- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
válasz
Depression #1671 üzenetére
Már miért bukná el ezzel a garanciát? Azért ne legyünk nevetségesek. Már a megvételkor teljesen logikus volt, hogy ezt kell a hátlappal csinálni.
babosmiki: szórom rá vödörrel a homokot, de lecsúszik róla
..vinnék egy kocsit is, pár cuccot abban is kéne...(#1638)rizso: Ti hogyan és mivel hallgattok zenét?
Én bármilyen pózban és a füleimmel szoktam hallgatni a zenét.(#1672) atillaahun: kimész a strandra és megkeresed a homokozót
kelzsoca: van valami fejlemény??
-
kelzsoca
félisten
válasz
Depression #1572 üzenetére
A vicc az volt, hogy éppen a gyári módosítatlan kiosztást küldtem fel rá, végig is futott, a végén update sucess, majd innentől a készülék többet nem adott életjelet.
ui: a telefonom megy vissza kínába, itthon nem tudják éleszteni...
A TPT és annak veszélyeiről, működéséről anglergab kollega írt egy kis összefoglalót, remélem nem bánja ha ide is belinkelem:
Igaz ez még Blade-hez készült, de lényegében ugyanarról van szó, ez a két fejezet ami érdekes ez esetben:
Mi az a TPT?
TPT vs ROM-csere -
Jano_023
őstag
válasz
Depression #1423 üzenetére
Az igazság az hogy annyi rádiofrekvenciás sugárzás ér minket hogy enny már nem oszt nem szoroz. A norvégok csináltak egy kutatást, egy városrészt teljesen lefedtek wifivel és a fák megálltak a növekedésben, sőt. Szóval tuti nem tesz jót de nem ebbe fogsz belehalni
Más: akkor rendes tokot senki nem használ? Övre szerelhetőt semmit? -
kelzsoca
félisten
válasz
Depression #1125 üzenetére
Én szeretném külföldön más sim-mel is használni. Akkor ez már megoldható lesz, vagy ennek nincs köze hozzá?
Hát ha találsz olyan csomagot, ami a megoldja, hogy mindenevő legyen, akkor ez jó arra hogy visszaállj gyári állapotra.
-
Acsifun
aktív tag
válasz
Depression #1040 üzenetére
De a készülékvàltás az nem kötödik az elõfizuhoz nem? Ha uj mobilt veszel az jó nekik...miután a mobil árát visszatörlesztetted vehetsz uj telot amikor akarsz nem? Vagy csak 2év után? :S mert én kb már tavasszal cserélném is le Alcatelre.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Depression #946 üzenetére
Megy, elindul rajta.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Depression #946 üzenetére
Ránézek...és mindjárt mondom.
-
István10
csendes tag
válasz
Depression #919 üzenetére
Igazad van, de szerintem mint a ZTE egyik legfontosabb itteni partnere, már biztosra kéne tudniuk, hogy lesz-e vagy sem, tehát vagy nem lesz vagy titkolják, utóbbiban kételkedem, de ne legyen igazam.
És igen, több telefon már megjelent, gondolom ezt a menüpontot egy hete rakták fel, akkor jöttek be ezek a telefonok is a kínálatba.
-
Frozzy
őstag
válasz
Depression #833 üzenetére
Hogy miii ?
15.000Ft-ért kártyafüggetlenül van neked ZTE skate? garanciával? végülis honnan ? kamionos dolog?
-
Indiant
addikt
válasz
Depression #835 üzenetére
Kösz, közben én is rájöttem, de jobb több forrásból tudni.
A visszaküldésnél ez mennyit jelent?
"Készülék és kártya együttes visszaküldése esetén az előfizetés árát is visszafizetjük minden esetben, viszont az esetleges forgalmi díjakat kiszámlázzuk." -
Joshi
titán
válasz
Depression #801 üzenetére
Nem akartam de mégis kifejtem hogy én hogy gondolom ezt az egészet. Feltöltőkártyásan nem is vennék telefont mert alig néhány ezressel többért már függetlenül is megkapható az adott készülék. Nyilván a ZTE nem árul független telót, nem véletlen ugyanis így tudja aránylag alacsonyan tartani az árakat. Dobálózunk itt a gyártó nevekkel de egyet ne feledjünk, egy ZTE névnek még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz hogy egyáltalán egy lapon lehessen említeni mondjuk egy Motorolával. Anno a Blade-et öten vásároltuk meg és hárman cseréltettük gariba ami nem túl biztató arány.
Visszatérve az árakra én az előfizetéses árra gondoltam amikor összehasonlítottam a két telefont. Sajnos sima Defy már nincs mert jön helyette a Defy Plus armv7 1Ghz-es procival és 2.3.4-es Androiddal nyilván magasabb áron. Na ez már nem annyira ellenfél a Skate-nek ezt aláírom. Mondjuk a ZTE Arizona is jó lehet habár semmilyen infót nem találtam a specifikációjáról. -
Indiant
addikt
válasz
Depression #789 üzenetére
Akkor olyan tarifákat, percdíjakat, opciókat kell kitalálni, hogy az emberek őket válasszák.
Én vodás vagyok. Most gondoltam átmegyek a T-hez. DE.
A telefon nélküli sim előfizetésel is 2 évet alá kell írni!
A másik számot most 375ft-ért ingyen hívom korlátlanul, T-nél 1050Ft korlátozva.
Előfizetőként 10e a kikódolás + a kedvezmény visszafizetése.
A szerz. feltételekben van még 5e Ft belépési díj.
Így persze,hogy nem megy hozzájuk más.....ha nem fogadják szívesen.Mi az az otg?
-
Joshi
titán
válasz
Depression #780 üzenetére
A 35k előfizetéses összegnél nem érdemes feljebb mennie a szolgáltatónak mert az már lélektani határ.
Mondjuk szvsz a Skate egyáltalán nem Blade gyilkos teló sőt, szégyen hogy csak ekkorka újítást tudott felmutatni a ZTE. A Skate egy blade tulajdonában simán átugorható készülék, igaz hogy egy új tulajnak akkor is jó vétel lehet.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Depression #616 üzenetére
Mármint, hogy érted?
-
válasz
Depression #612 üzenetére
Na, az már valóban drága lenne. 45k-ért jó vétel, de 75k-ért
Jó látni, hogy valami nálunk olcsóbb -
atillaahun
veterán
válasz
Depression #439 üzenetére
Tényleg nem hülyeség egyébként, nekem is megfordult már ez a megoldás a fejemben, csak az a baj, hogy kell a mobilnet, az meg ugye alapból jár az előfizetésemhez, így nem tudok két SIM-et használni.
-
atillaahun
veterán
válasz
Depression #165 üzenetére
Amint a kolléga is írta ott a 10-15 ezres árrés. Annak idején ugye 36-ért lehetett kapni a Blade-t, az egy jó ár volt. Most nem tudom már mennyire emelték. Skate legjobb esetben 46e lesz. De ugye Blade-t használtan eladni legfeljebb 30 ezerért lehet, mely esetben ott van, hogy 50%-ot kell ráfizetni, hogy hozzájuss egy Skate-hez.
Na most amiket tulajdonságokat felsoroltál az tény, de számomra nagyon messze vannak egy 50%-os upgrade-től.Mert ha sorba veszem őket, akkor a nagyobb kijelző szép dolog, arra én is igényt tartanék, de 1400-as akksival legalább annyira fog merülni mint a Blade, ha nem jobban.
Tekintve, hogy a felbontást nem változtatták, a 800-es proci eredményez majd némi gyorsulást, főleg esetleg 1gHz-re húzva, jó kis főzött rommal. Ehhez viszont idő kell, főleg hogy a csökkent népszerűségét tekintve a support sem lesz rá valszeg olyan erős mint a Blade-re.
És akkor a legnagyobb hátrány, amit szerintem összességében nem lehet elnézni, hogy továbbra sincs flash támogatás. Szvsz ez elég durva dolog.
A kamera LED-je valóban hasznos dolog, most már sötétben is lehet fényképezni, viszont a képminőségen szerintem nem igazán javítottak. Valószínűleg videófelvételen se, pedig a proci bírná. Mondjuk megfelelő appal talán ebből is ki lehet csiholni a 800x480-at.
És a másik nagy hátrány - lehet csak számomra - hogy újfent lespórolták az előlapi kamerát, pedig a videótelefonálás lehetőségei elég szépen fejlődnek, wifin ugye már ingyen van ha úgy vesszük.
A 2.3 is csak ideig-óráig előny, míg el nem készül belőle a Blade-s verzió. Mára már elméletileg ígértek valamit, rá is nézek Modaco-ra.Azt persze hozzá kell tenni, hogy akinek nincs Blade-je, és nem is ismeri, annak valóban jó vétel lehet egy Skate. Természetesen amennyiben nem vernek rá még pár tízezret a 45e forintos árra.
-
atillaahun
veterán
válasz
Depression #161 üzenetére
Pont hogy nem ér már annyit mint amennyiért adják, ez a probléma. A többséghez képest talán, de nem a plédhez, és ugye a többségnek most ez számít.
Ilyenkor megnyugtató azért látni, hogy nincsenek csodák, így várni sem érdemes rájuk, a ZTE is csak az orráig lát, és már a 2. modellnél kiderült, hogy nem fogja megváltani a világot, a mobilpiacot meg főleg nem.
-
pista59
őstag
válasz
Nagy, nagy felbontású kijelző azért nem híglevű olcsó hús. 40-ért még mindig nincs jobb.
-
domerator
veterán
válasz
Tökéletesen egyetértek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest