és már mást mutat....

(#37772) darky@: szerintem az a lap nem vinné el az említett CPU -t !
(nem is támogatott... max. az FX8350 -es , +emlékeim szerint az az FX nem teljesen 5GHz -s (Turbo) csak fele mag megy fel arra az értékre , többi marad alap 4.7 -en..
)(#37774) darky@: akkor próba , szerencse (és ha nem lenne jó / kompatible , bármien gond lenne vele akkor itt szóltam)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
L
-
válasz
Maotun
üzenetére
Kedves Mao , nagy köszönet érte !

(erre voltam kiváncsi) - aszittem, hogy 8350 -em nagyon lelesz maradva de nem
tiéd 658 cb alap gyári értékekkel , enyém 636 cb alap gyári értékekkel (im Turbo OFF) - Gondolom nálad se megy !?) (700MHz a különbség , ahoz képest remek eredményt produkál a 8350 !)
Gondolom a RAM is lényeges összetevője a dolognak !
Amennyiben időd engedi / specifikációd (főként hűtő) akkor kiváncsi lennék egy húzott / tuning -al mért teszteredményre is ! (Big Thanks !)
(kiváncsi vagyok mi a különbség a húzott 8350 és 9590 közt) - de gondolom kb. akkora lehet a különbség mint így - ha te 4.7GHz -re rátolnál +500MHz -t (mint én)(#37770) Maotun: az látod biztos !

L
-
Maotun
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Legyen kívánságod és örömöd szerint:"
az 1600 Mhz rammok eléggé visszafogják a centuriont tuningolni meg most nem fogom ezek alap beállítások:
-
-
Hafy75
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
nem érdekelnek a tesztprogik, csak ezt láttam, gondoltam kipróbálom, de ennyi. Játékra vettem, a többi nem érdekel..

-
Hafy75
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Neked 30 -al jobb a procid, lehet azért
Meg nekem csak 1333 - as ramok vannak, lehet azé..
Meg még a NB is csak 2200 nálam 
-
Hafy75
aktív tag
válasz
atomanti19
üzenetére
Hehe, az lehet..Nem is rendelelek..

-
válasz
Hafy75
üzenetére
4.6 -on hh kevesebb pontot kaptál mint én 4.5 -n ?

(érdekes)(#37763) atomanti19: játékra való nem tesztprogikra !
(#37766) Hafy75 : ott a "
" opció
, am. lehet igazad van... kitudja , de ez az FX / konfig amire kell arra ha jó akkor mindenki használja ne tesztprogikat futtass rajt, vagy arra vetted te ?
(én nem)
(Intel mindigis jobban teljesít tesztprogikon! - ezt mindenki tudja)L
-
Hafy75
aktív tag
válasz
atomanti19
üzenetére
-
do3om
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az összes magra mérve már nekem sem olyan fényes a helyzet 594 (4Ghz, NB 2800, ram 1600, bár nem néztem ezek az utobiak számítanak e)
Én egy darabig még nem cserélek procit, elmegy még ez nagyobb VGA-val is ha kel valami bővítés.
-
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Ha 1 szál elég lenne akkor visszatérné(nk)k a PIV -re nem ?

(#37755) Kroni1: tisztába vagyok vele, hogy GPU elöbb elfogy mint a CPU... (észre is lehet venni monitorozás közbe a kihasználtságot FHD/Ultra beáll. alatt futtatott game közben pl.) Játékra az FX TOP ár/érték arányú (Best Buy) , szerencsére nem használok spéci programokat... max. teszt progikat (de ennek sok értelmét nem látom , max. kiindulási értékek 1-2 dolgot nézve)

(#37756) dergander : Szerintem Gamera a legjobb választás az FX , APU -ra se Intelre nem cserélném le (ezt a szempontot nézve! - Game)
UI:: Van valami progi ami kijelzi / mutatja a CPU / teljes konfig műkődési energiafogyasztását ? (watt) érdekelne, hogy mennyit eszik a CPU -m 4.5GHz -re húzva (alap / max. -on használva)

L
-
dergander
addikt
válasz
Kroni1
üzenetére
Mondjuk ez nem teljesen igaz,ha te csak FHDba játszol és maxon,de a VGA-d mondjuk az esetembe egy 7950,akkor ahoz kevés volna a legerősebb AMD APU is,nézd meg mennyivel gyengébb játék alatt egy 6800K mint a 8320 vagy akár a 8350,a Kaveri APU is pedig csak egy reklám,igérgetnek ezt azt hogy majd a mai gamek simán lecsengenek rajta és majd mikor eladja mindenki az FX-ét csodálkozik majd hogy hopp mégse úgyvolt az...
-
Kroni1
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
intelre meg annak felesleges kolteni aki csak jatszani akar, es nem hasznalja ki specko programokra.. aranyarban van es a VGA sokkal hamarabb lekorlatoz minthogy a cpu elfogyjon, sztem boven eleg egy 4 magos apu, vagy egy 4 - 6 magos FX
-
Pancsermeste
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Azért az durva, hogy egy szálon csak ~4,5GHz-en hozza a 4,0GHz X6 teljesítményét.
De hát szerencsére van belőle 8 szál, így nem kell aggódni!
Nálam csak 614 pontocska van (4GHz/1600MHz), de ez egy 15K-s lap + 33K-s procitól azért szép teljesítmény.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nos 4.5GHz CPU , 2133MHz RAM , 2400-as NB
8mag (észrevételeim szerint így hozza egy 3770K szintjét) ez a prockó nekem 40-be van a 3770k majdnem a duplája...
(csere kizárva!)
1mag

L
-
válasz
Pancsermeste
üzenetére
nálam is 94 cb az FX8350 -es (alapon , turbo OFF) 1866-os RAM KIT -el.... (gyári ezis) mindjárt megnézem húzott állapotban is !
(kiváncsi vagyok)
alapon meg ezt kaptam:
L
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Jaaa, hogy X6!
Valamiért úgy gondoltam, FX-6300!
Szerintem éppen, hogy nem erősebbek az FX-ek egy szálon a Phenom-nál - hiába korszerűbb az utasításkészlet, de a nyers erő a Phenomban több van (legalábbis én így érzem)
Azért is vacilláltam sokat, hogy az X4 955 helyett X6 legyen, vagy FX. -
do3om
addikt
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nem tudom számít e a memória, A NB is húzva van nálam 2800MHz, a ramok 1600-on. De úgy néztem az uj fx-ek már jobbak egy szálon az X6-osknál. Csak kíváncsi voltam.
Pedig ott van.
-
válasz
Kroni1
üzenetére
hmm... lehet énis áttérek Intelre !

bár nekem ez az FX megfelelő... amit eddig toltam rajt az mind elfutott gond nélkül ! (teszt programokra meg én nem adok!)
volt i7 3rd gen. -em (Y580) notiba és nem volt vele gondom, se az AMD -vel... Intel mintha úgy rémlene picivel melegebb volt mint az FX , de most nincs 80-120k -m erre a "cserére"
(lap+cpu)L
-
do3om
addikt
válasz
Kroni1
üzenetére
Meg ami még lemaradt mindegyik cég a bevétel növelésére megy ami természetes, és arra fog indulni amerre több van. Ha nem megy valami le fogják szarni és azt is aki megvette, mert az vegyen másikat ami még jobb.
A VGA részen az NV nem nem fogja hagyni az AMD-t hogy meglépjen jöhet a mante 2.0-ával vagy amivel akar egyből ugrani fognak és ott lesz a nyakán, meg fordítva is.
A játékfejlesztők meg nem hagynak egy teljes vásárlóbázis ami legyen NV vagy AMD veszni hagyni soha.Én mint PC játékos most kicsit félek és kíváncsi is vagyok mi lesz így hogy az AMD bejutott a konzolokba.
Neki ez óriási lehetőség és ha pénz kel megéri leszarni a pc-s játékpiacot. Reméljük a jól menő VGA-k miatt ezt nem lépi meg.
Meg az NV ott van és nem hagyja veszni mert neki ez elég fontos, az AMD meg nem fogja a kezére játszani azt, megy hogy a maradék zsugorodó (idővel kihaló) PC game tábort is átvigye a konzolra nehéz lenne (nagyon köcsög lépéseket kéne tennie).Ez csak ilyen saját gondolat most, nem kel figyelembe venni, ki is akartam törölni de ha már beírtam meghagyom. Lehet teljesen téves gondolatmenet.

Az egy szálas teljesítményre akinek van 4Ghz körüli fx lemérni A cine R15.0-val egy magon mit dob?
Nekem egy x6 van 4Ghz-en 103 pont -
Kroni1
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Egyet kell, hogy értsek do3om kollégával, mert nem úgy néz ki, hogy a 8magos cuccok kora felé haladunk, sőt!!! Már az AMD sem erőlteti ezt a 6-8 magos vonalat, nem véletlenül.. A 3D teljesítménybe egyre kevesebbet számít majd a CPU erő, bőven elegendő lesz egy jó szálankénti teljesítménnyel rendelkező 4 magos proci, hogy kihajtson egy felső kategóriás VGA-t, főleg ha lassan elkezdenek terjedni a 4k-s monitorok.
-
do3om
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha úgy mint az itt sokat emlegetett BF4-ben akkor belehúzhatjuk a f...-unkat a több magba.
(nekem csak x6 van de így is)
Én akár hogy nézek tesztet a a híresen több magos játékokban is leszerepel rendesen.
Az AMD-nek milyen több magos (8) procijai jönnek a közeljövőben?
Tudom hogy előrébb akart menni az AMD ezzel a sok magos dologgal a fejlődésben de a programozok úgy voltak hogy maradnak a seggükön.
Évek óta várják hogy na majd most, majd az FX mert jön a BF nyóc multi
na az majd odabasz aztán....... ez van. Szerintem ez a Mante faxság is erre a sorsra jut bár a vga-k mellé jobban sikerül az AMD-nek behúzni a nagy játékcímeket de az eredmény itt is ugyan az. IGy meg ugy jól lesz optimalizálva aztán az NV kidob egy drivert rá és nyek az AMD előnyének.
Szóval nem kel szerintem hűjének nézni egyiket sem nem fogja hagyni hogy a másik meglépjen oda vissza igaz ez. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kroni1
üzenetére
Hüjeság tudom, de ez van. Késztetést érzek a kütyük (mobil, alkatrész, ect) cserélgetésére. Anno a turbó rágó matricákkal kezdődött az egész
Az egy év az nálam nagyon sok idő.. volt, hogy havi szinten cseréltem az alkatrészeket a gépben. Valahogy leszokóban vagyok róla, de most rámtört a cserélhetnék.Köszi mindenkinek, meghánytam vetettem,inkább másra költöm a + pénzt. Kurvákra és piára

-
-
DeadMeat
nagyúr
Ha 1:1-be menne nem gondolkodnék rajta. Boltól venném az új dolgokat (proci+lap) és eladnám az amd lap+proci kombót.
Olyan 20-30k lenne a különbözet, na meg ami csak most jutott eszembe, hogy kellene új blokk is, mert ami van, nincs csak 775-ös lefogató, meg am3-ig bezárólag. Nem is lehet hozzá kapni már sajna. Szóval ez még minimum +20, de ha már pénzt rakok a vízbe a vga is kapna egy blokkot, ami megint egy huszas. De ez már csak járulékos veszteség
Értékállósága nem érdekel, nem befektetésnek veszem, arra ott a dugiarany
Csak bf4, egyébként meg csak net, film, ect megy a gépen. Melóra a céges i5-t használom, most is.
Áhh le is beszéltem magam róla, ez minimum +40k volna +20? Fps-ért, és mínusz ~50W fogyasztásért.
De azért szekszualizálja a csőröm
-
=HG=
addikt
válasz
DeadMeat
üzenetére
Különbözet? Vagy 1:1-be ? Ha csak BF-el nyomod, akkor pont hogy az FX a jobb választás (szerintem) Viszont ha azt nézed, hogy melyik őrzi meg jobban az értékét, akkor i5... De azt az intelt is meg kell rángatnod 4,5 Ghz-re a Bf-hez. Én például eladtam a 8120-at, vettem az i5 Ivy-t, utána meg a BF miatt vettem a 8320-at.. Most jól elvagyok, megvan mind2 !
Egyébként ebben a topikban nem ugranak a torkodnak, ha másik oldalról kérdezel...Próbáld meg ezt fordítva! Csak érdekesség képen ! 
-
Kroni1
veterán
válasz
Andrewstarr
üzenetére
igy jo igen. feszt azt kicsit emelj, mert a gyári érték elvileg 1.2325V (nekem ennyi) és ez 3.5GHz-hez elég, de a 4GHZ-hez lehet kevés ezért is pörög fel kétszer szerintem.. Az enyém 1.25V-on stabil, valami ilyesmi kéne neked is sztem.
-
đe$|re
senior tag
válasz
Andrewstarr
üzenetére
Igen azaz. Ugyan ez az alaplap+proci kombináció fut nálam is, jelenleg 4,2-n 1,285V mellett. Használd egészséggel!

-
DeadMeat
nagyúr
Egy elméleti kérdés, ha megengeditek, hogy ide tegyem fel, ne pedig a milyet vegyek topikba:
Szerintetek van értelme lecserélni a lapom, procim egy i5-re? (4670k) Lehetőségem adódott a cserére, kérdés, hogy megérné-e nekem. Csak 1 játékkal játszom, ami a bf. 90 alá nem szokott beesni az fps, szóval a mostani config is elég, de már lassan egy éves...
Nem akarok flémet, sem vitát kelteni, csak kiváncsi vagyok más véleményére is.
-
Kroni1
veterán
válasz
Andrewstarr
üzenetére
a Biosban a Turbot azonnal kapcsold ki és te állitsd be neki a 4GHz-et manuálisan. Akkor menni fog minden mag 4GHz-en. És a CPU feszültséget is manuálisan állítsd be olyan 1.25-1.3V körülire.
-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok!
Most lettem egy FX-6300 tulaja, mit kellene állítani még a bios-ban, ha 4Ghz-en szeretném járatni terheléskor? Ha kikapcsolom a Boost opciót, induláskor 2x pörög fel a gép, kevés a fesz.? Illetve jól érzékelem, hogy sosem fog menni a 6 mag 4Ghz-en egyszerre ha tuningolom? Alapbeállításoknál is látom, hogy ritkán megy fel 4.1Ghz-re még prime95-el is. Köszönök minden segítséget előre is.

Most így van állítva:
-
Kroni1
veterán
"hosszabb távra tervezett játékos konfig" - én erre meg azt mondom erre ha valóban hosszútávra tervezel akkor inkább FM2+ mint AM3+
Pont most hasonlitottam össze egy FX-6300-at egy A8-6600k-val, és FullHD felbontáson, max részletesség mellett tökéletesen kiszolgál az is egy 2GB-os HD7850-et, legalábbis az én általam tesztelt játékokban biztosan.. Lesz rola miniteszt a logouton, már be is adtam, csak szerintem később teszik ki majd, mert nemrég volt egy hasonló inteles teszt is.
-
lee56
őstag
Processzor szinten is valamivel jobb lenne a Kaveri mint az FX-4300. És ha már mellé raksz egy min ~50ezres videókártyát, akkor meg ne nevezzük már költséghatékony gépnek jó.
Ha egy kis hardkór gémernek raksz össze egy viszonylag olcsóbbat, annak tényleg nem feltétlenül lenne elég még a Kaveri GCN integrált VGA-ja sem. De azért írtam azt, hogy ha nagyon lefaragnád a költségeket, még jó opció lehet azért a Kaveri főleg költséghatékonyságban, amire végülis az APU-k valók, főként.Jester01 : Jahh, kiderül hogy 6 procira, meg még VGA-ra is van péz, de azért költséghatékony, érted.

-
Xaels
félisten
Hátha van valakinek itt tapasztalata. Athlon X4 750k vagy FX-4130? Egy költséghatékony, de hosszabb távra tervezett játékos konfig alapjául kéne és alaplap+6procira kb 30-40k van.
Mit gondoltok?
(#37716) vakond5: alaplappal együtt van 40k max. Sajnos apró nem játszik, nem magamnak lesz a gép és kikötés volt a bolt.
-
nz026
csendes tag
Sziasztok!
FX 8320 procihoz elég az ASUS M5A97 EVO R2.0 lap vagy érdemesebb az M5A99FX PRO R2.0 venni.
Válaszokat köszönöm! -
Pros
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Köszönöm válaszod megnézem és elemzem majd.
-
Pros
tag
Sziasztok valaki tud nekem segíteni?? Fx8350 + asrock fx990 Extreme4 lap es 2x4 gb 1600as rammal rendelkezel. Meg akarom tudni alulfeszelve mennyit bír illetve normális keretek közt egy tuningot? Valaki aki ezt tudja részletezni leírná mit hogyan kell állítani.

-
Maotun
őstag
Üdv a szakértőknek!

megkérdezem még egyszer és tisztelettel: Prime95 teszt alatt a VRM1 71c soknak számít? kupak 61c magok 41c ez gondolom rendbe van de a VRM1 71 nem sok? Aida 64-el mértem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nekem lég van
) vizestől messze...

Corsair H100i-vel egész jól tartja a hőfokokat egy HAF932 házban
Én csak 4700-ig néztem kíváncsiságból de már úgy vettem észre Crossfire sem gyorsúl Játékok alatt 4400Mhz felett, szóval kb felesleges
vólt H60,H70 de ez klasszissal jobb hőfokok terén

a vga meg 1250/6600-on ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(nem is támogatott... max. az FX8350 -es , +emlékeim szerint az az FX nem teljesen 5GHz -s (Turbo) csak fele mag megy fel arra az értékre , többi marad alap 4.7 -en..

" opció