- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
Keeperv85 #15918 üzenetére
IA3-nak a kerneljét nem lehet használni másik romhoz? (Mokee)
Mert IA3-nál jó volt az akksikezelés, de a Mokeenál tetszik az állapotjelző, viszont azk akku-t furán kezeli... csak nagyon lassan akarja felvinni 95% fölé az aksit és azt se mindig, van hogy csak merül magától... majd elkezdi generálni az áramot
szóval elég fura a dolog...
-
scyllarus
veterán
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15750 üzenetére
Nagyon igaz
A nagyobb fiam rendesen gyurmázik ( én már nem ) Qurva jól néz ki(én már nem )
Arnold a példaképe (nekem nem )
azért néha barátságosan össze akaszkodunk (Kicks Box) Erős a srác és gyors , viszont a tömegem véget ha ráfogok akkor neki annyi
...nem semmi csapat van itt
-
Dexter68
addikt
válasz
Keeperv85 #15739 üzenetére
1. Sokszor vagyok olyan helyzetben, hogy hív egy ügyfél, de nem tudok jegyzetelni. Ahhoz meg már öreg vagyok, hogy mindent megjegyezzek
Megbeszélünk mindent, aztán amikor odajutok, kijegyzetelem a cuccot és bódottá.
2. Pl. amikor reklamáltam az exbankomnál, utólag vissza tudtam keresni annak a nevét, akivel beszéltem, hogy hivatkozzak rá. Jól jött.
(Ja és > 130 kg
)
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Keeperv85 #15741 üzenetére
1 súlycsoportban vagyunk ... magasság ? (nálam 182 )
...azért nem rossz dolog...csak egyáltalán vagy nagyon nagyon ritkán (lenne ) szükséges. Mondjuk olyan szolgáltató kontra felhasználó esetekben .
- amennyiben jelzed a beszélgetés elején, hogy rögzítve lesz a beszélgetés akkor mehet a sóhivatalba.....nagy haszna tényleg nincs
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #15636 üzenetére
Én eddig sem kérdőjeleztem meg amit tudsz szakmailag.
Igen ezzel egyetértek, hogy olyan leírás nincs, hogy mivan ha probléma van. De, én úgy gondolom, hogy csak akkor történik ilyen fatális hiba, ha nem megfelelően, és nem odafigyelve csinálja aki próbálkozik vele. Én is max a sajátomén csinálok ilyeneket, más telefonját nem vállalnám be az tuti. De, tény és való, hogy veszélyes folyamat, és a végén visszafordíthatatlan, ha el lesz rontva.
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #15634 üzenetére
Én eddig sem támadtam, senkit sem, a másik hogy nem biztattam senkit sem arra, hogy tegye azt amit írtam, azért írtam oda, hogy csak tipp nem biztos. A másik dolog, hogy van olyan módszer ami nagyon szépen működik, és erre írtam, hogy ezt tapasztalatból mondom, mert én megcsináltam és semmi sem veszett el. Én részemről nincs harag, meg probléma. ;-)
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85 #15632 üzenetére
Jó lenne, ha nem támadnál ok nélkül, főleg úgy hogy fogalmad sincs, hogy én mit próbáltam ki, meg, hogy mennyire értek hozzá. És most nem fogok belemenni, hogy szerinted mi van a neten ami jó vagy rossz. Én már próbáltam ezt azt ezzel a telefonnal, és nem volt gond. És most kivételesen nem fogom írni, hogy mi az. Ha meg nem megfelelő a hsz-ás akkor meg töröljék ami nem oda illő. Egyébként nem írtam semmi konkrét megoldást erre, úgy, hogy nem értem mire vagy felháborodva, ha leírtam volna azt még megértem, de semmi konkrétum erről nem esett szó.
-
szezso15
addikt
válasz
Keeperv85 #15555 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy az MSM7227A-ban egy Adreno 200T van (hehe), ami 40%-al erősebb a sima Adreno 200-nál. Ha ehhez hozzáveszitek, hogy az Adreno 205 2x erősebb az Adreno 200-nál, akkor majdnem a kettő között vagytok félúton.
Elvileg ez a GPU van annyira erős, hogy kihajtsa ICS-csel a hátán a Modern Combat 3-at, meg N.O.V.A 3-at stb.
(legalábbis az Optimus L7 ezzel a chipsettel kihajtja simán)Mondjuk ez optimalizálás kérdése, mert itt Incredible S-en, kínai hivatalos ICS-csel kicsit még akadoznak a játékok, pedig combosabb a hardver mint az LG-ben.
-
krystman
őstag
-
Nyertes480
csendes tag
válasz
Keeperv85 #14895 üzenetére
Persze, az idegen tollakkal való ékeskedés nem túl szép dolog, forrásmegjelölés nélkül ciki kiadni egy más munkáját is tartalmazó szoftvert.
Én azért "védtem" őket, mert még próbálnak némi újat applikálni a Skate-re. Az átlag felhasználónak tökéletesen mindegy lenne, hogy kinek a munkája, ha jól működik. (A többiek pedig elgondolkoznának, hogy kit is dicsérjenek meg érte. Pl te, aki jóval jártasabb ebben a témában, mint én, átlag user.)
Mindent összegezve, én legfeljebb azoktól tartom elfogadhatónak a kritizálást, akik tettek le valamit (lehetőleg jobbat) az asztalra.(Mondjuk én is örülnék, ha egy kicsivel kompetensebb csapat gyártana valami utolsó nagy durranást a Skate-re, mielőtt teljesen elavul.)
-
scyllarus
veterán
válasz
Keeperv85 #14652 üzenetére
Ahogy nézem, igen, ráadásul sikeresen elk.ta, két lehetőség van:
- vagy használod az "ő" új romját, de akkor nagyon gyorsan lemerül a teló, mert a deep sleep nem működik.
- vagy rátolod C3C0 S3-as kernelét, akkor az akku oké, de a kamera preview megint ugrik.
Igazából nem sikerült megoldania. hogy az új Adreno 200 libbel működjön a kamera... -
scyllarus
veterán
válasz
Keeperv85 #14594 üzenetére
Én nem várok semmire. Ha most már örökké az IA3 marad, akkor is tökéletesen elégedett leszek. Felvetődött, hogy esetleg a CM Team foglalkozik a Skate porttal, azért említettem. A Miui is csak esztétikai pluszt ad, anélkül is megleszek.
Nagyjából tisztában vagyok a feladat nagyságával, magam is programozóféle volnék
Nem is kérdeztem Zsocát soha emlékeim szerint, hogy mikor csinálja meg. Egy fórumtárssal beszélgettünk a különböző romokról, így került szóba az ICS is. -
Apaxp
senior tag
válasz
Keeperv85 #14598 üzenetére
"Már hogy bánatba lenne optimalizáltabb egy kész rom,..."
Bocsi hogy az "optimalizálást" félreértetted. Valóban arra gondoltam hogy a felesleges dolgoktól megtisztított rom amit én pl. nem tudtam megcsinálni mert a tudásom egy nagy nulla volt hozzá. Igaz még mindig 0 de talán már kisebb. -
callvote
senior tag
válasz
Keeperv85 #14598 üzenetére
értem én hogy villanymotor de mi hajtja?
amugymeg én megmondom öszintén,fingom sincs mé esik most 2 ora alatt 50%ot..sosem csinálta..nem fut a héttérben semmi,megnéztem...
az itteni beirások nagyrésze az ics miatt az nem nagy elvárás meg iylenek...hanem aki nem ért ehhez annak persze hogy kérdéses mi hogy megy vagy mi miért nem...
és ha a modacon 1-2 figura meg tud oldani ezt azt,akkor összefogva akárt az itteniekkel miért nem?
nem kell ahhoz google mérnöknek lenni hogy megoldjanak itt magánemberek dolgokat....
nem véletlenül hirdette meg a google hogy 20 ezer dollárt ad annak a hackernek aki feltöri öket....nagyobb ászok simán vannak a hétkönapi emberek közt akik meg tudnak sokmindent oldani,és mivel mi felhasználok nem ismerjük öket és a képességeiket igy akár jogos is lehet a sok kérdés itt ami néhol a fejlesztöknek már fáraszto is lehet -
Apaxp
senior tag
válasz
Keeperv85 #14594 üzenetére
Úgy vagyok vele hogy van egy optimalizált tökéletesen működő rom (skate v2 köszi kelzsoca) ami nekem bejön. Az IA3 egy pitiáner hiba miatt nekem nem jön be.
Szerintem sokan itt nem is arra használják a telefonjukat amire való.
Itt folyamatosan a "csicsa" amit hiányolnak. Pedig a felhasználói programok futása ami a lényeg. Azok pedig szerintem tökéletesen futnak. Igaz én pl. nem akarok hiper-szuper játékokat és desktop gépeket is megizzasztó programokat futtatni.
A skate telefon tökéletes arra amire való. Természetesen a hardveres hibák árnyékolják a dolgot de ez minden típusnál megvannak. Aki meg nem tud meglenni ics és miui nélkül az hadd cserélgesse a romokat szakmányba.
Nekem az a legnagyobb igényem hogy bármikor tudjak telefonálni, működjön a bluetooth, fusson a kimondhatatlan navigáció és valamilyen office program. Ennyi -
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #14521 üzenetére
Az egész kamerakezelés úgy szar ahogy van, már CM7 alatt sem ment normálisan, ICS alatt meg látod milyen, ez egy ARMv6-os cucc, hivatalosan még ha nem is a ZTE lenne a gyártó sem kapna gyári ICS-t, ZTE féle 3.x.x-es kernelre van esély, csak éppen másik ZTE készülékhez fogják kiadni a kernel forrást, azzal meg sokra senki nem nagyon megy.
-
callvote
senior tag
válasz
Keeperv85 #14452 üzenetére
ha nem adnák ki,nem derülne ki mi nem jó még,mert azt a tesztelő nép jelzi vissza a konyhára....
iylen alapon zsoca se adja ki az ia-t mert abban is van 1-2 angol maradék
amugy azt nem értem ha hivatalosan kiad valamit egy cég,pl acer akkor ott mindennek klappolnia kell,nem lehet bt meg kamera baj és ha ők megoldják,akkor a többiek ménem? -
GRomeo
tag
válasz
Keeperv85 #13983 üzenetére
Igen egyértelmű már így,akármennyire is nehéz elfogadnom,ez van
A Blade a ZTE-nek tuti sikertörténet,de gondolom a Skate-re is elmondható ez? Bár ha legalább egy 1/2 évvel hamarabb jött volna...Azért kíváncsi lettem volna és most jön a ha armv7 ,amoled kijelző,1ghz proci stb...mit kértek volna érte el? 100e körül
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #13858 üzenetére
(#13858) Keeperv85
Én összetettem a kettő kezem, hogy 35k el tudtam nyomni főleg úgy, hogy porosodni kezdet a kijelző.
Rá adásul 150 km utaztak érte, mert csak ZTE Skate telefont szerettet volna. Meg néztem csak nem jutott eszembe „vodafonesmartstore”. Igen mert ezt itt már régebben ki beszéltük, ha jól emlékszem a zsoca egypárszor belinkelte.Ez gyári független. Nem kell vele trükközni...
Igen tudom,hogy gyári független de használtért akkor is sok a 50k. Az enyém szilikon tokkal,fóliázott (matt tehet nem maradt új lenyomat) kijelző védő fóliával ment el 35-ert
(#13860) andyTM
Mert „vodafonesmartstore” mindig is független volt, ha nem hiszed kérdezd meg a zsocát.
-
grotib
tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85 #13035 üzenetére
"nem tud nekem valaki olyan oldalt ajánlani ahol lehet játékot leszedni mint pl:Hitman,Nova stb."
amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
forrás
==========================================
ui: engem személy szerint nem érdekel, hogy ki-mit-hol-hogyan vesz-szerez vagy tölt le, de a fórumnak vannak szabályai, ha ez folytatódik, nyilván bezárják a topicot, ezzel a közösség fog rosszul járni. -
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #12738 üzenetére
(#12738) Keeperv85
Köszönöm, így meg még jobban kiemeli, IA III-nak a háttér képével. Természetesen, ha valami hiba lenne, azt jelzem, de eddig tökéletes. Nagyon jó ügyes vagy! További ilyen szép munkát..
(#12741) scyllarus
Oké, de az IA III-hoz nem volt ilyen, csak a V2-höz te belinkelted neki a leírást én meg a gyári betűtípust. Bocs, hogy bele szóltam!!!
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
Keeperv85 #12563 üzenetére
(#12563) Keeperv85:
...ZTE megkeres, forráskódokat elkér, átír, lefordít, visszateszi a készülékre, örül...
Írok akkor ZTE-nek, hogy kell a firmware fórráskódja és legyenek szívesek elküldeni nekemamit nagyon valószínű hogy el is fognak
(#12564) callvote:
milyen érzékenységre gondolsz?
Igen ilyen érzékenységre gondoltam, de ez nem sokat segített, mert ez benne van már nekem alapból a build-ba.
Inkább a Keeperv85 topic társ fw átírásos története érdekelne...
Egy próbát megérne elkérni a fw-t a skatehez...
Köszönöm mind2tőtöknek! -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Keeperv85 #12336 üzenetére
..Akkor ezután a válaszod után nem élek súlyos tévedésben. Szóval köszi a felvilágosítást.
Kicsit furának tartom egyébként...bár ma már minden lehet.
Az oké, hogy x vagy y szolgáltató megrendel készüléket de én nem tartom azt reálisnak (eddig) , hogy a gyártó azt mondja :
- oké ez a "birka nevű " szolgáltató , tehát adjunk neki minőségileg gyengébbet.
- Ez meg a "nokedli " szolgáltató , tehát adjunk neki full minőséget....nem tudom, mert nem dolgozom és nem is dolgoztam mobil készülék "gyárban " ,tehát nem ismerem az üzlet politikát.
..azonban ha a fentiek igazak akkor elég durva -
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #11424 üzenetére
Erre igen. Én küldtem neki programaokat.
A másik, hogy ha így telepítek programokat, meg törlök, akkor nem marad a rendszerbe a programokból? Nincs valami tisztító program amivel minden program maradékát ellehetne távolítani?
A többit le írhatod neki. Erre gondoltál,hogy le írod? VM Heap beállításait
-
-
malwy
senior tag
válasz
Keeperv85 #9775 üzenetére
Én olyan pozitívan csalódtam anno, hogy a szervizes inkább vásárlóközpontú volt és nem a cég érdekeit képviselte. Leejtettem fülest és letörött a teteje. Ráfogta anyaghibára, hogy gyenge volt. De gondolom ő utána megvizsgálja még más is stb. Szerintem kockáztatás is benne lehet részéről.
-
callvote
senior tag
válasz
Keeperv85 #9775 üzenetére
na de amikor beviszed,1-2 perc alatt megnézik amolyan "rálesek" szervizelésssel,és már töltik is ki a cserepapirokat.előbb hozod ki az ujat a boltbol,minthogy normálisan utánanéznek(mert gondolom kis idő mire szétkapják)
legalábbis azoknak az elmondásai alapján akik visszavitték gariztatni.
bár nem tudom,ne is akarjam megtudni -
badmad
senior tag
válasz
Keeperv85 #9759 üzenetére
Ha az aksi alatti fehér pontra gondolsz akkor szerencsém van mert hófehér és szerencsére nem látszik rajta semmi.Ez volt az első amit megnéztem rajta teljessen azért nem vagyok amatőr!
A másik a telón van biztosítás is ami vízből adodó hibára is jó.De ezek mellékes dolgok csak a tisztánlátás végett írtam.
-
GRomeo
tag
válasz
Keeperv85 #9751 üzenetére
Ennyit már talán nem érdemes foglalkozni az aksi témával bírja amíg bírja,vagy veszel másikat vagy telót újat
Gondolom a ZTE 1-2 évente hozza az "olcsó"Skate clonokat,az idén karácsonyra vagy jövőre már jöhet az új 5"-los duplamagos kicsikePersze ezt majd meg is kell venni valamiből
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Keeperv85 #9728 üzenetére
Keeperv85
+ 1
..és egyébként sem jelent semmit, mert az aksit "így ebben a formában " nem lehet formattálni
ezzel a file törléssel nem lesz kevesebb a "fogyasztás " és nincs hatással az akkukijelzésre sem.
Kedves Úraim szvsz minden egyes ROM cserénél törlődik ez a file
batterystats.bin.
Akkor mit is calibrálunk ? és minek ?
vagy úgy gondoljuk, hogy a Tiszta telepítés során nem törlődik ? Ha a rendszer nem törli akkor mi halandó júzerek hogy töröljük ?A nagy energia fogyasztás hátterében "program beragadások " lehetnek, vagy rosszabb eseten selejtes az aksi
A másik dolog, hogy ha orrba szájba fölöslegesen futtatunk olyan dolgokat amire nincs szükség akkor tutira fogyni fog a szufla. -
joestone
addikt
válasz
Keeperv85 #9677 üzenetére
Nem nagyon foglalkoztam a függőséggel egyik telefonom esetében sem . Annyi biztos , hogy a romban nem kell semmit állítgatni és hiába custom rom nem szűnik meg a függőség , mint a blade esetében . Amennyit olvasgattam róla a modacon abból számomra az általad leírt mód tűnik valószínűnek vagyis egy zárt területen tárolódik a függőség . A terület felülírásával/törlésével megszűnik a függőség , de mivel mezei user által nem menthető területen van így nem is visszaállítható . Mivel nem foglalkoztam a témával így sokat nem is tudok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest