- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
MaxxDamage #47773 üzenetére
Jobb szeretem rajta a vizet, még ha csak h100i-is, sokkal nagyobb terem marad, kényelmesebb, jobb a légmozgás, és minden "hűvösebb" bent. Mert ugye kinek a pap, kinek a papné.
(#47774) lee56
Attól mert Neked nem tetszik amit mondok, még igaz.
Ahhoz, hogy a procid 20 fokos legyen, maximum 15 fok kell legyen a szobádban. Ezt azért kétlem, még a mostani időjárás mellett is. Persze lehet, nem ismerem a kötülményeidet.
-
ViZion
félisten
válasz
MaxxDamage #47769 üzenetére
...laptopba SOHA nem volt jó az AMD.
Ami proci teljesítményt Intel hoz 15 W-al, AMD-nek 35-40 W és melegszik az egész, a venti zúg, akku merül. Ott már számít a fogyasztás keményen. Páromnak nemrég vettem egy kis i3 lapost, bele az SSD és kész. Hangtalan, halk és könnyű. Volt itt pár AMD lapos is, a 4 magosból is... forrót fúj, lerohad a kezem a melegtől. -
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #46968 üzenetére
AAAAAAAAAAAA, osszedobjunk egy kicci occot?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MaxxDamage #46968 üzenetére
En is banom hogy eladtam....intelnel unalmas minden
-
lovas001
aktív tag
válasz
MaxxDamage #46934 üzenetére
270X em van nekem is és 60% felett én sem nagyon láttam mellette a procit, játék közben. Igaz én leginkább league of legendezek (csak 4 magot használ) ,de pl bf 3 nál sem tekert jobban
szerk: hackeeee-re ment volna a reagálás csak mellé kattintottam
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MaxxDamage #46379 üzenetére
Sajnalom ! Eggyel kevesebb FX-es!
-
ViZion
félisten
válasz
MaxxDamage #46379 üzenetére
Sajnálom!
Remélem majd másik AMD topikban találkozunk!Prescot után az FX nem is meleg. Azért gyííí7 Haswell, Ivy újabbak, hűvösebbek. Ha most vennék gépet, akkor sztem én is Inteles lennék, mert APU még szerény. Ha olcsón akarod és nem para a használt cucc, akkor aprón szinte inyen lehet jó FX vasat összerakni, ami a 3 monitoron full graffal játékon és a klímaváltozés-szimuláció kalkulálásán kívül azért mindenre bőven megfelel.
-
vakond5
őstag
válasz
MaxxDamage #45928 üzenetére
Új avatar? Jóféle
-
marquuard
veterán
válasz
MaxxDamage #45913 üzenetére
Köszönöm. Nálam GTA IV-ben és Metro LL-ban drasztikusan megnőtt a teljesítmény, de leginkább szintetikus tesztekben, és hőmérsékletben ugrott nagyot.
-
pipo112
őstag
válasz
MaxxDamage #45835 üzenetére
van különbség firestike-ban néztem a +200mhz 300 physics pontot hozott
aidában sajna nincs viszonyítási alapom ez volt az első tesztem vele
-
marquuard
veterán
válasz
MaxxDamage #45826 üzenetére
Ezek szerint akkor csak az AsRock van belőve 70 fokra, felette throttling. Veszélyes lenne, ha BIOS-ban kikapcsolnám a thermal throttlingot? Eddig úgy is csak IBT alatt menne el, de akkor legalább tudom tesztelni a GFLOPS-ot, mert nem fogja ledobni a frekvenciát.
-
marquuard
veterán
válasz
MaxxDamage #45824 üzenetére
92 fok az nagyon durva
. Nálam pedig 70 fok felett thermal throttling van, neked nem vette vissza a procit a lap ilyen magas hőmérsékleten?
-
pipo112
őstag
válasz
MaxxDamage #45767 üzenetére
Hi ezt így nehéz megmondani de szerintem min2 de inkább cpu
-
tothjozsi96
addikt
válasz
MaxxDamage #45762 üzenetére
Én anno megvettem a legkisebb FX-et, igaz hogy egy atomerőmű a régi Intel G2020-hoz képest de viszont ezt a tesztet nézve amit kiraktál hát eszméletlen gyenge szerintem az a 9590-es.
A 9590 max. tdp-je 220W az Intelé pedig 84W, ja és az Intelt le is lehet hűteni normális ár kereteken belül.
Szerintem ... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
MaxxDamage #45720 üzenetére
Szerintem az Arctic MX2-MX4 az egyik legjobb.
Mondjuk Én a CM gyári tubusos pasztáját használom, szerintem ez is elég jó.
-
benikeee
tag
válasz
MaxxDamage #45601 üzenetére
akkor jó.
-
MrM94
addikt
válasz
MaxxDamage #44702 üzenetére
Igy van,de azert 780at meg 690et meg ilyen bivalyokat nem raknek melle..
-
- = Zk = -
félisten
válasz
MaxxDamage #44653 üzenetére
nem tudom, nekem elég. sőt
csak kérdeztem
(#44654) ViZion
értem.
elvagyok vele, igen. dolgozik a GTX alatt, szal... nekem megfelel. csak érdeklődtem, ennyi -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MaxxDamage #44555 üzenetére
Offolásra ott az OFF topik ! ...... csak valahogy mindenki mindig elkeruli (tisztelet a kiveteleknek)
-
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #44547 üzenetére
Ahh, itt volt ugyfel es kapkodtam, bocs
Nezett is hogy mit irkalok itt valami idegen nyelven mikozben a gepen kellene VPN-t szerelni
De csak mosolygott a vegen mint a jollakott ovodas mikor ment minden rendesen, ahogy kell egy kis mokolas utanLuimapeiz: Nem igaz, nem volt amazonon fekete, ezert vettem keket
-
Habugi
addikt
válasz
MaxxDamage #44547 üzenetére
Az Anniversary Edition elég Győzike stílus, hihetetlenül izléstelen..
-
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #44368 üzenetére
Meg elmelkedem ezen a gep dolgon, most egyelore jo, az a baj ha egyszer belekezdek, sosem lesz vege a fejlesztesnek
-
marquuard
veterán
válasz
MaxxDamage #44364 üzenetére
Addig oké, hogy 6+2, de a másik 2 mire vonatkozik?
-
fR0271
csendes tag
válasz
MaxxDamage #44343 üzenetére
Bőven sok még ez is szerintem...
VRM temp hány fok körül alakul nálad? -
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #44340 üzenetére
Luma, ROG lapot nem sasolnal meg?
-
fR0271
csendes tag
válasz
MaxxDamage #44340 üzenetére
Köszi.
-
fR0271
csendes tag
válasz
MaxxDamage #44337 üzenetére
Nem jó a link
Bár ahogy nézem neked is a 97-es van és, ha neked elég a húzott 8350-hez, akkor nekem is elég kell legyen, belátom. -
fR0271
csendes tag
válasz
MaxxDamage #44333 üzenetére
Durva ez a hűtő, de nem az én tárcám és szükségletem.
Jelenleg E8400-am van, CM Hyper Z600-al fagyasztva, 3.9 GHz-en terhelve 38-40 °C. Erről váltanék most ugye az FX6300-ra.
Egyébként most arra jutottam, hogy leginkább az M5A99X EVO R2.0-val szimpatizálok és egyelőre maradna a gyári hűtő+alap órajel kombó, későbbiekben akár egy kompakt vízhűtő a cpu-nak, asszem Corsair-éknél láttam, bár nem tudom megéri e.
-
do3om
addikt
válasz
MaxxDamage #44330 üzenetére
A CTG a legajánlottabb az árkategóriában, halk és jó, nálam 500 az viszi a rendszert.
A hűtő......... drágábbat ajánlasz mint maga a proci azért földön kélne maradni. -
fR0271
csendes tag
válasz
MaxxDamage #44322 üzenetére
(#44321) EnterR: Csak a CPU tuning szempontjából érdekelnének a chipset-ek közti különbségek.
(#44322) luimapeiz: Ezek alap igazságok.
A tápommal szerintem nem lesz gond (Chieftec 550W CTG-550-80P), a proci egy FX6300 lesz valószínűleg és keresem a megfelelő lapot, illetve hűtőt hozzá.
-
fR0271
csendes tag
válasz
MaxxDamage #44309 üzenetére
Sziasztok!
Tudom, sokszor elhangzott kérdés már, de az egész délelőttöm rászántam a topik olvasására (már szédülök), és nem sikerült kikövetkeztetnem, hogy melyik lap lenne ár/érték arányban a legjobb választás FX6300 mellé, ami alkalmas OC-re, 5 GHz környéke lenne cél, aztán meg kitudja...
Anyagilag nem vagyok nagyon eleresztve, 40-50 ezret nem tudok szánni egy lapra.
-
ViZion
félisten
válasz
MaxxDamage #44295 üzenetére
Jah, nálad is milyen durva frekik voltak, pedig ez sem egy szájbertúsz
-
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #44163 üzenetére
PWM-es, es hat ugye a hangos relativ, tegnap felraktam 4.8-ra es progott a venti (mind a 3) rendesen, hangosabb volt mint szokott, bar lehet csak meg kellene szokni es mar rendben is van, ugyis fejhallgatoval tolom
-
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #44143 üzenetére
Nincs itt gondom ezzel a konfiggal, nekem 5% meg par FPS-ert nem kell dragabb vas, elmondtam parszor, majd ha meggazdagszom, akkor majd minden fel evben megveszem a legjobb vackokat, ami persze teljesen felesleges dolog, tehat nem fogom, de jol hangzik
WD-t vadaszom, eddig 28% a legjobb deal amit latok... 35Euroert
-
válasz
MaxxDamage #44053 üzenetére
5-5.1Ghz-hez kb. nekem is annyit kér.
5.6Ghz-hez már az 1.612V is kevés. -
Obliterátor
tag
válasz
MaxxDamage #43915 üzenetére
Akkor mégse pletyka
zsír
-
marquuard
veterán
válasz
MaxxDamage #43702 üzenetére
Hát valahol el kell kezdeni.
-
ViZion
félisten
válasz
MaxxDamage #43644 üzenetére
Intelnek jó a marketingje, tény. Viszont kevesebb hőt termel, és totál más technológia. AMD-nek volt elsőként 64 bit, de Intel sem a habokból vette, egyszerűen akkor léptek, mikor üzletileg is indokolt volt. AMD sosem volt erősebb VGA piacon, mert nem is volt neki. ATI-t felvásárolta...
VGA témában pl. Bacsis-t kellene faggatni, nagy retro szaki. AMD/ATI x2 VGA mind egy zabagép volt... nem épp sikertermék.
Fogyasztásba a konnektorból (illetve komolyabb teszteknél a táp után) felvett energiát mérik, ha az utána hővé, fénnyé vagy tachionokká alakul, az a kutyát nem érdekli...
Sajnos hivatalosan sem jobb az AMD, ahogy említették is, a legtöbb OEM is Intel partner, meg az OFF-ban tárgyaltuk, hogy mikről csúszott le, mert nincs alaplap, vagy későn jött a kategóriába. Legújabb példa az AM1: mire kijön, már a 4 magos SOC rendszerekkel kell versenyeznie, gyk. 2 évet késett. Lehet, h jó, de a Brazos sikerén ennyit ülni, érthetetlen. Közben már a telefonok hozzák a szintjét, mire kijött az utód...
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Milyen meggyőző tud lenni a helyesírás, nem?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Total hulyeseg. Aki azt irta annak fogalma nincs a processzorokrol !
-
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #43573 üzenetére
Vasarlasi stop van... Nem tudom megvenni a hardveres keprogzito bigyulat, a softwares felvetel meg megmajmolja a cpu load akarmit... Most mivel "buntiben" vagyok durcibol hetvegen bevalalltam tulorat, uh nem is leszek sokat otthon
Azert ha majd idovel rendezodik otthon ez az atmeneti allapot (Mar megint rendeltel valamit a gephez?) akkor lesz
Errol is Uvegtigris jut eszembe (21:54-tol az idevago jelenet, sajnos maskepp nem tudom linkelni
Dehogynem lesz
Uh turelem, nem felejtettem el
-
ViZion
félisten
válasz
MaxxDamage #43499 üzenetére
Betegek vagytok...
-
GNKING
tag
válasz
MaxxDamage #43431 üzenetére
Köszönöm az eligazítást.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
MaxxDamage #43384 üzenetére
Azért várjuk meg mi sül ki a DX12-ből...Mantle alatt pl már most tök mindegy a cpu. Meg aztán a Watchdogs már ajánlja a 8 szálat.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MaxxDamage #43384 üzenetére
Sajnos igen...a jatekok minosege csak romlik de a gepigenye egyre no es no....ezert jobb a konzol. Megveszed...es jatszol tobb even keresztul.
-
MrM94
addikt
válasz
MaxxDamage #43365 üzenetére
Ventivezerlessel kapcs,asus szar asrock szar,giganak van eddig a legkifinomultabb.
Nem hajtja. Tessek megerteni hogy nem sajnos nem.
770 7970 amit erdemben kihajt. kb ez a szint. -
válasz
MaxxDamage #43360 üzenetére
Na jó, de ha veszek egy 40K-s lapot, akkor nem szeretnék mellé venni egy 10K-s kiegészítőt, hogy tudja azt, amit már egy 20-30K-s ASRock lap is.
A P4C800-as lapom kb ugyan annyi ventilátor vezérlési opciót tartalmaz, mint a mostani. Szörnyű! A Extreme4-en meg külön-külön be tudtam állítani, melyik venti mennyit menjen.
Egy ilyen 990FX Extreme9 lapot szívesen kipróbálnék.Mondjuk ennyiért már lehet is jó.
-
válasz
MaxxDamage #43357 üzenetére
Azért az ASRock ventilátor vezérlését sokan megirigyelhetnék, míg az Asus 2003-2004-es szinten leragadt.
A top kategóriában is látni ASRock lapokat: [link]. 12+2 fázisos! -
MrM94
addikt
válasz
MaxxDamage #43352 üzenetére
Nem m1.970 Ex4 is 140w ig tamogat megis throtthlingol mint a szar nehany embernk meg alapon is! 8xxx szeriaval szaoval..
-
válasz
MaxxDamage #43352 üzenetére
Akkor hozzá való. Ha neked jó, akkor nekem is.
-
válasz
MaxxDamage #43349 üzenetére
Az hogy kezeli és az, hogy hozzá való, szerintem nem ugyan azt jelenti.
"itt azt írja, hogy 140w - a 8350 gyárilag 125w/ tehát mehet az OC is bátran , mint nálam az 5GHz..."
Látom, jártas vagy a témában.
-
xatos3
senior tag
válasz
MaxxDamage #43349 üzenetére
az 5 ghz 200watt kb csak mellesleg
-
válasz
MaxxDamage #43337 üzenetére
Ha jól tévedek az AMD a 970-es vezérlőt az FX-4xxx sorozatú processzorokhoz csinálta, az FX-8xxx alá 990FX való.
Működni működik, csak nem hajtja ki teljesen a procit. -
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #43337 üzenetére
Adni neki kici pici tuningot es letepni vele a kici haziko kici paneljeit
extra off: Jovo heten megrendelem a ramokat 2400-as 9-9-9-24 es lehet csinalok meg egy 5.186Ghz-es tesztet
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MaxxDamage #43275 üzenetére
Megkeresem a naplomban ( van egy naplom ahova mindig leirom a cpu teszteket) es kuldom majd holnap vagy hetfon. Ma semmi esetre sem lesz idom.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MaxxDamage #43273 üzenetére
Irok, irok...csak emlekeztess ra...most a meloban vagyok es eleg zsufolt a hetvegem...de maqjd dobj meg egy P.U.-vel hogy ne menjen ki a fejembol.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MaxxDamage #43271 üzenetére
-
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #43258 üzenetére
Kemeny eredmenyek lesznek, Firestrike rekord megdolt, Vantage 30k felett
Azt mondjatok meg hova toltsek fel ennyi kepet egy kupacba?
Mindjart 4.8 jon, most 4.6-ot fejezem be. Lehet memoriat is megtepem picit... -
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #43251 üzenetére
epp csinalom a teszteket, most stock, 4.4, 4.6, 4.8.4.9 es ha megy akkor 5.0 lesz a menetrend, firestrike, cinebench, aida memory, valley, heaven, ibt, metro ll, meg ami meg az eszembe jut
ha meglesz akkor majd nem tudom hova, de feltoltogetem oket azt lehet nyammogni
-
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #43243 üzenetére
Biztosra kell menni
na meg ha mar itt van es ugyis visszakuldenem, akkor felrakom
10 font... marad
-
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #43167 üzenetére
jo a cucc, ma nagy sebbel lobbal szetdobtam a gepet, kibeleztem, bontom a ventiket, raknam be es... elkezdtem anyazni... ph140hp- ket vettem, cpu ventik... uh irtam levelet refundra, nem varom ki, rendeltem 6 ujjat xp-set
nem banom mert ismerkedem a szerelessel, tanulok ebbol is aztan csutortokon uj kor. FX baby marad, a 8350, meg akarom nezni hol a vege
es fx kihajtja a 290x-et is, csak kell neki 4.4-4.5ghz meg feszko. ha 100% a gpu akkor jo
-
Whysperer
addikt
válasz
MaxxDamage #43141 üzenetére
Hja ajánlhatod ,de olyan okosok vannak ,hogy leírtam mi a szitu erre beajánlanak egy GTX 760-t..
-
Habugi
addikt
válasz
MaxxDamage #43123 üzenetére
Hallod, nekem csak egy FX matrica van elöl (szintén középen!
), megláttam a tiédet és most kb így érzem magam:
-
Dollface
tag
válasz
MaxxDamage #43123 üzenetére
Hát igen, ez komoly...
Igazából hülye voltam a gépvásárlásnál, mert a házra nem fordítottam kellő figyelmet, mondván minek abból drága, a belső a lényeg. Csak hát elég erős gép lett végül ( nem terveztem ilyenre az elején) és a házat nem vittem utána, marad az eredeti elképzelés, miközben a procival meg VGA kártyával elszálltam teljesítményben.
Mindenképpen fogok házat cserélni, de most egyenlőre játéknál leveszem az oldalát.
Most futtattam egy Aida tesztet, VGA-t és procit hajtva, 40 percig oldallap nélkül. A maximális maghő 48 fokra ment fel, a kupakhő 57 fokra. Ez oldallappal 55 ill. 63 volt.
-
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #43117 üzenetére
Milyen hutoket toltal meg bele?
Ha mar a procihutot megbeszeltuk h az a Phanteks jol adja
meg alszok arra egyet, lehet hetfon szerelek par ventivel egyutt
-
Dollface
tag
válasz
MaxxDamage #43117 üzenetére
Ha lesz lehetőséged, szívesen vennék egy képet róla!
-
=HG=
addikt
válasz
MaxxDamage #43108 üzenetére
Így van! A vga totál lezárja az alulról érkező hideg levegő útját! Felül megreked a meleg... Keress valami jobb házikót! Ez nem gamer konfignak való!
(#43110) EnterR : Teljesen el van zárva a levegő útja. Bármit tehet alulra, nem lesz jobb !
-
Dollface
tag
válasz
MaxxDamage #43108 üzenetére
Tényleg? Mi a gond vele? Kicsi a ház?
-
Dollface
tag
válasz
MaxxDamage #43090 üzenetére
Valószínűleg úgy , hogy a Prime alatt nem terhelődik a VGA, így nem ad meleget, a játék alatt meg igen...Amikor az Aida futott 30 percet, VGA terheléssel, akkor ott is 55 fok volt a maximumom.
-
lee56
őstag
válasz
MaxxDamage #42908 üzenetére
Azzal azért úgy tisztában vagy ugye, hogy nem mindenki költ annyit hűtőre mint magára a processzorra?!
-
BPY-167
tag
válasz
MaxxDamage #42906 üzenetére
Te mivel hűtöd hogy olyan alacsony?
-
Stylerr
addikt
válasz
MaxxDamage #42906 üzenetére
Nekem is ittkörül van a hőmérséklet, mint BPY-167nek, de nekem gyengébb a hűtőm. Viszont ezek a hőmérsékletek még bőven türhetőek, semmi baja nem lesz a procinak.
-
BPY-167
tag
válasz
MaxxDamage #42900 üzenetére
Most lett berakva a proci a pasztával nem hiszem hogy baj lenne.
Egy Cooler Master Hyper TX3 hűti azért nem értem miért meleg.
A mag fesz meg 1.350V -
Nxn908xxx
őstag
válasz
MaxxDamage #42852 üzenetére
A Phanteks 5 gigán lehűti?
Milyen fesszel használod, mennyi a maghő?
-
pipo112
őstag
válasz
MaxxDamage #42852 üzenetére
Na majd holnap tolok egyet az új lapommal (m5a99fx-el) 4,7 GHz re húzatva
,kíváncsi leszek mit dob majd
-
Yllgrim
őstag
válasz
MaxxDamage #42804 üzenetére
Nem lesz gond, jovo heten megrendelem a procira a vizhutest, hazba elfer felulre egy 360-as radiator, megnezem mi kell hozza es ha minden jol megy akkor ossze is rakom aztan meglatom mit bir ez a proci, sajnos a meleg a nagy ellensegem most
290x-et mindenben kihatja, meg skyrim is 100%.
-
ViZion
félisten
válasz
MaxxDamage #42783 üzenetére
meg még pár, pl. a kedvencem az MX-2 és a fehér Spire (számát nem tudom, nem kerestem meg most)
Parancsoljatok (a VGA ne zavarjon senkit, paszta szempontjából lényegtelen mire kenték): -
zovifapp111
senior tag
válasz
MaxxDamage #42520 üzenetére
Na ez is érdekes! 4,5-él se megy feljebb a hőfok (a core temp szerint) Meg összevissza droppol
A burn test alatt sem változik!
????? Lehet mert Inteles?
Egyébként köszi a biztatást!
-
Ybear
tag
válasz
MaxxDamage #42494 üzenetére
Köszönöm, pont ilyenre vágytam.
(#42491) EnterR Feltettem, ahogy mondtad: BIOS szerint 4,2GHz és 1.176V, működik is szépen, de a CPU-Z viszont már 1,188-1,2V-ot ír rá, amit nem egészen értek.
-
dani19950422
csendes tag
válasz
MaxxDamage #42437 üzenetére
phenom x4 965-el tökéletesen megy a gép
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
MaxxDamage #42409 üzenetére
Én eddig használtam néha(sok értelme nincs mert fél perc alatt kapcsol be) de ezentúl nem fogom. Így már értem hogy miért nem volt 100fps-em bf4-be.
-
ViZion
félisten
válasz
MaxxDamage #42401 üzenetére
CPU VID eltérhet, ezek szerint a Tiéd alacsonyabb. Ritkaság, mert inkább több szokott lenni.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
MaxxDamage #42084 üzenetére
5Ghz-n nem kell parázni.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
MaxxDamage #42078 üzenetére
Ezt nyugodtan vehetjük ténynek, hiszen már bebizonyosodott a gyakorlatban is.
-
Picturemaker
őstag
válasz
MaxxDamage #42075 üzenetére
Ezek a "sok magos" cuccok szerintem egyre jobbak lesznek, ahogy a programok (talán) mennek a többszálas feldolgozás felé. Hiába hurrogják le sokan az FX-eket, szerintem jók. (Mondjuk a 4xxx-es sorozatot kicsit drágának találom, de a nagyobbak rendben vannak.)
-
Picturemaker
őstag
válasz
MaxxDamage #42065 üzenetére
Azt hiszed nem tudtam mire gondolsz? A nitro az más.
-
Picturemaker
őstag
válasz
MaxxDamage #42059 üzenetére
NITRÓT!? Fel akarod gyújtani? Annyira azért nem jó az a Phanteks.
-
Picturemaker
őstag
válasz
MaxxDamage #42057 üzenetére
Igen, arányosan emelkednek a pontszámok.
Nézzünk egy 5,5 és egy 6 GHz-es eredményt is. -
Picturemaker
őstag
válasz
MaxxDamage #42051 üzenetére
Ezt a tesztet sem az AMD procikra "írták".
-
MrM94
addikt
válasz
MaxxDamage #42000 üzenetére
Nekem az 1600asom megy 2400mhzen es abszolut semmi kulonbseget nem latok 16 es 24 kozott...
Az idozitesek pedig a 11-13-13-30 -
válasz
MaxxDamage #42000 üzenetére
Köszönöm! Akkor marad 1600MHz CL8-8-8-24 1.5V!
-
HANDO88
senior tag
válasz
MaxxDamage #41940 üzenetére
Hááááát tapasztalatok alapján 1 literig bírom ,de akkor nem szabad inni hozzá semmit. Már egy pohár sör is megzavar. Jól szellőző helyiségben percekkel később alkalmazok csak fizikai erőszakot. Ilyenkor 185 cm -es magasságom 185,000001 -re nő és súlyom is gyarapszik 115kg-ról 115,0000000001 -re. Ilyenkor képes vagyok a 8 napon túl gyógyuló sebeket 888 napra növelni, és mindenkit megfélemlíteni. Ilyen állapotban feszt még nem mértem de vérnyomásom eléri a 240\120-at vércukrom pedig a 19,5 -et. Ezeket a határokat nem nagyon merem feszegetni.
-
HANDO88
senior tag
válasz
MaxxDamage #41938 üzenetére
4,3 ghz-en 1,212 v a max felvétel. Sztem jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Pálesz felvétel nem arányos a teljesítménnyel. -
=HG=
addikt
válasz
MaxxDamage #41700 üzenetére
Nem akartalak letaszítani a trónról !
-
=HG=
addikt
válasz
MaxxDamage #41692 üzenetére
-
=HG=
addikt
válasz
MaxxDamage #41692 üzenetére
Nálad gyorsabbak a ramok és win 7-et használsz.. Lehet ebből adódik a különbség... Tök ugyan az a két proc,mitől számolna gyorsabban...Csak gyárilag magasabb az órajel, egyébként u.a.
-
válasz
MaxxDamage #41686 üzenetére
Nincs gond, tudom hogy nem nagy cucc a proci. Magam sem várok tőle sokat, csak próbálkozom.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
MaxxDamage #41535 üzenetére
Na tessék, hiénák!
5,0GHz - de persze Prime-ot nem engedtem rá, el is hasalt volna, meg ráolvadt volna a proci a hűtőre!
Mit küldjek rá, ami nem fűt annyira, de azért számoltatja a procit?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
MaxxDamage #41527 üzenetére
Na persze, könnyen beszélsz aakkkora hűtővel!!
Vigyáznom kell rá! Intel nálam nem jöhet szóba, AMD-ből meg nem jön egy ideig új erős cucc, így ezt a procit még sokáig meg akarom tartani!
Inkább játszunk egy kis alulfeszelősdit!
És a maghő az mennyi volt, mikor a kupak 92-93c fok volt?
(#41533) lee56 : Azt még nem tudom. Asrock-nál, amit 5-10 perc prime-al bírt, azt mindenhol bírta, soha se volt fagyás, vagy hiba. Ezt a lapot még nem ismerem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged