Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agyzuzo

addikt

válasz vizslakutya #20179 üzenetére

Igazából annyit csináltam, hogy az alap ZIP file-ból töröltem a gmail appot, mert az valamiért nagyon bezavart, valami buherált változat lehet benne. Utána feltettem manuálisan marketből, ez önmagában csomót segített a stabilitáson... Sokat nem kellett vele mókolnom, a Titanium Backup még visszaállította a phone ID-met, mert azt is elkavart a ROM valamiért. Az alap csengőhangot úgy változtattam meg, hogy a Music-ban hosszan rányomtam a zenére és "set as ringtone", úgy átrakja. Érdekes, mert ha Settingsből próbálod beállítani a gyári csengés marad annak ellenére, hogy azt jelzi ki, amit választottál. De a fenti módszerrel nekem működött.

Az nem tudom mennyit számít, nekem 512MB-os az SD-EXT partícióm, ezen jól érzi magát. :)

Érdekesség: a battery usage monitoringot ne kapcsoljátok be, nekem az baromira lelassította a ROM-ot, még a menük is akadtak miatta és folyamatosan 100%-on tekerte a procit... Alapból ki van kapcsolva, úgy is kell hagyni és kerülni a különféle battery monitor app-ok alkalmazását, mert ezekkel nincs jóban a ROM valami miatt.

Egyébként én hagytam az alap launchert (csak áttémáztam), böngészőt (marha jó kis browser van benne, villámgyors), csak a szokásos app-jaimat raktam fel (Dropbox, Facebook, gReader, stb.), pár nap használat után szépen beállít egy elég jó sebességre, 1,5 napig bírja az aksi és nem volt reboot sem, pedig az nekem még a gyári ROM-mal is sűrűn előfordult. :)

Új hozzászólás Aktív témák