- iPhone topik
- Apple Watch
- Nem lesz Xiaomi 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Egyre több volt Blade-es aláírásában, megjegyzésében, hozzászólásában látom a Skate-et.
Mi ez a tömeges Skate-esedés?
Csökkent az ára? Most 40-ért látom, jól emlékszem, hogy 50 körül volt? -
Frozzy
őstag
Már facebook-on is megtaláltok minket!
lehet lájkolgatni =)
-
Frozzy
őstag
Egy kis meglepetés tőllem és "Nyertes480" fórum társatoktól csináltunk egy ZTE-SKATE-val foglalkozó "gyüjtő" oldalt ahol Romok, Recovery, Letöltések vannak/lesznek frissítéssel remélem kajálni fogjátok és használjátok Egészséggel!
-
Frozzy
őstag
válasz
korneliusz6 #1792 üzenetére
nem veheti át senki más CSAK az aki nevére és személyi számára rendelted nállam is ez volt a gond tegnap így csak ma tudtam át venni.
-
korneliusz6
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék a "táborotokhoz"ma rendeltem meg a készüléket T-mob webshopban, Blade-ről váltok, pár szót majd a tapasztalatokról írok én is.
Elvileg pénteken várható a szállítás.
Szerintetek a webshop-os rendelést (előfizus), más is átveheti, mármint nem az akinek a nevén van az előfizu, vagy ha nem, esetleg megbízással? -
agressor12
senior tag
válasz
krisztian112 #1788 üzenetére
Még egy link ha kell valakinek:
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keresőszavak: flash, flash player, ARMv6, 10.3
-
agressor12
senior tag
válasz
A 10.02-es flash playerrel mennek a videok is Skate-en....
-
krisztian112
senior tag
Üdv Kelzsoca!
Az szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet rá valahogy Flasht varázsolni a telóra? Mert láttam a youtubos videódat, ahol bejött a farm. Mert van egy ilyen Farm applikáció droidra, és csak ezzel a flashhel lenne jó, marketből nem nemtudom letölteni:S Köszi a segytséget! -
agressor12
senior tag
válasz
hunaqua #1780 üzenetére
"Blue monte"-nél következő update lesz jó:
v 2.0 (will be releases when or if the following are successfully enabled)
480p video recording (800x480) (IN PROGRESS)
use LED flash as light when recording video / flashlight apps (IN PROGRESS)BB-nél nem mennek nekem "hd gameloft games & EA games" texturahibásak,több változat is.Blue Monte-nél azt irja támogatja őket...
-
Acsifun
aktív tag
válasz
miklos0308 #1772 üzenetére
Elsö alkalommal nemárt csupaszra meríteni,de ha netán ezt nemteszed meg beáll késöbb is az ideàlis "teljesitményre".
-
Kevin's
senior tag
Egy kis segítség kellene fel raktam ezt a blue monte romot és tölteni akartam a marketről ami azt írja ki nincs elég hely az eszközön
miért ? 8 gb kártya van benne mitől lehet ez vki segítsen
-
Sommi
aktív tag
válasz
miklos0308 #1772 üzenetére
dehogy kell !
már vagy 5 éve kb minden akksi lítium ionos emberek !másrészt sajnos elég keveset süt a nap mostanság ... :S
-
miklos0308
tag
kell süttetni az aksiját vagy nem szükséges már ezeknél?
-
Danex
addikt
válasz
bagyusz #1766 üzenetére
Android OC-nál miket érdemes tudni? alap feszen emelve az órajelet ; jár az aksi gyorsabb merülésén kivűl más kockázattal? Illetve ,(ha csak a pc tuningot veszem tapasztalatnak) ha magasabb órajelet állítok mint azt bír alapfeszen, akkor lefagy és újraindul gond nélkül (tehát resetelődik az egész (pl windowsból való órajelváltoztatás) vagy úgy működik, mint ha (pl a BIOS-ban) változtattam volna?
másik: internetes tapasztalatok érdekelnének, hogy az átlag weblapok mennyire fogják meg a deszkát?
-
bagyusz
őstag
Már vagy 6órája kínzom, és nagyon jó kis teló, nekem egyedül ami nagyon nem tetszik az a rezgőmotor ami nagyon ocska érzetet ad. Főzött rommal 1Ghz mint az álom. Dead space, gagnstar2 mind simán akadás mentesen megy rajta
-
M3xx
tag
Ez a tok se néz ki rosszul:
http://www.1smmedia.co.uk/Webserver/Steph/Gel/GEL-S-ZTE-SKATE-BLACK-CJ.jpg
-
imrefos
tag
válasz
hodostamas #1762 üzenetére
Én még ezt a drivert is feltettem ( legalul kékkel)
-
imrefos
tag
válasz
hodostamas #1759 üzenetére
(CWM= clockworkmod ??
)
mert ha igen akkor azt probáltam ha nem akkor megkeresem! -
Laczko25
csendes tag
Technikai karbantartás a webshopban ...... pont mikor vásárolni támadt kedvem :-(
-
imrefos
tag
Sziasztok nekem a skate már megjelenése óta megvan. Már meguntam a gyári romot és szeretném root-olni de a fél világ kincsiért sem képes befejezni
mindig megáll a "waiting for device" mindent megpróbáltam amit irtak a forunon de nem. ha valaki tudna segíteni megköszönném.
-
William84
csendes tag
Sziasztok,
Itt tudtok rendelni tőlem a telefonhoz tokot és autós mountot. -
Acsifun
aktív tag
válasz
agressor12 #1755 üzenetére
+1
-
Laczko25
csendes tag
Sziasztok!
Boldog "Pléd" tulajként tervezem egy "Deszka" beruházását is a napokban.
Arra lennék kíváncsi, hogy a webshop-ból most milyen Skate kerül kiszállításra?
Pl:nemrég bementem a T-bolt-ba és megnéztem egy készüléket, azon zongoralakk hátlap és a kijelző fölött nem volt ZTE felirat sem. A feliratnak örülnék azért mert nélküle sztem gagyi.
A hátlap meg "mattosítható" ahogy olvasom :-)
Ui: ha megjön írok egy értékelést ide.Üdv
-
kori0129
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem nemrég egy ZTE Skatet és nagyon érdekes dologra lettem figyelmes a képernyőjével kapcsolatban. Ha úgy fordítom a kijelzőt, hogy megcsillanjon egy világítás fényre rajta akkor négyzetrácsszerűen fényes pixelek jelennek meg.
Megpróbáltam lerajzolni.
Még ennél is szabályosabb négyzet rácsban vannak, és fényesek.Ez Skate széria hiba, vagy normális? Garanciálisan kijavítják?
Kornél
-
miklos0308
tag
vki tudna adni egy linket moboplayerhez mert nincs wifi h andriod marketről tudjam letölteni
-
Daweoriginal
csendes tag
Sziasztok, nagyon tetszik a skate
Szeretnék 1-2 dolgot megtudni mielött lecserélem a jó kis öreg 5800 ámHa jól emlékszem írtátok hogy az elemlámpa program nem kapcsolja a ledet ezzel mi a helyzet ? gps t megfelelö proglammal (igló halrudacska nem merem ki írni de tudjátok)
) offline üzemmodba lehet használni ?
A fash milyen böngészővel megy ? A játékok menyire akadnak ?
És kérlek ha tudtok szótár programot androidra írjátok meg sokszor jól jön ( kamionozok )
Angol Román Lengyel Ukrán stb Magyarra fordítani és vissza a nokiám tudja
ja és 1-2 kamera képet toljatok fel léci nagyon gáz ?
Köszönöm szépen -
babosmiki
addikt
Mindenkinek:
A hátlap homokszórása kb. 5 perces müvelet, autószerelöknél, lakatosoknál megtalálható készülékkel. Utána sokkal kevésbé karcolódik, vastagsága nem csökken észlelhetö mértékben. Ez már a harmadik mobilom amit megcsináltam jók a tapasztalataim. Az elölapot természetesen nem bántottam, nagyon jól néz ki igy is.
Galaxy S2 után jók a tapasztalataim, amennyivel az drágább annyival biztosan nem jobb! A kissé döcögösebb müködés èszrevehetö de nem gáz. Az SPB 3D simán és szèpen fut ezen is! A kamera ami a legdurvább eltérés minöségben, de valamit valamiért.
Egyben viszont talán még a Scate jobb is, ez biza a GPS.
bocsi a hosszú ékezetek hiányáért -
Indiant
addikt
-
Simtu
senior tag
Köszi a válaszokat!
Szóval akkor Handset_USB_Driver.exe lefuttat, majd USB hibaker. be, pc-vel összeköt, install recovery windwows?
Ha sikerül a recoveryt feltenni, utána csináljak egy full backupot, hogy, ha a gyári ROM-ot kell visszarakni, akkor legyen mihez nyúlni vagy elérhető méshol is?
Köszi!
-
M3xx
tag
Tegnap esti témához visszatérve: Astro elvileg tudja blokkolni google maps-ot, legalábbis nekem már nem jelzi, hogy az akksit az használná...
-
Simtu
senior tag
Ha az itt [link] leírt módon nekifogok a gyári recovery lecseréléséhez, előfordulhat, hogy elcsesződik a teló?
-
Indiant
addikt
válasz
Narancskoma #1696 üzenetére
A modaco-n van egy topic erről, ott azt ítják volt akinek 60cm-ről esett le és összetört a kijelző, volt akinek 1m-ről vagy ~2m-ről és semmi baja nem lett. Szóval szerencse kérdése.
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
2 napja van meg a Skate, Blade-ről váltottam. Szerintem nagyon jó kis teló. Nagyon gyorsan meg lehet szokni a hatalmas kijelzőt.
A Blade-é már kicsinek tűnik mellette. Az egyetlen hátránya az elődhöz képest: látszik, hogy ugyanakkora felbontás nagyobb felületen jelenik meg, tehát kissé gyengébb így a kijelző. De ez csak az első néhány órában volt feltűnő. Nekem a Blade-en a librás mod/sw volt fent, ezen most az alap T-s van, még nem piszkáltam. Összehasonlítva gyorsabb, mint a Blade, itt elsősorban az általános használatra gondolok görgetés/scrollozás, program indulások stb. Játékot még nem próbáltam rajta. Quadrantot futtattam: 986.
Az akksiról: tegnap hajnalban vettem le a töltőről, wifi/3g folyamatosan ment egész nap, kevés telefonálás (20 perc), néhány sms, mindenki elkérte/nyomkodta, 1 órányi marketezés/telepítés, kb. 2 óra zenehallgatás, fényerő kb 70% körül. Így lett nap végére (este 10) 21%.
Szerencsére hardveresen is egyben van, nekem nem recseg-ropog, gombok nem lötyögnek. Mondjuk a hátlapja elég vékonyka, visszarakás után jól le kell ellenőrizni, mert több helyen is rés tátongott, nem pattantak be elsőre.
Személy szerint kinézetre sokkal igényesebb, mint a blade.Nem tudom, érdemes-e most custom ROM-ot feltenni, lesz-e jelentős gyorsulás?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Narancskoma #1696 üzenetére
Akár egy esés is lehet végezetes a touch panelre nézve, nem véletlenül szerez be hozzá a többség valamiféle tokot, bár ezek sem 100%, de lehet hogy megmentheti a töréstől, ha földre kerül.
(#1699) Acsifun
Játék mentések elvileg mehetnek, próba után ki fog derülni.
Az átpartícionálást a gyári firmware módosításával lehet csak elérni, és az TPT művelet. (alternatív megoldás: root-link2sd-sd kártya kétfelé partícionálva fat32+ext)
A gyári rom takarításához kell root, amihez meg kell custom recovery (mivel vhogy a root csomagot is fel kell tenni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest