- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
De miért jó, ha magyar webshopból rendelsz? Mire egy magyar webshopból kiszállítanak neked egy tokot, az lesz vagy 4000Ft. Ebay-ről meg kb. 1000Ft-ból megvan szállítással együtt. Hardveraprón is találni nem egy hirdetést, ami arról szól, hogy ebay-es rendelésben segítenek - pl. ez is egy olyan
-
rizso
addikt
Hol lehet beállítani a sms-karakterkészletet/karakterkódolást? Párom akart írni egy sms-t, alig írt eddig, és már a harmadikat kezdte meg...
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #1965 üzenetére
Szerintem fölösleges, hisz mondhatni segítség volt néhány embernek
kelzsoca: nyilván. Csak ha valaki ide beír, hogy "nem cserélné velem valaki a Skate-jét egy hasonló kaliberű telóra", akkor szerintem innen senki sem rohan moderátorokhoz sírni. Mindegy, az illetve állandóan modkerbe írogat, hajtja a kinevezés...Az megint más, hogy pl. valaki beír ide egy "van egy eladó Motorola Defy-m, keressetek meg" szöveget, az nyilván nem tartozik ide.
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #1959 üzenetére
Pár napja 30 perces eltiltást kaptam (egy kedves fórumtag túlbuzgósága miatt), mert az egyik telefon topikjába beírtam (és linkeltem), hogy ha valaki akarja az adott telefont az enyémre cserélni, keressen meg nyugodtan...
Kb. mintha valaki ide beírná, hogy akar-e valaki egy Skate-et cserélni egy másik telefonra.Mindegy, szerintem ez egy elég jó hangulatú topik, itt nem lesz ilyen gond
Meg nem csak jó hangulatú, de igencsak elkezdett pörögni is
-
rizso
addikt
válasz
atillaahun #1854 üzenetére
Nem, most sincs videochat gomb. Én a saját Sensation-ömről indítottam a videohívást, de a Skate csak sima hívásként tudta fogadni. Tehát a Skate-en én látszódtam (sőt, Sensation-ön sem), és a hátlapi kamera képét sem tudta átküldeni. Azt hittem, hogy az azért menni fog, illetve hogy a párom látni fog engem - de egyik sem jött össze.
-
rizso
addikt
válasz
atillaahun #1850 üzenetére
Ez a videochat-es dolog nem is rossz ötlet. Múltkor próbáltuk a skype-ot, de hiába hívtam a páromat videohívással, egyikünknél sem adott képet
-
rizso
addikt
Na, azt még megpróbálom! Mondjuk felraktam a Volume+-t, meg fent van egy winamp és egy poweramp is, de még nem az igazi (párom mondjuk azt mondta, hogy nem vészes).
Zsolt_72: igen, a gyári headset egy rakás (finoman fogalmazva) kaki. Vettünk ma neki egy jobb agybadugós fülest, de még azzal sem az igazi...
-
rizso
addikt
Ti hogyan és mivel hallgattok zenét? Van valami módszer, amivel meg lehetne növelni a zenei rész teljesítményét? A gyári állapot kicsit kevés szerintem - legalábbis a Sensation, vagy akár párom előző telója, a WaveII is sokkal szebben muzsikált. Én a HTC-re feltettem a Volume+ nevű kis "tuningoló" progit, de a Skate-nél nem hozott akkor javulást...
-
rizso
addikt
Valahol be lehet állítani a kijelző rezgéses visszajelzésének az erősségét?
-
rizso
addikt
Végre ma megjött páromnak is a Skate!
Én egyből lenyúltam, nyomkodtam helyette egy kicsit. Első benyomás: újonnan, dominoval 40k-ért ez a telefon mondhatni ajándék!
-
rizso
addikt
Zsolt_72, dorkababa: igen, ez lenne a dolguk, mégsem tudják teljesíteni.Az ilyet hívják tróger munkának...
-
rizso
addikt
Na, megjött volna a Skate. T-mobile-tól rendeltem online, és a rendelés leadásánál direkt írtam a megjegyzés a futárnak rovatba, hogy mielőtt hozza, hívjon fel, és egyeztessen időpontot, mert édesanyám (az ő nevére vettük, mert mi nem voltunk itthon a napokban) kórházi kezelésekre jár, és lehet, hogy pont nem lesz itthon. Na ma direkt nem ment sehová, csak éppen átszaladt a szomszéd kisboltba, kb. 5 percet volt ott, és az idő alatt jött a futár. Hagyott egy értesítőt, hogy itt volt, mást nem. Még annyit se, hogy felhívja, hogy na itt vagyok a csomaggal.
Most este hazaértem, felhívtam a megadott mobilszámot, másodszorra felvette a faszi, és közölte, hogy ráírta a papírra, hogy délután négytől ezen a számon ne hívják. Akartam mondani neki ezt-azt, erre kinyomta a telefont. Felhívtam a GLS központi számát, hogy hát ilyenkor möfaszvan. Hát mi más, majd jön hétfőn (vagy azon a napon, amikor akarom). Mondom akkor mondja meg a futárnak, hogy mielőtt hozza a csomagot, egyeztessen már időpontot velünk. Ügyfélszolgálatos: erre nem lehet kötelezni a futárt.
Érdekes, eddig akármilyen csomagom jött, mindig felhívtak előtte, hogy na kb. 2 óra múlva érkezik, legyek otthon ha lehet.Na szóval ennyit az egyik legnagyobb futárszolgálatról. Pedig párom is beleélte magát, hogy ma végre nyüstölheti az új telóját...
-
rizso
addikt
Milyen fóliát ajánlanátok ebay-ről? Ne kelljen szenvedni a felrakással, tehát "vastag" legyen
Ez nem tűnik rossz vételnek...
-
rizso
addikt
Kösz a megerősítést srácok, le is adtam a megrendelést!
Ha nagyon nem jönne be, akkor meg a fent említett "8 napos megoldást" alkalmazzuk majd...
-
rizso
addikt
No, asszonypajtinak tetszik a Skate, valószínűleg meg is rendeljük. Én kicsit félek, mert szerintem kissé nagy neki (Sensationöm van, és az ő pici kezeiben furán mutat egy ekkora dög). A másik kérdés: mennyire akadozik a hétköznapi használat közben? Azt nem szeretném, hogy azt hallgassam tőle, hogy mekkora egy fos, meg akad, stbstb - bár én xperia mini-t választottam volna neki, de ő a Skate-et akarja a nagy kijelző miatt, szóval az ő döntése lesz...
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Melyik az "igazi" Skate fórum, ez vagy ez? Na mindegy, ott már feltettem a kérdésem, de hátha innen előbb kapok választ
"Sziasztok!
Mik az általános vélemények/benyomások a készülékről? Vannak szériahibák, amikre fény derült már? Páromnak szeretnénk venni egyet (most egész jó kis akció lenne rá T-nél). Amikre tudom, hogy használná:
- netezés/email lecsekkolása
- filmezés (általában kisebb felbontású sorozatok, de talán becsúszna 1-2 720p is)
- néhány fotó
- zenehallgatás
- telefon, sms, FB
- dokumentumok olvasgatása
- kis játék (múltkor kipróbálta a sensation-ömön a motoracinget, és neki is kell)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged