- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acsifun
aktív tag
Na megjött nekem is a telefon. Gondoltam irok pár sort.
40 ezer kőkemény forintért vásároltam ezért a pénzért remek.
Tényleg csúszós mint ahogy mindenki írta, de amugy is nagy a kijelző, tehát vigyázni kell rá mint a szemünk fényére.Nekem speciel kinézetre nagyon bejön a csillogós borítás.
A gombok teljesen rendben vannak nekem nem lötyögnek jobban tetszik mint a penge fizika gombjai.
Amit kritizálnék az a rezgőmotor, ritka gyenge, ócskán rezeg mint egy igazi kínai. :/ de ilyenkor kell az árára gondolni.
A kijelző érzéketlensége: igazából ez veszi és érzékeli hogy én hozzáérek csak nem csinálja a probléma a tapasztalataim szerint nem hardveres! ezt valami fw meg ROM frissitéssel szerintem ki fogják küszöbölni.
Gyári ROM-al használom most, launchert lecseréltem így egész jó, böngészés is élvezhető szerintem főleg ha megint eszünkbe jut hogy mennyiért vettük.
A zenehallgatás minősége és hangereje javult fülhallgatóval.
Az akku sokkal jobban muzsikál mint a blade-ben, egy nap alatt több óra wifi, zenehallgatás,gps,játék mellett nem tudtam lemeríteni egy napot bármilyen körülmények között kibír szerintem, persze most nem arra gondolok hogy egész nap gps-ként pörög de megvagyok vele elégedve.
A kamera minösége picit javult a lényeges eltérés az exponálás ideje amely redukálódott ez számomra sokkal örömtelibb hír mint a +2mpx.
480x800 tökéletes szerintem 4,3" -ra is, a filmnézés, facebookozás, olvasás kifejezettem örömet okoz
Hát egyenlöre ennyi... -
B1T3
addikt
Tudom, kicsit vicces, de még csak ma tapogattam meg élőben a telefont. Szép nagy (relatíve), bár nekem már nekem már nem számít hatalmasnak; egy kézzel simán kezelhető, hüvelykujjal bárhová el lehet érni (tapasztalataim szerint). A gyári szoftver eléggé tragikus, első dolgom egy launcher telepítése lenne. A hátlap tényleg jól gyűjti az ujjlenyomatokat, ezt el lehet nézni az ár tudtában, bár sosem fogom megérteni, az MWC-s verzió miért nem felelt meg a végleges változatban. Mindenesetre számomra annyira nem nagy fekete pont, nem igazán szoktam bámulni a telefonom hátlapját.
Tehát nem rossz telefon, már csak úgy kellene megnéznem, hogy normális ROM és launcher fut rajta, hogy tudjam, mit lehet belőle kihozni (így nem jött le a 800 MHz-es MSM7227T proci kis előnye).
-
Frozzy
őstag
hát ezt mondom, hogy az kéne.. ezt szeretném ha elmagyaráznád, hogy bírjam működésre.
az online tehát automatikus frissítés internetről nem megy nem talál semmit.. lehet már én csinálok valamit roszul :/
-
rizso
addikt
Hol lehet beállítani a sms-karakterkészletet/karakterkódolást? Párom akart írni egy sms-t, alig írt eddig, és már a harmadikat kezdte meg...
-
kelzsoca
félisten
Mert annak semmi köze a fastboot driverhez, azt nem találja az a szerencsétlen...
(#1990) rizso
Használjatok handcent sms-t, vagy asszem a go sms is normálisabban kezeli mint az alap gyári, vagy ne írjon ékezetet.
(#1991) frozzyZTE
Működő net alól nézz már egy online driver keresést, nekem mindenféle trükközés nélkül azonnal letöltötte, és feldobta elsőre.
(#1987) Indiant
Az a Sony font valóban kicsi, de nem hinném hogy lehetne rajta gyárilag növelni..
-
Indiant
addikt
válasz
#40993792 #1975 üzenetére
Menüből, de nekem nem írt ki semmit.
Font kérdés:
Feltettem a Sony fontot, túl kicsi. A Spare parts-al lehet finom nagyítani, de az ennek kevés.
Viszont a Font size for root ha újraindítja a telót, akkor a méretet radikálisan növeli, de a custom fontnak nyoma vész. Javaslat?(#1986) vrsptr: a cwm 4.0.4.14 nandroid mentését tesztelte valaki? Mert nekem a visszarakás után hülyéskedett a teló.
-
vrsptr
aktív tag
A jelenlegi rom-ról mentést hogyan is tudok készíteni custom recovery-ból? És ezzel a mentéssel minden telepített (belakott) progi is megmarad, szóval ugyanilyen lesz mint most, ha visszatenném? Beállítások, programok...minden? Progik link2sdvel vannak sd-re áthelyezve, de ha új rom-ot tennék fel formáznám az sd-m.
-
-
Frozzy
őstag
Valaki tudna adni egy működő zte-skate drivert win7 x64 alá léécci!
Sürgős lenne!
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #1965 üzenetére
Szerintem fölösleges, hisz mondhatni segítség volt néhány embernek
kelzsoca: nyilván. Csak ha valaki ide beír, hogy "nem cserélné velem valaki a Skate-jét egy hasonló kaliberű telóra", akkor szerintem innen senki sem rohan moderátorokhoz sírni. Mindegy, az illetve állandóan modkerbe írogat, hajtja a kinevezés...Az megint más, hogy pl. valaki beír ide egy "van egy eladó Motorola Defy-m, keressetek meg" szöveget, az nyilván nem tartozik ide.
-
kelzsoca
félisten
Szakmai topicban tilos a hirdetés, vagy az arra utaló magatartás, ha ezt egy moderátor meglátja jobb esetben töröl, ha éppen olyan kedve van meg kiosztja a ban-t.
Persze előfordul olyan is, hogy valaki vamzerkodik a topicban, és fut a modkerbe, tehát ezekre azért figyeljetek
-
rizso
addikt
válasz
#40993792 #1959 üzenetére
Pár napja 30 perces eltiltást kaptam (egy kedves fórumtag túlbuzgósága miatt), mert az egyik telefon topikjába beírtam (és linkeltem), hogy ha valaki akarja az adott telefont az enyémre cserélni, keressen meg nyugodtan...
Kb. mintha valaki ide beírná, hogy akar-e valaki egy Skate-et cserélni egy másik telefonra.Mindegy, szerintem ez egy elég jó hangulatú topik, itt nem lesz ilyen gond
Meg nem csak jó hangulatú, de igencsak elkezdett pörögni is
-
Laczko25
csendes tag
Üdv!
Most érkezett a Skate webshop-ból. :-)
Gyárilag:
Android: 2.3.5
Kernel: 2.6.35.7-perf+ zte-kernel@Zdroid-SMT
Túlgörgetésnél: sárga sáv jelenik meg alul vagy felül.
Rendelkezésre álló hely: 140 Mb (SD még nincs benne)
Kijelző: Blade-hez képest szürkésebb a fekete
Sokkal kontrasztosabb a régi Blade.(ez picit fakó) Igen azért picit pixelesebb de azért szép.Pixelhiba nincs.
Hátlap: zongoralakk
ZTE felirat: csak a hátlapon van
Gombok: ici-picit lötyögösnek hat de jónak mondanám
MéretAGY :-)
Majd még írok!
-
giigz
veterán
Felhívott egy T-s csaj, és ő már keddi kiszállításról beszélt...
-
Indiant
addikt
A ZTE-Skate.info-nak már riválisa is van: [https://zteskate.wordpress.com]
aztán meg átköltözik a [http://skate.zteportal.eu/]-ra
-
Indiant
addikt
válasz
DessertFox #1945 üzenetére
Ha esetleg a (#1365)-ban lévő firmware-t tetted fel a gyári rommal, akkor mégis igazad van. De ott meg az a csomag a mentés, amit feltettél.
(#1941) Zsolt_72: az ügyfélszolgálat az segélyhívásnak minősül????!
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #1945 üzenetére
Köszi harmadszor is, most olvasom. Így már tudom ( remélem )
-
kelzsoca
félisten
válasz
DessertFox #1942 üzenetére
Üdv!
Átpartícionált rom nincs
Az aktuális romról custom recoveryben a backup fül alatt tudnál mentést készíteni.
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok ! Új vagyok, minimális androidos ismeretekkel. A kérdésem az lenne, hogy az aktuális ( átparticionált ) romról hogy tudok biztonsági mentész csinálni. Köszi.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #1935 üzenetére
Szerintem is kizárt, de hát látod, állítólag nem történt fw csere....
Ami azért is furcsa, mert egy bizonyos okosság felrakásakor száll el az a MAC cím, ugye a Modaco-n lehet erről olvasgatni
A BB1-es romban ugye azok a hibák vannak, amit az aktuális repoban található tartalom hordozott, (amikor a rom forrásból fordítva lett) talán csak pár nightly kiadás van a két rom forrása közt.
Szerintem a BB1-et le is veszem....A CM romokra sajnos igaz, hogy van amikor előrelépés történik, van amikor visszalépés
(#1937) Zsolt_72
BB1 törölve.
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #1932 üzenetére
Szerintem kizárt ,hogy a romtól megy el a mac cím. Nekem is volt fent és nem csinált ilyet. Mondjuk gondolom nem ellenőrizted az MD5 számot....
A BB I. mitől lett rosszabb mint a BB? Úgy értem, hogy úgy tűnik kevésbé megbízható.
Más az alapjuk?Nekem az elérhetők közül a BB tűnt jónak.
-
imrefos
tag
azt szeretném kérdezni hogy melyik rom- ot ajánljátok? Amelyik müködik.
-
kelzsoca
félisten
Nyilván a firmware cserét kihagytad a felsorolásból, különben nem szállt volna el az a MAC cím, így Modaco-n kérheted is a segítséget.
(#1926) hunaqua
Én úgy tudom, ez a bluemonte egyrészt fel sem fér csak az eredeti system partícióra, másrészt a cache sincs átküldve a RAM-ra, tehát nem kell csodálkozni azon, ha nem működik megfelelően.
-
-
joni20
csendes tag
Nem tudom, hogy járt-e valaki úgy mint én! a következő történt, tegnap este fel akartam tenni a skatre a Bluemonte romot, ezért rottolni akartam a telot. Meg is csinálta szépen a rotolást, majd utána feltettem a romot. Bekapcsolás után szembesültem, hogy nincs wifim, mert a MAC címem átírta valami. Utána hiába tettem vissza a gyári t-s romot továbbra sem volt wifim. Utána olvasva a Modacon, végül is a MAC adresst kellet átírni hexadecimálisban, hogy újra legyen Wifim!
Valaki tudd esetleg olyan megoldást, hogy ne másszon el a MAC cím, és oc-és romot tudjak feltenni?, vagy csak a proci jelét valahogy felhúzni?
Előre is köszönöm a választ! -
padre666
tag
válasz
agressor12 #1915 üzenetére
azzal is és a gyárival is próbáltam, de nem megy.
-
padre666
tag
Sziasztok!
BB romon a 10.3-as flash van fent,a Zsoca féle linkelt, de csak a reklámok mennek, a síma videók nem. (10.2-vel ua.)
Nem látszik a vezérlő sem.Mennie kellene?
-
Kunsztler
senior tag
Várható majd Android OS 4.0 erre a telóra hivatalosan?
-
válasz
atillaahun #1899 üzenetére
Na olyan hátlap nekem is kéne, mert ez a Trémobos eléggé ócska sajnos
-
-
atillaahun
veterán
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1892 üzenetére
Azt írja, hogy a swap-tól nő a teljesítmény meg a RAM. Ez mondjuk elég hülyeségnek tűnik így elsőre.
Jól is gondolod, a swap csak akkor jöhetne jól, ha mondjuk 256MB RAM-mal lenne szerelve a Skate, akkor talán néha hozzá is nyúlna, na de 512MB RAM mellett hülyeség az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged