Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agyzuzo

addikt

Sziasztok!

Én is a Skate mellett döntöttem, meg amúgy is kissé összeakasztottam a bajuszt a Vodával ezért "hálából" inkább átnyergeltem a T-mobilhoz és ha minden igaz a mai nap folyamán egy Skate-el már gazdagabb is leszek. :)

Úgy döntöttem egyelőre custom ROM-ot nem rakok fel, viszont a partíciós okosságot megejtem, ezzel kapcsolatosan viszont nem tiszta valami...
    Felkerült ugye egy ROM nélküli változat is, amennyiben azt eresztem rá a telóra akkor mi fog történni következő boot-nál? A TPT-t nem reszkíroznám, ezért gondoltam erre a megoldásra, ez hazavágja a gyári ROM-ot vagy nem lesz gond?
    Utána értelemszerűen megy neki a recovery + a cache to ram update ésatöbbi ésatöbbi. :)

Más: lehet banális kérdés, de ez a ZTE dialer miért nem integrálható bele csak úgy pl. egy újabb Bluemonte ROM-ba? Nem csak egy sima app? Mert ha benne van a régiben csak át ki kell cserélni azzal, amit az újabb verzióba raktak, nem?

Amúgy én a Blade-ből teljesen kimaradtam, jelenleg (még) egy talán már mosolygásra okot adó jó kis Google G1 phone-al szöszölök, ahhoz képest gondolom nagy lesz a kontraszt. :)

Új hozzászólás Aktív témák