- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Sziasztok!
Én is a Skate mellett döntöttem, meg amúgy is kissé összeakasztottam a bajuszt a Vodával ezért "hálából" inkább átnyergeltem a T-mobilhoz és ha minden igaz a mai nap folyamán egy Skate-el már gazdagabb is leszek.
Úgy döntöttem egyelőre custom ROM-ot nem rakok fel, viszont a partíciós okosságot megejtem, ezzel kapcsolatosan viszont nem tiszta valami...
Felkerült ugye egy ROM nélküli változat is, amennyiben azt eresztem rá a telóra akkor mi fog történni következő boot-nál? A TPT-t nem reszkíroznám, ezért gondoltam erre a megoldásra, ez hazavágja a gyári ROM-ot vagy nem lesz gond?
Utána értelemszerűen megy neki a recovery + a cache to ram update ésatöbbi ésatöbbi.Más: lehet banális kérdés, de ez a ZTE dialer miért nem integrálható bele csak úgy pl. egy újabb Bluemonte ROM-ba? Nem csak egy sima app? Mert ha benne van a régiben csak át ki kell cserélni azzal, amit az újabb verzióba raktak, nem?
Amúgy én a Blade-ből teljesen kimaradtam, jelenleg (még) egy talán már mosolygásra okot adó jó kis Google G1 phone-al szöszölök, ahhoz képest gondolom nagy lesz a kontraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest