- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
poisonborz #13204 üzenetére
18k, meg a munkadíj. Jobb, ha inkább lemond róla, ez a vég...
-
kelzsoca
félisten
válasz
poisonborz #13204 üzenetére
A helyzet az hogy ez is üveg
-
tboldi
nagyúr
válasz
poisonborz #7264 üzenetére
Mindig legyen, az a biztos.
-
kelzsoca
félisten
válasz
poisonborz #3972 üzenetére
még ha nem is minden okosság van benne a MoDaCo-s dolgokhoz képest.
Nem teljesen értem, itt mire gondolsz, vagy milyen romra.......
A Beállításokban a szövegbeállításoknál eltűnt a Beviteli mód változtatás. Ha valaki más billentyűzetre váltana, lehet hogy nehezebb dolga lesz - bár a billentyűzetet előhozva is fel lehet hozni a beviteli mód-váltót, lehet hogy sokan ezt nem találják meg...
Ezt sem értem, hiszen 1 bill. alkalmazás van a romban, de még így is előhozható könnyen és gyorsan a beviteli mód (nyomj hosszan bármilyen szövegmezőre)
Ha pedig másik tetszőleges bill. appot szeretnél feltenni, tedd meg nyugodtan, és az is kiválasztható lesz.Az akksi-kijelzés jó, de azért annyira nem olvasható jól a kis szám. Szerintem jobb lenne egy olyan hack mint a Circle Battery Mod, vagy valami hasonló (http://imageshack.us/photo/my-images/442/77085928.png/, http://tinyurl.com/cgse99g, vagy http://tinyurl.com/ck8o89n) ahol a szám mellett van színjelzés is, ezt könnyebb olvasni (bár ahogy látom kelzsoca a minimál-design híve, legalább mod-ként megjelenhetne)
Ilyen battery modok természetesen lesznek majd a jövőben.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
poisonborz #3972 üzenetére
(#3972) poisonborz
Tesó ez a ROM így jó ahogy van. Ugyanis Te is tudsz vagy tudnál rajta változtatni
"Haladó felhasználóknak:
Létrehoztam a data/app mappát a romon belül!
Minden nem gyári alkalmazást, amit szeretnétek hogy a rommal együtt települjön ide tegyetek be!
Előnye hogy az ide bepakolt alkalmazások a futó rendszer alól is problémamentesen eltávolíthatóak egyszerűen az alkalmazáskezelőből, illetve a data/app alá bepakolt programok Marketből frissíthetőek maradnak!Ha alkalmazásokat tesztek be a mappába mindig figyeljetek hogy nem lehet szóköz az alkalmazásnévben, illetve bizonyos programokban megtalálható egy lib mappa is, az ebben lévő fájlt a system/lib mappába be kell másolni, különben a program indításakor FC-vel kilép az alkalmazás!!"
szerintem gumicsirke
-
kelzsoca
félisten
válasz
poisonborz #3392 üzenetére
Ez csak egy program, ami törli a data/system alatt létrejött batterystat.bin fájlt.
Egyébként erre még külön alkalmazás sem kell, recoveryben is elvégezhető a művelet, érdemes vagy teljesen feltöltött vagy lemerült készüléknél végezni, de ettől még egy teljes merülési-feltöltési fázis kell.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
poisonborz #3337 üzenetére
Sokat olvastam és sok indformáció "kevereg a fejemben " Persze igazad van de én úgy vagyok vele, hogy a probléma azért van hogy megoldjuk. No és természetesen Kelzsoca javaslatát tartom szem előtt "- Nincs két egyforma készülék, az alkatrészek között lehet szórás, ami akár az aktuális szoftver használatában jelentkezhet bizonyos esetekben."
..azonban csak azért írtam a fórumba , mert így talán aki nekiáll és ugyjár mint én hamar megtalálja, valamint azért, mert itt spéci szakemberek vannak és amit én 1-2 óra alatt találok meg ők secperc alatt megválaszolják.
A fentiekből szerintem specifikusan ugysem lehet összeállítani egy olyan formulát ami minden egyes telefonhoz jó
ezért vannak a "jó fórumtársak , és szakhapsik
no nézzük akkor ZTE Skate: SkaTe costtom rom felrakását
-
Indiant
addikt
válasz
poisonborz #1156 üzenetére
Az "csak" egy mentés, nem a teljes rom.
-
kelzsoca
félisten
válasz
poisonborz #890 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged