Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Depression
üzenetére
Nem akartam de mégis kifejtem hogy én hogy gondolom ezt az egészet. Feltöltőkártyásan nem is vennék telefont mert alig néhány ezressel többért már függetlenül is megkapható az adott készülék. Nyilván a ZTE nem árul független telót, nem véletlen ugyanis így tudja aránylag alacsonyan tartani az árakat. Dobálózunk itt a gyártó nevekkel de egyet ne feledjünk, egy ZTE névnek még nagyon sokat kell bizonyítania ahhoz hogy egyáltalán egy lapon lehessen említeni mondjuk egy Motorolával. Anno a Blade-et öten vásároltuk meg és hárman cseréltettük gariba ami nem túl biztató arány.
Visszatérve az árakra én az előfizetéses árra gondoltam amikor összehasonlítottam a két telefont. Sajnos sima Defy már nincs mert jön helyette a Defy Plus armv7 1Ghz-es procival és 2.3.4-es Androiddal nyilván magasabb áron. Na ez már nem annyira ellenfél a Skate-nek ezt aláírom. Mondjuk a ZTE Arizona is jó lehet habár semmilyen infót nem találtam a specifikációjáról.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest