- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Értem és pont így tettem énis "mindig" kivéve most úgyvoltam vele "hátha nyerek" úgyse játszok soha semmi ilyennel. Itt egy MTSMS-t kellett küldeni az adott számra.
Közben írtam T Mobile topic-ba.. és közben beléptem t-mobil oldalára a számommal és jelszavammal...
Itt elvileg testre tudom szabni az előfizetésem (persze 2 év hűségem van és nemtudom h ez miatt milyen szinten..)
Ilyen dolgok vannak itt:Fogadott Emeltdíjas SMS tiltás
A T-Mobile-lal szerződött tartalomszolgáltató cégek emelt díjas SMS-einek fogadását tilthatja le.ennél az van h "aktiválva"
MMS szolgáltatás
Képek vagy hangok, illetve videofelvételek és szövegek küldése üzenetben.szintén:"aktiválva"
NA KÖZBEN KAPTAM VÁLASZT A T TOPICBAN
Elnézést az offért

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő