Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keeperv85

    nagyúr

    válasz szponzor #15223 üzenetére

    Szia!

    Sorban haladva:

    - tartalmaz magyar nyelvet?

    Apróbb hiányosságokat fel lehet lelni, de nagyrészt lokailzáltuk addigra a forrást, mire ez a rom megjelent. Mivel a kód folyamatosan változik, így mára már ráférne egy frissítés, de használat közben nem lesz zavaró mennyiségű angol szöveg benne.

    - lehet benne overclockolni, állítható benne a governor?

    Lehet, csak nem érdemes. Semmivel sem leszel tőle előrébb. Ennyit tud a készülék, ebből többet nem lehet kicsikarni. Ez a rom verzió alapban is kihajtja olyan teljesítményre, ami elvárható tőle.

    - van valami ismert bug-ja, random reboot-ok vagy hasonló?

    Erre nehéz válaszolni, mert van aki esküszik rá, hogy hibátlan, van akinél meg egyáltalán nem az. Többnyire az akku időre volt panasz, de ezek is lecsengtek mára...

    - esetleg van más, ajánlott ROM?

    A Skate V2 a gyári rom "turbó" verziója. Annyit tud, mint a gyári párja, csak ki van pucolva belőle a haszontalan részek többsége.

    "Ennek a telepítésének a menete annyi, hogy flashelek egy CWM-et, full wipe és mehet fel a ROM, ugye?"

    Igen, ennyi. Nem kell előre rootolni, sem semmi egyéb trükk.

    Bootloader-t kell nyitni?

    Részben zárt, de az a része nem is nyitható hétköznapi eszközökkel. Csupán annyiban nyilvánul meg, hogy mindent adb vagy más külső app útján kell csinálnod, mert indulás közben a bootloaderből kilőték a fasboot hardveres gombbal történő elérését. Ergo: nyomkodhatod, ahogy bírod, akkor sem áll meg, hogy fel tudd rá dobni a CWM-ot. ADB alól nem nehéz. Vagy TPT-zheted is, ez esetben egyből mehet vele a ROM is, de ha ezt tudod, akkor már az előbbi sem jelent gondot. Sok sikert!

Új hozzászólás Aktív témák