Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kunsztler
senior tag
válasz
atillaahun #1899 üzenetére
Nyaljanak rudat a Spanyolok
Biztos lehet venni majd eBay-en
-
Kunsztler
senior tag
válasz
atillaahun #1895 üzenetére
Jaj még egy kérdés még mindig olyan szar hátlapja van ennek a készüléknek rajzolni lehet rajta?
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!!
Szeretnék venni egy zte skate telot érdeklődni szeretenék melyik az a böngésző amivel mondjuk ez a teló elbir és nem szaggat Gyári vagy Opera Mobile web browser vagy Opera Mini web browser vagy Dolphin Browser™ HD.Hm???Előre is köszönöm szépen a válaszotokat
-
atillaahun
veterán
Igen a google chrome tényleg sokat segít ilyen esetekben, mikor kérésre automatába fordítja az egész oldalt ahányszor oda mész. Ezen kívül persze elég fapados böngésző.
Nade visszatérve a Rom-hoz, most vettem csak észre, hogy elméletileg ext meg swap partíció kötelező volna? Azt írja, hogy a swap-tól nő a teljesítmény meg a RAM. Ez mondjuk elég hülyeségnek tűnik így elsőre. Remélem beindul majd azok nélkül is.
(#1893) Kunsztler
Gyári abszolút hulladék, Opera Mini köröket ver mindegyikre, viszont se Flash-t nem tud, se fájlmegosztós letöltéseket. -
vrsptr
aktív tag
-
pacman789
aktív tag
Nagyon jól testre szabható végül is mindent le tudsz kezelni benne, nincs olyan amit ne lehetne.
két egyszerű példa aksi kezelésre:
15percenként wifi, mobilnet, be, szinkronizál majd kikapcsol, így mindig hamar megkapom a mailt, facebook üzeneteket stb, de az aksi sokkal tovább bírja.Ha 5%alá megy az aksi, fényerőt leveszi, netet kikapcsolja, általam megadott alkalmazásokat leállítja, ígí nem meríti teljesen le, és lehet még vele telefonálni.
stb stb stb -
atillaahun
veterán
válasz
pacman789 #1885 üzenetére
Igen, nekem is érdekes volt a látszólag jobb OC-zhetőség ellenére a BM elég gány pontszámot dobott Antutu-ban, asszem pont a 3D pontszám húzta le, lehet az valamiért gyengéje a Rom-nak. CM-et mondjuk nem teszteltem, de modaco-n nézegetve a screenshotokat azért az szépen hoz, Elitemóvil meg főként, úgyhogy én már azt várom nagyon, hogy kipróbálhassam. Főként, hogy a magyar kernelre és romra épül.
-
pacman789
aktív tag
válasz
Indiant #1844 üzenetére
Feltettem a BLUEMONTE romot, és nagyon jó.
Pozitívumok a BB-hez képest:
Felmegy rá a tasker
A net gyorsabb rajta.
Stabilan bírja a 998MHz-et.Ami kicsit fura, hogy így 998MHz-en talán kicsivel jobban akad, mint a BB-n 800MHzen az angry birds :S
Na de nekem a lényeg, hogy tasker megy rajta -
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #1882 üzenetére
Hát pedig nekem határozottan volt benne értesítősáv. Nem valami Launcher toszta meg a dolgot?
(#1867) hunaqua
Nem tudok róla, hogy bármelyik Rom javítana a WiFi-n, ha nagyon rossz esetleg ereszd rá az átparticionáló csomagot, hátha az újabb FW megvarázsolja.
Nekem nem volt vele gondom.(#1884) Zsolt_72
Nem a sima LP van rajta? Esetleg nézd át annak a beállításait, nincs-e valamiért rejtettre állítva, vagy cseréld le mondjuk egy ADW-re. SD-t szintén formáztál nem maradhattak rajta szemetek? -
giigz
veterán
Megrendeltem a telót.
-
kelzsoca
félisten
Lényegtelen, mert külön partíción van, átirányítani is akkor van értelme, ha át van partícionálva a telefon, különben ott marad a cache partíció kihasználatlanul (~57mb)
(#1875) Acsifun
EASEUS-t használd, és töröld az összes partíciót az SD-ről, majd hozz létre egy elsődleges FAT32-es partíciót és formázd meg.
-
Acsifun
aktív tag
Ha van a régi kártyámon ext particio és vissza akarom csinálni az egészet FAT32 re hogyan csináljam mini partition tool wizarddal visszaformáztam" FAT32 re de még mindig különlátja a két FAT32-es részt nem egybe....
-
M3xx
tag
De új előfizetésre is van akció, "megduplázzuk az adatforgalmad", tehát ha a csomag 50MB-ot tartalmaz, elvileg 2 hónapig 100at kapsz. 'Elvileg' nem is kell tenni érte semmi, legalábbis remélem.
-
-
hunaqua
addikt
válasz
atillaahun #1854 üzenetére
Ma megkaptam,de a wifi elég "gyengus",van tapasztalat esetleg melyik custom rom-ban lehet jobb a helyzet?
-
M3xx
tag
Nem foglalkoznék, de jelenleg 25mega.
-
kelzsoca
félisten
Nem, egyik rom sem, ha nem teszel fel image.bin csomagot, vagy PC-ről indítható exe csomagos telepítőt, a garancia biztonságban van
(#1861) domerator
Igen, olvastam, de ennek nincs meg az a varázsa, újdonsága, mint a Blade-nek volt, azóta fejlődtek a telefonok, aki olcsón akart jót, az beszerezte a Blade-et (1 éve volt rá) amit azóta is vagy használ, vagy túladott rajta és egy komolyabb készüléket szerzett be, Blade/OSF/Libráról pedig kevesebben váltanak Skate-re, és azért a ~80.000 eladott példányt nehéz lesz megugorni a Skate-nek
-
vrsptr
aktív tag
Bármelyik rom-ot teszem fel (blue monte, big brother...), egyik se tartalmaz firmware-t? Mert azt szeretném hagyni az eredetit gari miatt, meg olvastam hogy vannak veszélyei és különben se akarok átparticionálni.
-
kelzsoca
félisten
-
Frozzy
őstag
válasz
atillaahun #1850 üzenetére
átpartícionálni nem fogom mivel felesleges és kicsit roncsolja is a készüléket. lásd kelzsoca
romot még nem teszteltem majd holnap délutántól fogok customizálni. de nem arról volt szó, hogy én mit teszteltem-e már vagy próbálgattam hanem, hogy ámblokk pang a piac.
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #1852 üzenetére
Kösz! Nem unatkozott aki megírta ezt a scriptet.
-
rizso
addikt
válasz
atillaahun #1854 üzenetére
Nem, most sincs videochat gomb. Én a saját Sensation-ömről indítottam a videohívást, de a Skate csak sima hívásként tudta fogadni. Tehát a Skate-en én látszódtam (sőt, Sensation-ön sem), és a hátlapi kamera képét sem tudta átküldeni. Azt hittem, hogy az azért menni fog, illetve hogy a párom látni fog engem - de egyik sem jött össze.
-
M3xx
tag
Apps2SD progi felajánlja cache memória törlését helymegtakarítás szempontjából. Ez csak az internetes adatokra vonatkozik, vagy pl. a játék mentések is? Illetve ha nem ezzel a programmal, telefonban hol tudom ezt üríteni?
-
rizso
addikt
válasz
Ez a videochat-es dolog nem is rossz ötlet. Múltkor próbáltuk a skype-ot, de hiába hívtam a páromat videohívással, egyikünknél sem adott képet
-
atillaahun
veterán
válasz
Indiant #1851 üzenetére
Mondjuk pont nem neked szólt az üzenet. De attól még nem baj, hogy magadra vetted.
Azért már az is haladás, hogy engem látnak a túl oldalon, még ha én nem is látom a másik felet, vagy fordítva, hang meg van mellette rendesen. Legalábbis én sokat használtam a Vtok-ot Blade-vel mikor külföldön voltam, de egyébként is jól jöhet helyettesíteni egy webkamerát mondjuk.
Az XDA-s scriptre meg mindjárt adok akkor egy közvetlen linket.
EZ volna asszem. A pdf-et le kell törölni a végéről.
-
Indiant
addikt
válasz
És a RAM és multitasking optimalizáló scriptet amit múltkor linkeltem?
Elmentem az oldalra, de kicsit bonyolult volt. Scriptet nem találtam.
Videochattel sem próbálkozik senki?
Nincs előlapi kamera, így nincs videochat sem.
Vagy a füdőszobában tükör előtt kell csinálni? -
atillaahun
veterán
Átparticionálás megvolt?
Elitemóvil-t tesztelted már?
És a RAM és multitasking optimalizáló scriptet amit múltkor linkeltem?Videochattel sem próbálkozik senki? Pedig ott van a vTok, meg XDA-n a gTalk és a Skype tört verziói is ami elméletileg képes lenne rá.
lgcamera-val mi a helyzet? Ki milyen felvételeket tudott kihozni vele? Bluemonte elméletileg tud 640x480-at, ami azért jobb mint az alap.
Flash-ről is alig van tapasztalat.
Lenne még itt bőven mit csinálni, de a legtöbben csak pislognak aztán várják, hogy majd valaki kiteszteli helyettük. -
Frozzy
őstag
Hát nem nagyon pörög a topic
se rom se tools se addons semmi sincs
elszomorító
-
Danex
addikt
T-mobil os skate-hez kaptatok memóriakártyát? webshopon azt írtak csak egy töltő jár, a helyi boltban már memóriakártyát is mondott (de talán nem biztosra)
-
kelzsoca
félisten
válasz
krisztian112 #1841 üzenetére
Ode nem
-
kelzsoca
félisten
válasz
krisztian112 #1838 üzenetére
Ha a redőnyt lehúzod?
Alap kérdés, de SD ugye van benne, ha van, akkor látja is a készülék? (beállítások-tárhely-SD kártya)
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Annyi lenne a problémám, hogy rádugom a telót gépre, tölt, A sajátgépbe megjelenik, hogy cserélhető lemez, de ha rákattintok akkor " a lemez nincs behelyezve ". Már ki meg behúztam a teló sem ajánlja fel az USB csatlakoztatásást.
Köszi a választ!
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #1834 üzenetére
Na jólvan egy hozzászóláson belül kétszer vagyok hülye, most látom csak a a SCREENSHOT-okból hogy ő is a Trés FW, kernelt (?), és ROM-ot használja, csak kicsit reszelt rajta.
-
atillaahun
veterán
válasz
hunaqua #1815 üzenetére
Nem még, de szándékomban áll.
Gondolom te se tudod, hogy az Elitemívil szerinti új kernel mitől és mihez képest új, és az honnan van neki.Nemszóltam. Úgy látom 17.-ei, ezek szerint Spanyolba akkor adhatták ki a Skate-t, és ha jól gondolom az UK-s 2.3.4-hez képest nekik is 2.3.5 van rajta ahogy nekünk?
-
pacman789
aktív tag
válasz
atillaahun #1831 üzenetére
köszi, rom cserénél mindig formázom, ha jól tudom azt úgy kell, akkor remélem megy rajta a tasker, és nem kell újra próbálkozni egy másik rommal
-
pista59
őstag
-
Indiant
addikt
(#1829) tboldi : köszönöm végre valaki válaszolt!
Sajnos a megoldás nem helyes, mert a Fonts_Sony_Sketch_EF-hu az. (közben kitaláltam) -
Simtu
senior tag
T-mobilos mobilTV-t próbálta már valaki? Nekem azt írja ki, hogy a videót nem lehet lejátszani. Az alap ROM-al sem ment, most a Bluemonte van fent azzal is ua.
-
vrsptr
aktív tag
Hol tudom megnézni Android-on az összes kimenő hívás időtartamát?
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Valaki leírná nekem hogy melyik főzött ROM-ot érdemes felrakni és hogyan? -
pacman789
aktív tag
illetve, ha recoveryben csinálok egy bizt mentést, akkor a memkártya ext partíciójáról is csinál? csak ha felteszek egy új romot, és azon se megy a tasker egyszerűbb visszarakni a mostanit, minthogy újra felrakni rá mindent.
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Írtátok, hogy a blue monte-s rom jó, kerestem a fórumban, de semmi hivatkozást nem láttam, hogy hol elérhető.
Illetve azt is ugyan úgy kell feltenni? semmi átparticionálás nem kell?
Illetve akinek az van, megnézné, hogy a tasker megjelenik a marketben? Nekem az kéne, hogy működjön, ha már megvettem, de a BB-s romra nem lehet feltenni. -
Indiant
addikt
Valaki tudja ez melyik font?
-
M3xx
tag
A tokokat ebay-en néztem. Az első valóban necces a fényes rész miatt, de szerintem az nem olyan anyagú mint a gyári hátlap. A hangerő gomb tényleg érdekes, nem figyeltem. Pedig elvileg Skate-re ill. Monte Carlo-ra való, létezne hogy hangerő gombnál van különbség?
-
syl5
őstag
válasz
atillaahun #1805 üzenetére
Gondolkozz!
Amikor 45 volt WS-ba, akkor 50 volt T üzletbe, ugyanis a WS mindig 10 % kedvezményt ad.
Most 40 WS-ba, 45 T üzletbe!
Tehát nagyon át akarjuk magunkat vágni, akkor 10-el olcsóbb, ha a realitások talaján maradunk, akkor 5-el, ugyanis a WS rendelés akkor is és most is mindenki számára rendelkezésre áll.(#1811) atillaahun
Mi ezen a faszság?
Ez maximum pszichológia. -
atillaahun
veterán
válasz
bagyusz #1807 üzenetére
Nekem is vígan gurult 1GHz-n minden, amíg meg nem próbáltam elmenni pár utcával arrébb.
(#1574) kelzsoca
ui: a telefonom megy vissza kínába, itthon nem tudják éleszteni...Te nem találod egyébként minimum meglepőnek, hogy az országba nincs megfelelő felszereltségük az ilyesmihez? Ebből nem következik az, hogy a téglásított telefonokkal a Tré sem tudna mit kezdeni?
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #1805 üzenetére
Navit még nem használtam, de idáig semmi fagyás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest