- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Ahogy ígértem:
ZTE Skate egy Blade-es szemszögéből
In medias res, legszembetűnőbb tulajdonságával kezdenék: marha nagy.
Itt egy kép a méretbeli különbségről. A minőségről egy SE K310i tehet, de a lényeg azért látszik.[nagyítható]
Szerkezetileg jól össze van rakva szerintem. Az előlapi gombok egy picit lötyögnek csak. Ha valakit érdekel, nincs elöl ZTE felirat és a hátlapja fényes műanyag. Konkrétan az egyik szünetben azzal szórakoztunk, hogy különböző motívumokat rajzoltunk rá.
A kijelző is rendben van, attól függetlenül, hogy nagyobb méretre ugyanannyi pixel jut.
Szoftveresen is egész jó. Bár a gyári launcher nem valami gyors, de a többi helyen teszi a dolgát szépen a gyári romon - bár egy kicsit lassabbnak éreztem a Blade-em után (CM7; 691 MHz; ADW EX launcher).
Kommunikáció téren se lehet rá panasz. GPS gyorsan talál jelet, WiFi is megy ahogy kell.
Multimédiát nem igazán néztem, majd máskor.A rezgőmotorra is kíváncsi vagyok az eddigi beszámolók után, de még erre se került sor.
Így első blikkre szerintem 41k-ért jó választás első droidnak/kategóriaváltásra. De annyival azért nem nyújt többet a Blade-nél, hogy érdemes legyen lecserélni. Annak esetleg igen, aki előfizetéses, lejárt a hűsége és a Blade (vagy bármi más hasonló kaliberű telefon) bevált neki. Én inkább valami nagyobb kategóriájú telefonra váltanám le, akár használtra is (pl. Motorola Defy, LG Optimus Black, de a Samsung Galaxy S is jó áron van már).
Ui.: nggabi ha ezt meglátja...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Autós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest