Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun #1397 üzenetére
Hol tudom le tölteniSikerült
-
COPA
tag
Nos, a lelkes és igazán kedves fórumtársaim segítségével elvégeztem az átparticionálást és a következő eredményre jutottam:
Rendelkezésre álló hely (belső tárhely): 185MB
a többit hogyan tudom kiolvasni???
-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun #1391 üzenetére
Ezt az elitmovil romot hogyan tudom le tölteni szívesen ki próbálnám
-
atillaahun
veterán
Ja még egy dolog, akinek eddig feltűnt a kijelző alkalmankénti érzéketlensége, és most átparticionál, majd írja már meg változott-e valami. Partícióméreten kívül persze.
-
atillaahun
veterán
válasz
Kevin's #1386 üzenetére
Természetesen feltehető, én is azon használtam.
Ja még annyi, hogy korábban linkeltem ugye az Elitemovíl rom-ot is, ahhoz még nem volt szerencsém, de a ZTE Dialer miatt a következő Skate-re biztos azt teszem fel, és mellette még jókat is írnak róla, bár spanyolul még nem sokat értek.
(#1392) COPA
Ühüm. -
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #1385 üzenetére
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #1384 üzenetére
Szívesen és természetesen köszönöm a ZTE-nek ,hogy lehetővé tették a remek készülék még jobbá tételét és Amphoras-nak a támogatást!
-
Kevin's
senior tag
válasz
atillaahun #1385 üzenetére
A bluemonte fel tehető a T mobilos skatre vagy csak Monte carlo verzióra tehető fel ?
-
atillaahun
veterán
válasz
bagyusz #1383 üzenetére
ITT vóna az én majd egy hetes értékelésem. Egyébként múlt hét hétfőn adták ki, szóval olyan nagyon sok hetes tapasztalatra ne számíts.
2. CM-ről ugye írtam, Bluemonte szerintem stabil amennyire lehet, igaz csak pár napot használtam, de azalatt semmilyen hibával nem találkoztam, és ha jól tudom a videófelvétel minősége, és a hangzás is jobb mint a CM-ben.
3.Szerintem 960-ig, afelett nálam a navi már kikészítette. Szerintem kb. annyi százalékkal gyorsabb mint amennyit húzol rajta.
-
bagyusz
őstag
Üdv
gt 540 szeretném lecserélni ZTE skate-re.Nézegettem a forumon, de nagyon vegyes tapasztalatok vannak, ezért egy olyan kollégától kérek választ akinek már több hete dolga van ezzel a készülékkel.
1. Összeszerelési minőség?
2. Főzött romok stabilak?
3. Főzött rommal meddig lehet húzni a procit amin még stabil? -> A gyorsulás látványos, vagy elenyésző?Nagyjából ennyi lenne, előre is köszönöm
-
Acsifun
aktív tag
Tud valaki esetleg valami friss infot arról, hogy mely szolgáltatónál lesz elérhetõ még a készülék?
-
COPA
tag
-
COPA
tag
Sziasztok! A mai nap vásároltam egy ilyen készüléket és érdeklődnék, hogy a módosított partíció kiosztással rendelkező ZTE firmware pakk-hoz rootolnom kell-e a készüléket, vagy elég csak a frissítést elindítani?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #1365 üzenetére
A 2mb-os cache, ha nem kerül átirányításra a RAM-ra, alap rom esetében, okozhat kellemetlen meglepetéseket, ezért összedobtam a gyári romhoz egy kis update csomagot, ha esetleg valaki átpartícionál:
Recoveryből telepíthető verzió!
Egyéb, nem gyári rom (custom) esetén a cache át van irányítva vagy a RAM-ra vagy a DATA-ra.
-
kelzsoca
félisten
-
vrsptr
aktív tag
Valamit értessetek már meg velem légyszi:
Mi a különbség a
ROM
firmware
recoveryközött? Mi micsoda? Melyik kell mihez...melyiket kell felrakni/cserélni, ha pl. a másikat fel akartom tenni stb.?
-
kelzsoca
félisten
válasz
#40993792 #1366 üzenetére
hogyan lehet a gyári partíciót visszaállítani?
Simán felrakod a gyári, és módosítatlan firmware csomagot, és ott a gyári állapot.
(#1367) vrsptr
Más készülék, más firmware, én nem tenném fel a Monte Carlo-ra.
Vagy ha felteszed, akkor erősen saját felelősségre, mert ha letéglázod a készüléked, mi itt már nem tudunk segíteni, és a garanciád elveszett.
-
-
Indiant
addikt
Nos akkor akit érdekel, módosított partíció kiosztással rendelkező ZTE firmware pakk:
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!system 200MB
data 218MB
cache 2MBA zip-et ki kell bontani, majd az image könyvtárt az SD gyökerébe kell tenni. Gyári rommal, a Rendszer frissitések\ SD kártya frissitések menüvel lehet feltenni.
Custom romoknál (mindent töröl!) a Hang fel+Menü+Bekapcsoló gombbal. -
Frozzy
őstag
jól bepörgött a topic
Csak így tovább
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
hodostamas #1291 üzenetére
Köszi a linket, hasznosnak tűnik. Írtam a srácnak - meglátjuk mit válaszol.
Zsolt_72 (#1290)
Neked is kösz hogy megosztottad a tapasztalataidat! -
xtr3m3
tag
Sziasztok
Egy kerdes, mennyivel lesz lassubb egy progi kartyarol inditva?
Erdemes a particiokkal szorakozni?Pl. 1-5 mb progikat a kartyara telepitesz ami persze sokkal lassubb, de futtataskor bemasolja a memoriaba es utana normalisan fut, ebben az esetben csak a masolas ideje lassitja. Javitsatok ki a tevedek.
-
Jano_023
őstag
válasz
atillaahun #1356 üzenetére
Klassz van kint egy ami müködne is erre még sem.
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #1356 üzenetére
Az a baj, hogy a full zte firmware-el lehet feltenni. 220MB...
-
atillaahun
veterán
válasz
Indiant #1354 üzenetére
Hát szar is, nem kétséges, de a többi meg méginkább.
Csinálsz még más verziókat is publikáció előtt?(#1355) Jano_023
Hát ha elégszer elrontod, elméletileg kérni fogja a google fiók jelszavát, amit majd jól nem fog tudni a boltos, ezért nagyon ideges lesz, hogy flash-elheti újra. -
Jano_023
őstag
Hali, itt vagyok az árkádban és valami majom lezárta a skateet, hogy lehet feloldani hogy ne keljen rajzolgatnom? Valami ötlet?
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #1351 üzenetére
Jogos az 5 pont, de nekem a dropbox nem volt szimpi.
Az általam kreállt kiosztás:
system 200MB
data 218MB
cache 2MB -
atillaahun
veterán
ButtonRemapper alkalmazás elméletileg tud ilyesmit. Én nem próbáltam még. Vagy berakod ugye a beállításokban power gombra amit említettek, csak azzal felvenni nem lehet.
(#1348) Indiant
Mármint feltöltés fájlmegosztóra? Dropbox-od, vagy GoogleDocs-od nincs?
Én mindig oda rakom a cuccaim, nem értem, hogy mások miért szeretnek ilyen idióta helyre feltöltögetni. Főleg, hogy mobilról Opera Mobile-on kívül egy böngésző sem kezeli.Ja tényleg, milyen kiosztást csináltál egyébként?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Indiant #1340 üzenetére
1. Kapcsold ki a készüléket, és dugd rá töltőre, ha nem indul el automatikusan a készülék a töltő csatlakoztatásakor, csak a visszajelző nyíl mutatja pirosan a töltést akkor rendben van.
2. Töltő nélkül kapcsold ki a készüléket, majd ismételten be, ha indul, akkor rendben van.
3. a második pontot játszd el töltőre dugva is, ha a készülék nem indul el automatikusan akkor rendben van.Illetve nézd meg, hogy van -e töltési animáció kikapcsolt állapotban való töltéskor.
Minden egyéb hiba esetén egyszerűen nem is indult volna el a készülék.
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #1338 üzenetére
..csak élcelődtem, nem kell megsértődni.
Távolról sem (csak) az én érdemem. Amphoras a modaco-ról írt nekem egy tutorialt a módosításról csak a hibátlan feltöltéssel volt gondom. De azt megoldottam.
Az általad említett probléma nem jelentkezik, de Téged kérdezlek, mint hozzáértőt, hogy még mivel tudom tesztelni a helyes működést. Mert én sem szeretném más készülékét elrontani.
(#1339) Apaxp: nincs itt perpatvar, csak mi így szoktunk beszélgetni
-
Apaxp
senior tag
Bocsánat hogy neveletlenül belebeszélek a felnőttek dolgába. Holnap hozza a futár a skate telómat és egyfolytában a topicot olvasom hogy mit hogyan és miképp javíthatok rajta.
Remélem hogy ez a kis "perpatvar" nem veti vissza az eddig tapasztalt segítőkészséget. -
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca #1332 üzenetére
Örülünk, hogy Te vagy itt a hozzáértő. Nekem már működik a módosított kiosztás, szóval hajrá.
Ui.: csak azért kérdeztem hogy módosítottad-e a splash partíció helyét, mert akkor mást is kell módosítani a appsboot.mbn-ben. Mind1.64b0r (#1333): a proximity mondhatjuk ,hogy egyenlőre nem működik, legalább is cyan alatt.
-
VámpírAngyal
csendes tag
válasz
atillaahun #1330 üzenetére
Hétfőn nem melózok csak itthonról,de órára sem merek bemenni, pedig csak 10 percre lennék a kérótól, ráhibáztál!
-
64b0r
aktív tag
Sziasztok!
A proximity szenzort lehet valahogy kalibrálni? Időnként a telefon nem veszi észre, ha a fülemhez emelem, néha meg elsötétedik, akkor meg nem tudom letenni, ha hangpostára futnék rá. Elég frusztráló hiba...
Ja, a telefonon az a ROM van, amivel elhoztam a T-től.Előre is köszi a válaszokat!
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1330 üzenetére
csak engem az zavar mikor valaki kérdez valami konkrét dolgot és kitérő vagy lekezelő választ adsz neki.
Ez csak akkor fordul elő, ha hülyének akarnak nézni, mondok pár példát így pár hsz-ből, van közte Tiéd is, meg másé is:
Nyilván segítő a szándék, de talán jobban értek hozzá, mint itt bárki, ezért az ilyen mondatok nem éppen helyénvalóak, tudatában annak, hogy mindent megpróbálok, hogy sikerüljönA splash partíciót is módosítottad?
És nem akarsz ITT segítséget kérni?
Egyébként mi baja a UK-s kiosztásnak? Próbáltad?
Bár a zavaró még nem is ez, hanem hogy nem lehet eldönteni, azért mert te sem tudod, unod már a noob-okat, vagy csak éppen szar kedved van.
Ha valamit nem tudok, akkor arra majd beírom, hogy sorry, de ezt én sem tudom, általában türelmes vagyok, ha durran az agyam, vagy nincs hozzá kedvem, inkább nem is írok.
ui: Aztán nem megsértődni ám senkinek
-
VámpírAngyal
csendes tag
Holnap úgy fogom várni a futárt, mint a messiást!
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #1329 üzenetére
Ez egy szakmai fórum, nem kisegítő, arra ott van mondjuk az Android Appz.
Az tiszta egyébként, hogy kockázatos cuccokat nem akarsz publikálni, de nem is erre gondoltam, hanem szimplán az infókra.
Az is rendben van, hogy magadtól nem készítesz 3 oldalas leírást valamiről, amit valszeg a kutya sem olvas el, csak engem az zavar mikor valaki kérdez valami konkrét dolgot és kitérő vagy lekezelő választ adsz neki. Bár a zavaró még nem is ez, hanem hogy nem lehet eldönteni, azért mert te sem tudod, unod már a noob-okat, vagy csak éppen szar kedved van.(#1331) VámpírAngyal
Kivettél egy nap szabadságot a kedvéért, ha nem lenne odatelefonálós hangulatában? -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1328 üzenetére
Egyébként jó lenne ha néha magad is kifejtenéd a dolgokat és nem úgy kellene hat hozzászóláson keresztül kihúzni belőled a lényeget.
Ezen mélyebb dolgok szerintem nem mindig fórumra valók, az ide érkező userek 98%-a még az Androidot felhasználói szinten sem ismerik, ezen dolgok meg teljesen összezavarják őket.
Mert még ha ZTE alkalmazott lennél megérteném, hogy vannak dolgok amiről nem szívesen beszélsz, de ha jól tudom egyelőre még nem ez a helyzet
Így van ,erről nincs szó, egy független rom modder vagyok, de nem adok ki olyan módosításokat, amivel esetlegesen kárt okozhatok a felhasználók készülékében.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #1327 üzenetére
Aham, hát ez a veszély tényleg fennáll.
Egyébként jó lenne ha néha magad is kifejtenéd a dolgokat és nem úgy kellene hat hozzászóláson keresztül kihúzni belőled a lényeget.
Itt most elsősorban nem ez előzőekre gondolok.
Mert még ha ZTE alkalmazott lennél megérteném, hogy vannak dolgok amiről nem szívesen beszélsz, de ha jól tudom egyelőre még nem ez a helyzet, és szerintem sokan vannak, akik sok mindent nem értenek itt. -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1326 üzenetére
A szerviz megkap minden gyártói támogatást (gyári flasher program stb..) továbbá: JTAG
Az, hogy mi otthoni körülmények között esetlegesen helyreállíthatatlanul letéglázzuk, még nem jelenti azt hogy a készülékből a megfelelő eszközökkel nem lehet kiolvasni semmit
-
atillaahun
veterán
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1324 üzenetére
Félreérted, én azért nem szeretném ezt, mert egy nem hazai firmware használata esetén, egy esetleges meghibásodáskor nincs lehetőség felírni a T-Mobile-os firmware-t, és a szervizben azonnal visszadobják, a garancia elveszik.
Az hogy a Monte Carlo-s firmware hogyan viselkedik a Skate-en mindjárt megnézem, de ez akkor sem megoldás.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1321 üzenetére
Elmondom nagyon egyszerűen mi a helyzet:
BÁRMILYEN partíciós változtatás esetén a telefon miután kikapcsolod nem kapcsol be többet, áramot nem veszi fel, mindaddig, amíg egy akksi ki-be művelet nem történik.
Az Orange-os FW-t önmagában még nem néztem meg, de NEKÜNK nem is ér semmit, ugyanis ha BÁRMI probléma lesz a készülékkel, és firmware cserét NEM lehet végezni, azonnali garanciavesztést okoz, amikor a szervizben ránéznek a telefonra.
Remélem így már mindenkinek érthető a történet.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Dr_Senkihazi #1318 üzenetére
A művelet nem veszélytelen, hiszen firmware (BIOS) felírás is történik, mivel hivatalos csomag a garancia biztos nem veszik el, ha esetleg elszállna a készülék, nem tudom mennyire befolyásolná ez a szervizt a döntésben.
(#1317) atillaahun
Már teleírtátok a fórumot, minek írjak én is...
Továbbá az az elméletileg hibátlan partíciós kiosztás sem jó
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
kelzsoca #1315 üzenetére
"A telefonban keletkező károkért, esetleges adatvesztésért felelősséget nem vállalok."
ez egyértelmü,de ez elö is fordulhat?
alapbol sem szivesen nyukálok bele ilyesmibe,ha pedig ezeket elöre közlik,akkor mégannyira sem
garanciám ugrik ez miatt? (ha sikerül,ha nem)
vagy inkább kicseréltessem ez miatt? -
atillaahun
veterán
-
vrsptr
aktív tag
válasz
hodostamas #1308 üzenetére
Meg Skate esetében nincs is fólia a proximity szenzor-on.
Tegnap feltettem az általam vásárolt fóliát, lentről kezdtem és először amikor kicsit ráhelyeztem(kb.1/6részét) nem volt jó, ezért fel kellett szednem, de annyira "ragadt", hogy a kijelző is feljött :S, most az alsó gombok kicsit lötyögnek, de a kijelző nem áll el és nem is lehet benyomni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #1313 üzenetére
A módosítás után nem működik megfelelően, a ZTE-s csomag hibátlan.
(#1314) Emuka
Kalibráld a szenzort, ott van a beállításokban.......
(#1312) SPucu
Fel kellene rá dobni a ZTE által hivatalosan kiadott szoftvert, lehetséges hogy megoldja.
A következő oldalon találod: link
Skate T card upgrading...
Letöltöd a csomagot, kibontod, majd az image mappát, benne az image.bin csomaggal felmásolod az SD kártya gyökerébe.
Kikapcsolod a készüléket, majd a következő módon indítod el a készüléket:MENU gomb+hangerő FEL lenyomva és nyomvatartása mellett, rányomsz a power gombra is, akkor jó, ha egy kis folyamatjelző csík jelenik meg, itt elengedhetőek a gombok, amint végzett, újraindul a készülék, és már a friss rendszer fogad.
Természetesen, mint minden ilyen jellegű beavatkozást is csak saját felelősségre végezzen el bárki. A telefonban keletkező károkért, esetleges adatvesztésért felelősséget nem vállalok.
-
Emuka
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a Big Brother I-t, de akadt egy kicsi problémám.
Minden tökéletesen működik, kivéve ha hívnak, vagy én hívok valakit, miután elsötétül a kijelző, nem tudom feléleszteni.
Olyan mint ha nem reagálna semmi tapira, vagy gomb nyomásra.
Csak akksi ki és be.
Valami ötlet?
Esetleg beállításoknál valami?Előre is köszi.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
sziasztok
péntek délután ota használom,teljesen hétköznapi modon (telefonálás,sms,némi net és market/progik) eddig maximálisan elégedett lennék,egy "aproságot" kivéve....olyat csinál néha,leginkább fehér képernyönél látszik,(föképernyön,menüben nem csinálja egyátalán!) hogy "vibrál" a képernyö.
találkozott már valaki ilyennel? mi lehet rá a megoldás?visszaküldeni nem igazán szeretném,csak ha nagyon muszály.köszi
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #1307 üzenetére
Ebédelek és leszek.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #1305 üzenetére
Amikor először elindítottad bootloader módba a készüléket, akkor nem ugrott fel semmi ablak vagy telepített eszközt?
xp vagy win7?
Másik gép nincs a közelben?
-
SkyLaci
őstag
válasz
hodostamas #1291 üzenetére
a fólia nem befolyásolja negatívan a kijelző érzékenységét, kezelhetőségét?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Villanyszerelés
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest