Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Igazad lehet, ennek a romnak az alapja elvileg gyári független Skate szoftvere. Most kipróbáltam, és ugyanúgy viselkedik, mint a gyári T rom, tehát más SIM-mel csak segélyhívásra van lehetőség.
Azt nem tudod, hogy ha T-vel függetleníttetem a telefont, de utána valami olyan hibája lesz, ami miatt cserélni kell, akkor azt az új Skate-et már ingyen függetlenítik?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99
üzenetére
A készülékem a független, és nem a szoftver

-
Peterzon99
csendes tag
Jelenleg állás szerint sajnos úgy tűnik, hogy csak úgy lehet, ha megvárod, hogy a Vodánál is megjelenjen a készülék, vagy 20.800 Ft-ért függetlenítteted a T-nél.
szerk.: nem láttam, hogy közben kelzsoca is válaszolt

(#496) kelzsoca: Amit írtam privátban, azt esélytelennek látod?
-
RtgLaci
tag
Kedves olv.-társak, ha Vodafonos vagyok, hogyan használhatnám a Skate-tet? (Nem a telefonáláson kívüli tevékenységekre gondolok
) -
Peterzon99
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Sziasztok!
Megnéztem én is ezt a wifi dolgot, Blade-del összehasonlítva. Mindkettőn a CM rom, Blade-en az N241, Skate-en a legújabb modaco-féle. 15 megabites ADSL-nél az alábbi eredményeket kaptam (3 mérés átlagából, routertől kb 1 méterre):
Blade: 2423/897
Skate: 4351/850Egyik sem túl erős, de úgy tűnik, hogy a CM wifi drivere a ludas, mert a Blade sem jobb, sőt. Régen más rommal ennél sokkal gyorsabb volt a Blade is. Ettől függetlenül szerintem mobilon ez is bőven elég, és ami sokkal fontosabb, hogy - ahogy kelzsoca is írta - hatótávolságra a Skate wifije sokkal jobb.
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez (Wifi) mondjuk engem meglepett, mert szerintem a Blade-ben remek wifi van és eddig mindenki azt írta, hogy a Skate-ben még jobb. Most akkor mi az igazság? Pedig más is CM-el tesztelte.
@B1T3: ilyet kell rá tenni és tök mindegy , hogy milyen a hátlap. http://i.ebayimg.com/00/s/NDAwWDQwMA==/$(KGrHqV,!hME6,J3qsw+BOqK9mImiQ~~60_12.JPG
http://i.ebayimg.com/00/s/NDA1WDQ1MA==/$(KGrHqJ,!lwE6C8-G97lBOljLnScNg~~60_12.JPG
-
B1T3
addikt
Azt sajnálom, hogy a hátlap nem ilyen lett végül, mert ez mattnak látszik, és különleges a robot miatt is. Persze sajnálom azt is, hogy nem került bele erősebb proci, de az az árat is érintette volna, míg a hátlap mássága kevésbé szerintem.

Mondjuk a kínai ZTE felirat nem hiányzik róla.

-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Sokat nem volt időm még foglalkozni vele, proximity rendben, alsó gombsor bevilágítás nálam továbbra is megvan, hangyánit gyengébben, de még így is gagyi kicsit.
Zenehallgatásba én nem vettem észre jelentős különbséget ugyanazzal a fülessel, bár nekem a Blade félhangerőn eddigis megfelelt, afelett már bántotta a fülem.
Viszont a hátsó hangszórót elkúrták, fél hangerő alatt szinte meg se hallani, maxon is elég gyenge meg veszettül torzít is. Elsőn semmi különöset nem venni észre, az rendben van.
Kijelző rendben, GPS szintén, most a WiFi zavar nagyon, ha azt sikerül rendbe rakni, akkor nézem majd tovább a többi dolgot részletesen. -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Kicsit bővebb vélemény a telefonról, úgy mindent egybevéve?
(#483) lsc
Írj be nyugodtan, ha valami kérdésed van.
-
atillaahun
veterán
Eddig annyit tudok mondani, hogy a CM-be ultra selejtes a WiFi, nem megy 2-3 Mbps felé, ugyanakkor ugyanott a Bladen a GSF meg min. 15 Mbps-t hoz.
Holnap megnézem még ezt a Bluemonte-t is.Egyébként maga a készülék se egy erős darab, 1 Ghz környékén szétfagyott, most eddig 900-on még nem adta meg magát.
-
lsc
nagyúr
Tegnaptól nálam is landolt egy skate, eddig marha szokatlan /első androidos/, remélhetőleg belejövök. Majd azért párszor valószínűleg zaklatlak benneteket hülye kérdésekkel.
-
NightLord
tag
Nincs info arról, hogy más szolgáltatónál elérhető lesz e?
-
Depression
veterán
Az egyetlen akadás, ami megbocsátjthatatlan számomra, az a szövegbevitelnél van. Sajna ennél a pontnál a blade-em minden addigi rommal is csődöt mondott. Nem sms-nél, hanem hsz írásnál. Ennél mi a helyzet? Azonnal megjelenik a szöveg, vagy van minimális késés?
-
Acsifun
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Esetleg majd írd le kérlek h a launcher görgetésénél, alkalmazások inditásánál milyen a GYÁRI rom. Érdekelne, hogy szerinted mennyire animál szépen egy főzött Blade-hez képest.
köszi
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szerintem elég lesz, mivel a Blade-el is csak 2 bajom volt. A vaku és a front kamera hiánya.
Ebben a vaku már orvosolva van, a másik nélkül meg eddig is meg voltam.Viszont a sim-em vodás. Nem tudom, szerinted esetleg egy Turbo SIM-el? Majd hétfőn kipróbálom és beszámolok az eredményről.
-
kelzsoca
félisten
Ha tisztában vagy a vas képességeivel, ismered a hátrányait, akkor nem érhet nagyon csalódás.
Ha meg veszel, és esetleg webshopból rendeled be 8 napod van ok nélkül elállni a vásárlástól, bár ez esetben ha visszalépsz várnod kell a pénzedre, lehet 1 hónapot is, illetve a visszajuttatás költsége is Téged terhel.
-
Arm0red
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattál, Blade-nél előfordult már hogy buszon nem éreztem és nem is hallottam meg ha hívtak.
--------
Am, volt a Blade-nél olyan hogy a kamera minőséget levették 2MP akkor jobb képeket csinált, na most ha valaki épp unatkozna és van egy Skate-je kipróbálhatná 3 vagy 2 MP-n, milyet csinál csak úgy poénból, kiváncsi vagyok rá
-
atillaahun
veterán
Kérésre akkor itt a gyári állapot visszaállítása gariztatáshoz.
1. Letöltöd a gyári Trés ROM-ot.
2.Beteszed a zip-ben található clockworkmod mappát az SD kártyád gyökerébe.
3. Felrakod a CWM Recovery-t, és elindítod ÍGY.
4. mounts and storage menüpont alatt futtatod az alábbiakat:
- format boot
- format system
- format data
- format cache
majd vissza egyet, backup and restore és restore
5. Végül pedig követed a 3. pontbeli link leírását, annyi különbséggel hogy ezúttal az original recovery-t teszed vissza.A cikket bárki bárhova másolhatja/hivatkozhat rá.
-
tpeti78
senior tag
válasz
Peterzon99
üzenetére
Kicsit? Én nagyon....
Remélem lesz rá valami módszer, ami nem jelent gari vesztést.atillaahun: Várok én is egy beszámolót, leendő vevő vagyok én is! Kíváncsi vagyok a véleményedre!
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nekem jó volt, ki is próbáltam, működött a visszaállítás. És a proximity is hibátlanul működött kalibrálás után, ellentétben a CM rommal, ott továbbra sem tökéletes. De legalább nem hardver hiba.

Egyébként ha valakit érdekel, megkérdeztem a T-Mobile-t, hogy mennyiért függetlenítik ki: Dominós készüléknél 20.800 Ft (kicsit sokallom...)
Szerk.: Marketről a Proximity Sensor Findert kipróbáltam és gyári romon rendesen mutatta a távolságot, CM-en viszont kiakad, és nem mutat semmit. Nektek mi a helyzet ez ügyben? Úgy láttam modacon is írják többen, hogy a nem hivatalos CM-mel még nem tökéletes mindenkinek skaten a proximity.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Nah, csak megérkezett

ui: köszi a romot, és majd várjuk a tapasztalatokat.
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Kíváncsi vagyok, hogy neked hogy fog menni a proximity szenzor CM alatt.
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
attila:
A hátlap leszedést javasolt úgy csinálni, ahogy profi szétszedős videókban is lehet látni... csak egy kis rést kell csinálni a kialakított bevágásnál, aztán a körmödet kell a résben óvatosan végighúzni egyik, majd másik oldalon és nem lesz baja a hátlapnak hosszú ideig. (a szervizekben műanyag célszerszám van erre, otthon pl. gitárpengető, vagy ahhoz hasonló félkemény műanyag is megteszi, ha nem elég erős a körmöd) A Blédnél mindig így csináltam és kismillió leszedést bírt ki úgy, hogy végig úgy tartott, mint újkorában (hátlapot ugyebár nem cserélt a tmob).
A halálom, amikor pl. tesztvideóban szinte letépik a hátlapot egy-egy kütyüről és a visszatétel is baromi amatőr.
-
atillaahun
veterán
Még csak most rakom fel rá a CM-et, de szép nagy, mint vártam.
Majd írok róla én is egy kis összefoglalót ha kipróbálgattam rajta mindent. Külsőre egyelőre mindenképpen igényesebb mint a Blade, viszont a hátlap leszedéssel meg kell küzdeni, hogy egybe jöjjön le. Meg ugye nem adtak hozzá SD-t, ez azért nem szép dolog. 
Többit hamarosan. -
esgabee
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Üdv a klubban!
Hogy tetszik?
-
atillaahun
veterán
Meggyött a Skate-em, úgyhogy le is hegesztettem róla a 0km-es gyári Trés ROM-ot.
Dropox-ra tettem fel, ezért nem fog száguldani, aki akarja majd tükrözi valami gyorsabb helyre. -
kelzsoca
félisten
1. Igen, ez már rezeg rendesen
2. Hangosabb
3. Mindent lehet vele csinálni
4. Minden 2.3-as rom már a sötét/fekete állapotsávval érkezik, ez alól a Skate sem kivétel
5. Lehetni éppen lehet, de munka az van vele, egyszerűbb feldobni egy CM romot, majd rengeteg téma közül választani
Nagyon gondolkozok egy ilyenen, még megvárom a Defy+ de nem hiszem hogy 60 és 50 között lesz annak az ára...
Szerintem a Defy+ inkább 70k felé/fölé kacsint be, ez viszont 45k-ról indul, amiben egy SIM kártya is benne van

-
Arm0red
csendes tag
Lenne néhány kérdésem a tulajoktól:
1. A rezgés erősebb mint a Blade-ben?
2. És a külső hangszóró hangosabb?
3. Gyári ROM-on kicserélni az alap launchert, mondjuk egy Launcher Pro-ra, akkor mennyivel használhatóbb? Mert ami Bog tesztjében volt az elég rettenet volt, és gondolom én, hogy nem a ROM-ot cseszték el annyira, csak az alap Launcher sz@r, ami nem egy ritka dolog lenne...
4. illetve a gyári ROM-on az a fekete téma van ami Bog tesztjében is, vagy az a sima vacak fehér ami a Tmobile-os ismertetőbe? (fontos kérdés
)
Ezt meg igazából már csak a ROM főző mesterektől kérdem
:
5. csak egy kis apróság lenne, ezt a témát , át lehet portolni Skate-re? (Blade-men is ez van, a hátterem felsö része is ilyen fekete, és egybe olvad a háttér teteje és az állapotsáv, és nagyon nagyon jól néz ki
+akksi kijelzés is jobb így, persze nem ettől függ a vásárlás, de ha nem nagy munka azt megköszönném
)Nagyon gondolkozok egy ilyenen, még megvárom a Defy+ de nem hiszem hogy 60 és 50 között lesz annak az ára...
-
Weißturul
senior tag
Nem lesz rossz ez a Skate, de a procit lecserélhették volna
Én majd a WP7-es telefonjukra leszek kíváncsi. -
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99
üzenetére
Mondtam, hogy nem lesz jó

Nyilván a szolgáltatók sem hülyék, kérték a ZTE-t egy olyan lockolási folyamat beiktatására, ami sima szoftvercserével nem megoldható, mint az korábban volt.
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
Peterzon99
üzenetére
Eldőlt a kérdés, aki a CM romot átportolta Skate-re, megadta a választ:
"The unlock mechanism on the blAde and the one on the skate are two completely different things. So flashing this Rom doesn't unlock the phone."(#453) xtr3m3: A gps, akárcsak a blade-nél, gyors és pontos. Szerintem talán ez a telefon legkiemelkedőbb pontja (persze hibás darab kifogása benne van a pakliban).
-
xtr3m3
tag
Üdv mindenkinek!
Esetleg valakinek sikerült tesztelnie a GPS részét esetleg igo -val.
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Azért lehet nem ártana majd másnak is ránézni erre. Mert nekem a T-s kártyánál is kéri néha az unlock kódot (CM esetén, gyári romnál nem kérte mikor próbáltam). Bár annál ha nem írok be semmit, akkor is megy utána a hálózat rendesen. Ha más kártyával próbálkozom, akkor sem mindig kéri a kódot, csak egyszerűen nem csatlakozik semmilyen hálózathoz. Szóval akár az is elképzelhető, hogy az én telefonommal van valami gáz (bár ezt nem hiszem), nem tudom mi a megfelelő működés ilyenkor.
Te mit gondolsz?
-
B1T3
addikt
válasz
ouzohuto
üzenetére
Mit értesz gyenge Blade utánzaton? Az OT-990-et? Ez áll hozzá legközelebb. Különben nem sok köze van a Blade-hez, mármint hardveresen hasonló, mint rengeteg másik készülék is, de nem pont a Blade-ről másolták. És ne felejtsük el, hogy ott lesz jövőre az Alcatel OT-995, amely igencsak erős ajánlatnak ígérkezik, olyannak, amilyet a ZTE eddig még nem mutatott fel. Konklúzió: az eddigiekből kiindulva lesz konkurenciája a ZTE-nek is, de ez számunkra előnyös.

-
Iomega
addikt
-
dorkababa
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
előfizetésfüggő,de mindenképp elgondolkodtató

-
atillaahun
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Tényleg nem hülyeség egyébként, nekem is megfordult már ez a megoldás a fejemben, csak az a baj, hogy kell a mobilnet, az meg ugye alapból jár az előfizetésemhez, így nem tudok két SIM-et használni.
-
dorkababa
aktív tag
válasz
domerator
üzenetére
ööö még nem,hezitálok.
egyrészt megnéztem az uj alkatelt,ami jövő tavasszal jön majd.másrészt még erős fél év van az előző hűségből.újat nem nagyon akarok,mivel rohadtul nem telefonálok,főleg netre kéne.max társkártyában gondolkodtam,de az meg az miatt bukó,mert ugye meg kell tartani az előtte levőt plusz 2évig.
ezért gondolkodom,hogy a 2000ftos 2gigás csomagban veszem meg,a telefonálást pedig leválasztom egy bunkofonra,ami egy hetet elmegy.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Majd megoldom

-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Persze van különbség, de nem igazán érezhető. Főleg hogy a telóban egész jó sebességgel érhető el az SD kártya, és olvasásba ált még az alacsonyabb class-osok is jók

Nem ellenérvelni akarok, csak amíg nincs az, ez bőven használható, és csak egy root kell neki.. link2sd automatán csinál mindent a háttérben, nem szükséges beavatkozni. -
atillaahun
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Nem úgy volt, hogy a Tré nem ad SD-t?
Egyébként jobb szeretném a NAND-ot használni, azért az szerintem mégiscsak gyorsabb mint bármilyen SD. -
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Ha ennyire fontos a hely, ott a link2sd. Az új verzió már minden nagyobb fájlt(apk,lib,dex) át tud linkelni a 2. SD particíóra, és alig fogy a hely egy-egy app után. Plusz a google app frissítéseket is át lehet rakni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Sajnos a boot.img kevés, ez csak a kernelt tartalmazza, ami még mindig csak a szoftver és nem a firmware.
A komplett firmware csomagot kell megszerezni, és azzal már lehet dolgozni.
A partíciós tábla kiosztásáért ez a két fájl a felelős: appsboot.mbn, partition_zte.mbn
-
domerator
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Baromi kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a benyomásod a Skate-ről holnap... őszintén szólva, ha mostanáig kihúzta volna a Blade nálam és most lenne méltányossági csere, akkor lehet, hogy én is a Skate mellett voksolnék (bár nem bántam meg a defy-t).
(#417) dorkababa: Megrendelted?
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez teljesen jó hozzá, de egyébként már megcsináltam az oda-vissza recovery lehetőséget.
-
atillaahun
veterán
Most gondoltam csak bele a Recovery telepítésbe, jól gondolom, hogy gariztatás esetére nincs még gyári Recovery, amit vissza lehetne rakni helyette?
Hm, találtam egyet modaco-n. Ez jó lehet nekünk, vagy valszeg ebbe is van valami Orange-s okosság?
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ez érdekes, és a proximity sensor data-nál a Skate settingsben neked ír valamit? Nálam nem, és egyelőre úgy néz ki nem is működik.
Más érdekesség, aminek lehet van jelentősége: a CM-mel most a T-s kártyával is kért függetlenítő kódot, de rányomtam, hogy kihagyás (vagy ilyesmi), továbbment és működik a hálózat. És egyébként Telenoros kártyával is át lehet lépni, csak ilyenkor nem megy a hálózat természetesen. A gyári romnál ilyen esetben csak segélyhívást engedett.
-
imrefos
tag
Énis megrendeltem a mainap és remélem nem bánom meg!

-
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99
üzenetére
Igen, egy backup elég lenne a gyári rendszerről, ehhez egy gyors recovery csere kell csak

Nálam működik a szenzor, többet is telefonáltam vele, és nem volt gond, illetve rom felrakáskor a CM romok auto kalibrálják a szenzort, a Settings before calibration nálam is megvan.
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Szerintem nekem ennyi kell, de Zsoca remélhetőleg megmondja, ha tévedek. Nekem sajnos csak eddig érnek az ismereteim.

Más: Aki CM alapú romot használ skate-en: Működik a proximity szenzor? Nekem a proximity sensor data-nál nem ír semmit, illetve ha kalibrálni akarom, akkor ezt írja: ***Settings before calibration***. Van valakinek erre ötlete?
(#423) kelzsoca: Így, hogy már itt (is) tevékenykedsz, nem is aggódok annyira azon, hogy lesz-e megoldás a problémámra.

-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
FW-t gondolom nem nagyon lehet lehekkelni róla későbbre.
Nem lehet, de rajta leszek a beszerzésén

-
atillaahun
veterán
válasz
Peterzon99
üzenetére
Ja hogy így, ez tiszta, csak azt hittem a backup-ot kell még valahogy update.zip-esíteni.
FW-t gondolom nem nagyon lehet lehekkelni róla későbbre.
-
kelzsoca
félisten
Készítettem egy tesztképet a készülékkel: kép
Camera360 alkalmazás, auto focus, ISO auto, felbontás 2560x1920, és a képet kint a szabadban készítettem, tehát jó fényviszonyok közt.
-
adorjant
őstag
válasz
Peterzon99
üzenetére
Ez rossz hír,mert én is számítottam arra,hogy a módosított romokkal lehet majd játszani...
Persze azért azt is számításba kell venni,hogy igazából alig van még piacon,lesz támogatottsága,csak várni kell. Ami a legnehezebb az egészben
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Szia!
Nagyon rendes vagy!!!
Én ez alapján tettem fel a recovery-t:
[link]
Azzal szórakoztam egy darabig, hogy rendesen felismerje a telefont. Ehhez végül ez a driver vált be (re kellett erőltetni eszközkezelőben az ismeretlen eszközre, ahogy ux1 írta a blade topicban):
[link]
(Forrás: zteportal.eu/letoltesek/ -ben a ZTE Kernel 2.2 usb driver ADB)
Ha van megfelelőbb driver, akkor mondják mások, nekem csak ezzel ment.
Akkor jó, ha már nem áll meg a waiting for device feliratnál. Ha zöld robotnál megáll, akkor sincs semmi, csak nem ok a driver, és maradt a gyári FTM. Végig kell menni a dolognak, és ha visszabootolt a romba, akkor kész.Ha megvan, ahogy blade-nél is tetted, csak bebootolsz a recoverybe és készítesz egy backupot, utána pedig ezt a romot javaslom:
[link]És tényleg nagyon rendes vagy, hogy felajánlottad! Én voltam akkora barom, hogy ezt az egy lépést elfelejtettem. Amúgy a telefon iszonyatosan jó, ahogy Zsoca is írta Wifi-ben köröket ver a blade-re.
Azt nem tudja valaki véletlenül, hogy a vásárlástól 8 napon belül történő indok nélküli elállás csak a webshop vásárlásra vonatkozik-e, vagy személyes vásárlás esetén is fennáll-e? Sajnos én szoptam be ezt a mindenevőség dolgot, amiről szó volt (bár ettől függetlenül szerintem megtartom, és várom a csodát, mert nagyon tetszik.

-
atillaahun
veterán
Elméletileg holnap jön meg a Skate, ha megírjátok hogy mentsem le róla a gyári Romot meg bármi egyebet, megcsinálom.
Mer aztán megy is fel rá a CM meg minden egyéb. -
Peterzon99
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek van eredeti T-mobile romról mentése, vagy tudna csinálni, az kérem írjon. Nagyon fontos lenne!
-
kelzsoca
félisten
Tudtommal nem nézi a CM rom, hogy milyen SIM-mel használod a készüléket, azenyém gyári független, így nem tudom kipróbálni, de ezen dolgok másoktól napokon belül kiderülnek, páran már vettek Skate-et

Support lesz, vagyis már elkezdődött

A Wifi nálam rendben van, még olyan helyen is fogja a jelet, ahol már más készülék nem látja.
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
A Penge után erőteljesen agyalok egy Skate beszerzésén. Ahogy itt olvasgatok, ajánlott kategória.

Pár kérdés lenne, így hirtelenből.
Zsoca, lehet számítani tőled hasonló supportra, mint a pengénél? ( Enélkül gondolkozok más készülékben is....
)A Big Brother rom ugye " mindenevő" ? ( Ez is létkérdés nekem.... )
Wifi vétel jó, vagy gyengécske mint egy-két pengénél?
-
atillaahun
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
domerator
üzenetére
Hínnye.

Nah megyek meg is rendelem.
Egyébként írja a tag a kommentekben, hogy FW függő is lehet a dolog. Azt kéne még valahogy kihámozni, hogy ő milyet használ, és honnan lehet olyat beszerezni. Meg ha nem voltam figyelmetlen ugye azt sem írja mennyin fut a proci. Bár sejtem, hogy nem 800-on.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Xbox One
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Remélem lesz rá valami módszer, ami nem jelent gari vesztést.

Én majd a WP7-es telefonjukra leszek kíváncsi.