- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Agyzuzo #20180 üzenetére
Nos csengőhang kipipálva.
A Te módszered szerint fogtam hozzá,de a médialejátszó egyszerűen meg sem jelenítette a kívánt mp3-at.
Aztán kiderült van benne egy szűrő,ami 2 megára volt állítva és ami alatta volt, nem hozta elő,miután zéróra levettem a szűrőt,rögtön előjött a kívánt csengőhangom és gond nélkül beállítódott.
Battery Usage nincs engedve,tehát az nem zavar be.
Amúgy valóban elég gyors,mostanában a launcher leállások is megszűntek,egyedül a frissített Viber az áll be néha,de az is rögtön újraindul.(mondjuk ez az új verzió már elég kellemes,végre jelzi,hogy van a másiknak viber kapcsolata vagy nincs)
A launcherben nem lehet azt megcsinálni,hogy az alsó sor is 4-5 panelból álljon?Egy érdekesség de még jól jöhet,este lemerült és kikapcsolt,töltő majd újraindítás,minden oké,elkezdtem blues rádiót hallgatni,elálmosodtam,nem volt kedvem kikapcsolni,kihúztam a fülemből és szundi.Hajnalban sms-re ébredtem,elfogyasztottam a havi 200 megás adatforgalmamat. Puff neki! Aztán rájöttem újraindításnál nem állt át automatikusan Wifire,hanem az adaton maradt,nem figyeltem és egész éjjel nyomtam le a megákat.
Tanulság,aki újraindít,mindig nézze meg,hogy ráállt e a gép a Wifire !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Drón topik
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Opel topik
- Airsoft
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest