- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schellj
tag
válasz
buszospeter #20485 üzenetére
Talàn a concorde 5700.
-
grotib
tag
válasz
buszospeter #18905 üzenetére
Szia!
Köszi az infót! Én is a V2-re biztatnálak, gyorsabb mint a gyári és sokkal testre szabhatóbb mindenféleképpen. -
Apaxp
senior tag
válasz
buszospeter #18905 üzenetére
Esetleg a skate v2 romot próbáld meg. Ez a gyári rom módosítása. Nem akad, gördülékeny, gyors és minden megy rajta.
-
grotib
tag
válasz
buszospeter #18885 üzenetére
Szia!
Ha már így együtt vagyunk (én is buszsofőr vagyok), írj majd a CM10-ről bővebben is, ha kitapasztaltad.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
buszospeter #18867 üzenetére
Na Bakker ! Én is az vagyok
,nekem is a fülemben van szinte állandóan,de engem nem zavar. Igaz gumidugósat használok,ez annyira bejön,hogy be sem kapcsolom a rádiót a buszban,ezen hallgatom . (ezért kell(ene) egy jól működő rádió app az IA 3-ba ).
-
krystman
őstag
válasz
buszospeter #18857 üzenetére
Próbáld ki akkor ezt a ROM-ot. Ez ugyan az mint az IA3. Csak sokkal frissebb, és benne van egy csomó javítás is már. [CyanogenMod 7.2.0 (STABLE) - Android 2.3.7 (31/10/12)] Én ezt használom, ebbe működik.
-
Adamis
őstag
válasz
Nem tetszik a CM10? Pedig ha egyszer rászánod magad és beállítod, annyira kezes tud lenni! Sajnálom, hogy nem jött be, én nagyon szeretem...
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Igazad van,most kipróbáltam IA 3-on tényleg nem müxik, hiába pipálod be.
Mentségemre legyen mondva sosem volt még rá ilyen módon szükségem.
tényleg mire is jó ez a mód? ha a füledben van úgyis hallod,ha meg nem fülesezel,akkor meg csereg,ahogy elő van írva -
krystman
őstag
válasz
buszospeter #18840 üzenetére
Menü - Beállítások - CyanogenMod beállítások - Hangerő - És itt megtalálod, hogy az értesítéseket mindig a hangszórón játsza le. És nem a fülesen.
-
Adamis
őstag
válasz
buszospeter #18840 üzenetére
Az alámban levő rom a hangszórón csipeg nekem...
-
schellj
tag
válasz
buszospeter #18838 üzenetére
Én ezt használom.
Ennél a romnál nincs ilyen problem. Az usb mass storage- el volt gond. ext3 partíciót leszedtem telepítés előtt és már jó is. Egyébbként a beállítások \ rendszer menüpontnál beállítható, hogy hová telepítse a progikat. Ezt is alapban tudja. Nézd meg próbáld ki és írj, hogy mi van.
-
saucelori
tag
válasz
buszospeter #18510 üzenetére
Ez a telefon jobb, mint az ace, én csak ajánlani tudom
De a függetlenítés módjára azért kérdezz rá, mert ha nem gyárilag független, akkor ne is vedd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest