Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Tévedtem, még mindig hullámzós, remegős, elhalványodós a beállításoknál a menü szövege amikor tekerem fel vagy le!
Ez mi a szösz lehet?
-
Kevin's
senior tag
válasz
üzenetére
A gyári romnál tökéletes volt .. ott nem indult újra fel raktam a zsoca romját és akármit csinálok ezt produkálja és már kezd idegesíteni

Probléma az ön készülékében van
sajna ha fel húzom 1 GHz a procit azonnal újra indul ha képnézegetőt akarom használni le vettem 902 Mhz már nem indul újra

-
Kevin's
senior tag
Hát nem tudom mit csináltam rosszul , de akár hányszor szeretném nézni a képeket mindig újra indul a romot már újra telepítettem
mit csináljak , hogy végre jó legyen
Minden más tökéletes csak ha a kép nézegetőt akarom indítani akkor újra indul 
-
NoMagix
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Köszi, nem mintha nagyon hiányozna, van otthon még 2db, csak a Plédnél már úgy megszoktam!

Az első bekapcsnál nagyon szaggatott a gyári szoft, pedig alig voltak kint ikonok!
Amikor tekertem a menüben, elhalványodtak a betük, állásnál rendben voltak,
leformáztam a kártyámat, azóta nincs baja. -
NoMagix
addikt
Wow, megérkezett a telefon!
Ez tényleg nagy tepsi!A csomaghoz már nem jár memkari?
-
Kevin's
senior tag
Fel raktam azt a romot ami zsoca készített ,de vmiért állandóan le fagy és újra indul miért ?
Mit csináltam rosszul ? 
-
Sommi
aktív tag
-
Majci
tag
Szia!USBDeview-val szedd le az usb drivereket a gépedről, majd csatlakoztasd a skate-et, arról elindul a telepítő, ha végzett indíthatod a progit, akkor szerintem megint keresni fog a neten drivert és közben felfogja ismerni a telefont rendesen. Nálam így működött. A hungariandroid.com-on van leírva a folyamat.
-
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szia, olvastam, de igértél konkrét átfogó tesztet és azt kerestem. De akkor ilyen még nem volt.
Köszi az akku adatokat akkor jobban birja mint a mostani bladem. Akkor lehet lecserélem. Titkon reménykedem ls várok hátha még lesz valami karácsonyi leárazás, bár most is volt. Szerintetek ennél lejebb már nem fog menni az ára? Most 31.490 tudnám elhozni 2 év hűséggel. -
Kevin's
senior tag
Na meg jött a telefonom !
Lenne egy két kérdésem fel szerettem volna tenni a custom recoveryt de csak annyit ír ki h waiting device és meg áll a windows 7 nem jól ismerte fel a telefont . Drivereket honnan tudom leszedni hozzá és hogyan kell fel tenni a custom recovery-t ? Előtte rootolni kell ? Annak mi a menete please help vki előre is köszönöm
-
Sommi
aktív tag
Hali !
Én hétfőn kaptam meg fél akkuval, és most merült le, úgy hogy elég sokat nyomkodtam, angry bird, netezés, zenehallgatás, telefonálás, mindezt több órán át naponta.
Szóval a rossz hírek ellenére szerintem nem rossz. Mondjuk én gyári rommal használom.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Jano_023
üzenetére
Ha visszaolvasnál, látnád, hogy pár szóban írtam a telefonról.
Az akkumulátor használati időről meg csak tájékoztató jelleggel írom, hogy 1.5 nap, de ment már 1 napot is, illetve 3-at is, tehát használatfüggő.
A másik dologra:
A gyártó oldalán miért kellene fórumnak lennie?

Egyébként is olyan dolgok kerülnek bemutatásra, aminek a nagy százaléka azonnali garanciavesztést okoz. -
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Kelzsoca: vissza olvastam a forumot, de nem találtam amit keresek, konkrétan, hogy te már írtál a készülékről tesztet vagy egy hosszabb összefoglalót? Ha nem akkor csak az akkuidőről írj pár szót kérlek. köszi
Kis off: Másik kérdésem, hogy miért van az, hogy itt a prohardveren van a teló fő forumja veled, és a wayteq xpaddal is. Hogy hogy nem a gyártó honlapján. Te nekik is dolgozol nem? Vagy rosszul vettem le ?
-
jtzk
tag
Üdv. Holnap szeretnék venni egy skate-t, és érdeklődnék, hogy akinek már van, videót mennyire tud lejátszani? (Nem full hd-ről lenne szó.) Köszi
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
De, azért sok kezdő is hamar felbukkan, ha gond van a készülékkel

Lehetséges, hogy az adott alkalmazás lib fájlt is tartalmazott, ha az nem került a helyére, szintén problémát okoz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
A felhasználók ~90%-a használja alap gyári szoftverrel a készüléket

Ha telepítés előtt piszkáltad meg a romot, akkor nem kellett engedélyekkel szórakozni, ha viszont futó rom alól dolgozol, mindenképpen be kell állítani az adott alkalmazás(ok) jogosultságait (rw-r-r)
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én is úgy gondoltam elsőre, mert hát ugyan ki használ már gyári Romot.
Az kb. olyan mint a fóliát rajta hagyni a képernyőn.
Unprofesszionális. 
Akkor viszont nem értem miért nem ment nálam ezzel a módszerrel, majd esetleg ránézek még az ES Explorerre, lehet az nem állítja be jól az engedélyeket. -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Na de ezen a képen még éppen 80 MB hely van a systemen, nem 20 ahogy korábban írtad, az még sok mindenre elég volna.
De az nem a gyári rom, hanem az általam módosított CM rom

-
Hurkafej
aktív tag
Kár a gyengécske proci, bár az még elment volna. A kamerát sajnálom, hogy nem tudja a 720p-t, igy maradok az xperia mininél.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Na de ezen a képen még éppen 80 MB hely van a systemen, nem 20 ahogy korábban írtad, az még sok mindenre elég volna. Vagy hogy értetted?
Más.
Hangerő kapcsán meg az enyém ordított mint az állat, agybadugós fülessel meg főleg, nem egészen értem ezt hogy lehet kevesellni, én max hangerőn szerintem már egy hét után halláskárosodást szenvednék.Egyébként akit érdekel a videochat, ezen is kipróbáltam a Vtok-ot, és ugyanùgy megy rendesen mint Bladen, de most valamiért baromi szemcsés képet mutatott mindkét oldalon, régen mintha Bladen jobb lett volna a minőség. Sőt szinte biztosan, mert emlékszem akkor még laptopra kiraktam max képernyőre a Blade kameráját és még ùgyis elviselhető volt.
Valszeg a CM miatt, asszem a későbbi verziòkba már a frankó video driver volt, ami tudott 480p-s felvételt is.
Remélem mire megjön az új Skatem, ebbe is belehegesztik, azt írták elméletileg dolgoznak rajta. -
kelzsoca
félisten
válasz
Depression
üzenetére
Megy, elindul rajta.
-
Acsifun
aktív tag
válasz
magellaner
üzenetére
Market: Mixzing, ebbe a lejátszóba van EQ, tul tudod hajtani

-
magellaner
tag
hali.- Nekem elég halk alapból a gyári fülessel a zenehallgatás.. vmi módot tudtok rá? Felraktam pár lejátszót de lényegesen nem lett hangosabb..köszi
-
kelzsoca
félisten
válasz
Depression
üzenetére
Ránézek...és mindjárt mondom.

-
Ha valakinek meglenne, megnézné nekem, ha nagyon szépen kérem, hogy a plants vs zombies megy-e rajta? Függő lettem

-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
A system-data-cache partíciók foglalnak: ~419mb-ot, a maradék helyen firmware és egyéb felhasználó által nem hozzáférhető dolgok vannak.
Éppen ezért lenne jó, ha meglenne a gyári fw (partíciókat átrendezni) mert a system pazarlóan nagy, a cache felesleges, hiszen át lehet küldeni RAM-ra a cache-et, és így fel lehetne szabadítani minimum +100mb helyet, amit a DATA-nak lehetne adni.
(#939) Sommi
Nem feltétlenül kell, az alkalmazáskezelőbe az alkalmazásokat, már ami engedi, át lehet mozgatni SD-re.
-
vrsptr
aktív tag
Ha custom recovery-t felteszem a telóra gyári rom rootolása vagy új rom felrakása esetén, azt a folyamat végén vissza kell cserélnem az original recovery-re?
-
Sommi
aktív tag
ahhoz hogy átpakoljak sd-re muszáj rootolni meg romfőzni ? :S mert nekem az nagyon bonyolult, viszont nekem is a memcard-ra kéne menteni mert meg fog telni a telefon.
-
Tucobe
tag
Rendben! Mi a véleményetek a telóról?
-
Tucobe
tag
JA és a készülékkel meg vagytok elégedve? Frissíteni lehet újabb androidra?
-
Tucobe
tag
Mert vagy ilyen készüléket akarok venni vagy nokia 500at! A navi az meg fontos lenne!
-
Tucobe
tag
Ezeket a navikat használjátok Ti is? Megfelelően működnek?
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Lejár a 2 év hűségem és nézegettem ezt a telót! Az lenne a kérdésem, hogy navigáció van rá amelyik offline módban is megy, vagy csak az online módban működőt használja? Köszi a válaszokat!
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Alap gyári romnál, 19mb hely marad a system-en, ez nem valami sok, 1-2 program fér fel oda, de azokat az alkalmazásokat, az alkalmazáskezelőből nem lehet eltávolítani+a Market sem tudja őket frissíteni.
(#928) vrsptr
Tedd fel a custom recovery-t, adtam hozzá linket, és abból tudod feltelepíteni a root csomagot (kibontás nélkül!!)
-
atillaahun
veterán
Én egyébként arra gondoltam még, hogy elméletileg a /system/app/ alá berakott programoknak is menniük kellene, mert azon a partíciòn ugye van még egy rakat hely, mégsem mennek. Pedig hát konkrétan emlékszem, hogy amíg nem jött be a /data/app-os megoldás, addig oda pakolgattam régen a cuccokat és működtek. Vagy az a baja, hogy csak a telepítés előtt lehet oda másolgatni? Nem hiszem, de igazán emlékszem már rá.
-
McJocó
csendes tag
szevasztok, srácok és hölgyek, ha vagytok
! előre elnézést kérek, mert hozzá nem értő kérdés lesz! (teljesen ismeretlen vagyok az android világában, most készülök venni egy droidot ( per pillanat a skaten gondolkodok erősen)) tehát a kérdés:
a marketen található alkalmazások kb. hány %-hoz elég ez a hardver? és babrálás nélkül elfogadható teljesítményt nyújt a készülék?
előre is köszönöm a megértő személyek válaszát!
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom az SD-re rakni a programokat..., mert a Belső tárhely-en már csak 23MB szabad hely van. Az APP2SD hogyan működik, mert én azon keresztül is csak az alkalmazások-alkalmazások kezelése-letöltött-kiválasztok valamit és az Áthelyezés az SD-kártyára jelenik meg. De ezt már megcsináltam, aminél lehetett.
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
A vodafon is azt írta, hogy nézzem meg az árlistájukat, mert a titkaikat nem adják ki.
Akkor megint vihetem vissza....Ma majdnem hazaküldtek a T-pontból a Skatemmel, először azt mondta a hölgy, h. ők aztán nem. Majd én elpostázm. Aztán előkerült egy hozzábbértő és segített. Szóval leadtam az első Skatem. Most megint lesz 8 napom.

..de ők is nézték az ~1600ft körüli összeget, hogy akkor az mi is.
A sim-et külön felvezették, szóval a végén sztem csak azt visszaviszem. Majd levonják a hiányzó részek árát a visszafizetésből. -
István10
csendes tag
válasz
Depression
üzenetére
Igazad van, de szerintem mint a ZTE egyik legfontosabb itteni partnere, már biztosra kéne tudniuk, hogy lesz-e vagy sem, tehát vagy nem lesz vagy titkolják, utóbbiban kételkedem, de ne legyen igazam.
És igen, több telefon már megjelent, gondolom ezt a menüpontot egy hete rakták fel, akkor jöttek be ezek a telefonok is a kínálatba.
-
-
István10
csendes tag
Azoknak akik velem együtt arra várnak, hogy megjelenjen a Telenornál is a ZTE Skate: nem tudom, hogy eddig is volt-e, de most a telenor oldalán megjelent a készülékeknél egy olyan menüpont, hogy "Karácsonyig érkezik" és itt értelemszerűen a hamarosan érkező telefonokat mutatják be, viszont a Skate nincs köztük: http://www.telenor.hu/hamarosan/
Nem tudom, hogy ez mennyire változhat, de nem látom értelmét annak, hogy hazudjanak/eltitkolják a ZTE érkezését...
Most csalódtam :S -
Sommi
aktív tag
Tegnap óta nekem is megvan a telefon.
Igyekszem egy tömör tapasztalatot megfogalmazni laikusoknak ennyi idő alatt, hátha ide téved vmi hozzám hasonló és megkérdené, hogy milyen
Szoftveresen : nem nagyon értek hozzá, de sok kis alkalmazást érdemes leszedni, mert az alap cuccok fapadosak vagy körülményesebbek sokszor. (böngészőt mindenképp !!)
Egyébként a "nem reagálás érintésre" problémát én nem nagyon vettem észre, csak rendesen újbeggyel kell megnyomni a dolgokat, ha a köröm alatti kis résszel, vagy az újjad oldalával böksz oda akkor előfordulhat, hát ... nem egy iphone precízség, de szerintem egyáltalán nem vészes.
Engem ami zavar hogy képnézegetéskor, az am fekvőben fotózott képet álló módban lehet nagyban nézni, olyankor elforgatom, hogy rendesen legyen, de elfordítja h semmiképp se legyen jó, de ezt ki lehet benne kapcsolni
, csak álandóan ki be kell kapcsolni az auto rotate-et ?
Ez még nekem új megoldatlan problem.A billyentyű lötyögésekkel nincs gond, egyedül a ki-be kapcsoló és billzár gomb ócska, ha nincs rajta hátlap annyira mozog, hogy félő hogy kiesik (de persze azért nem
, és ha rajta van akkor is lötyög picit. Hát meg lehet szokni ...A telefon sebessége olyan amilyen, én egy telefontól nem vártam számítógép teljesítményt mondjuk weboldal betöltésnél, szóval teljesen elégedett vagyok azzal.
Ez a belső memória hiány gond, mert kevés, még semmit nem tettem át kártyára, de ahogy olvastam az néha nem megy ... szóval lehet h abból lesz probléma.
Az akksi nálam jól bírja, tegnap fél töltéssel kaptam meg, mára talán ha negyedig lement, 10 perc telefonálással és több óra szöszmötöléssel, nette játékkal.
JA !! és a legfontosabb, ha hívnak hogy lehet lenémítani ??? Vagy elutasítani vagy felvenni tudom csak. Próbáltam h lefordítom de nem kussol el XD. Ezt hogy lehet megoldani ??
Na most így hirtelen ennyi
-
-
krystman
őstag
Nekem megint 45ezret ír ki! Mindennap változik?
-
Indiant
addikt
A döglött hal is elevenebb ennél a topicnál.
Ma végre megjött a válasz a ZTE-től, a magyar rommal kapcsolatban:
"We have confirmed that currently the T card upgrading instruction & software package can't be availabled, but which may be placed on our website in near future,so please pay attention on it."
Szóval reméljük, hamarosan elérhető lesz a gyári rom. Mint ahogy az angoloknál, már ott van.
-
Indiant
addikt
Természetesen köszönjük frozzyZTE topictársnak ,hogy felhívta a figyelmünket az árzuhanásra és a T-mobile-nak, hogy szállítja nekünk a Skate-et!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sajna ha fel húzom 1 GHz a procit azonnal újra indul ha képnézegetőt akarom használni le vettem 902 Mhz már nem indul újra

villám gyors jobb mint a gyári ezt alá kell írni így már el fogadható nagyon is 
, és ha rajta van akkor is lötyög picit. Hát meg lehet szokni ...