Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tboldi

nagyúr

Ahogy ígértem:

ZTE Skate egy Blade-es szemszögéből

In medias res, legszembetűnőbb tulajdonságával kezdenék: marha nagy. :Y
    Itt egy kép a méretbeli különbségről. A minőségről egy SE K310i tehet, de a lényeg azért látszik.

[nagyítható]

Szerkezetileg jól össze van rakva szerintem. Az előlapi gombok egy picit lötyögnek csak. Ha valakit érdekel, nincs elöl ZTE felirat és a hátlapja fényes műanyag. Konkrétan az egyik szünetben azzal szórakoztunk, hogy különböző motívumokat rajzoltunk rá. :D
    A kijelző is rendben van, attól függetlenül, hogy nagyobb méretre ugyanannyi pixel jut.
    Szoftveresen is egész jó. Bár a gyári launcher nem valami gyors, de a többi helyen teszi a dolgát szépen a gyári romon - bár egy kicsit lassabbnak éreztem a Blade-em után (CM7; 691 MHz; ADW EX launcher).
    Kommunikáció téren se lehet rá panasz. GPS gyorsan talál jelet, WiFi is megy ahogy kell.
    Multimédiát nem igazán néztem, majd máskor. :) A rezgőmotorra is kíváncsi vagyok az eddigi beszámolók után, de még erre se került sor.

Így első blikkre szerintem 41k-ért jó választás első droidnak/kategóriaváltásra. De annyival azért nem nyújt többet a Blade-nél, hogy érdemes legyen lecserélni. Annak esetleg igen, aki előfizetéses, lejárt a hűsége és a Blade (vagy bármi más hasonló kaliberű telefon) bevált neki. Én inkább valami nagyobb kategóriájú telefonra váltanám le, akár használtra is (pl. Motorola Defy, LG Optimus Black, de a Samsung Galaxy S is jó áron van már).

Ui.: nggabi ha ezt meglátja... :P

Új hozzászólás Aktív témák