-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buszospeter
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam szinte az összes megjelent romot ami erre a telefonra eddig elérhetö volt.
Minden tiszteletem a készítök és a tesztelöké!
De ismét arra kellett rájönnöm, hogy, a gyári 2.3.5. a "The best" . - NEKEM!!!
(nem annyira)Költöi kérdés:
Létezik olyan telefon ami tudja azt mint a Skate (ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN IS!!!) amit megveszem, bekapcsolom, és csak használom?
Nekem egy telefon VALÓBAN CSAK HASZNÁLATI TÁRGY! ( Sok beszéd, net, e-mail, zene,hobby-foto)
Meg tudom venni a ma kapható mobilok közül bármelyiket. => nem pénz kérdése.
De valójában van olyan ami tudja ezt? -
buszospeter
tag
Sziasztok!
Apaxp, grotib!
Köszi a tanácsot, emlékeim szerint a V2 egy T-s rom.
Nekem ugyan független a telefonom de telenor kártya van benne jelenleg.
De tényleg nem telepítek többet.
Komolyan a tegnapi volt az utolsó.Nem töltöm ilyen számomra felesleges dologgal többet az időm.
Üdv,
buszospeter. -
buszospeter
tag
válasz
grotib #18886 üzenetére
Szia!
+1
CM10 beszámoló elmarad, mert még aznap éjszaka ment vissza a gyári.
Szép a CM10 és piszkosul testre szabható, csak az ÉN TELEFONOM nem szerette.
Bármilyen furcsán hangzik de jobban döcögött - menüben, programok megnyitása - mint a gyári.
Az is világos, hogy egy új ROM jobban eszi az aksit, míg 2-3 töltési ciklus után beáll rendesen.
De ez olyan éhes volt amit nem vagyok hajlandó tolerálni.
Csak viszonyítási képpen:
Gyári:
- reggel 6-kor vettem le töltőről,
- hívás 5 db össz idő 45p
- wifi 3ó 36p
- kijelző 3ó 32p
- akku (12:33) 67% !!!
Nekem ez fontos.Számomra, sokkal fontosabb a használhatóág mint a design vagy a testreszabhatóság.
A tegnapi volt az utolsó alkalom, hogy erre pazaroltam az időm.
Mostantól csak használom a telefonokat.
Köszönöm az eddigi segítséget!
Enyém a megtiszteltetés, hogy itt lehettem Veletek.
Mindenkinek szép napot!Üdv
buszospeter -
buszospeter
tag
válasz
vizslakutya #18873 üzenetére
Ez jó!
Nem is gondoltam volna, hogy errefelé ilyen magas az egy topicra jutó buszsofőrök aránya!Egyébként most egy CM10 nyert egyelőre, de még nagyon szoknom kell.
Üdv,
buszospeter -
buszospeter
tag
válasz
vizslakutya #18859 üzenetére
Szia!
Buszsofőr vagyok ezért csak fülessel beszélhetek de nem lehet folyton a fülemben mert:
1. kényelmetlen
2. ha meglátja a Bkk-s belső ellenőr akkor feljelent ami kb. 5000,- nekem.
Viszont az övtartóban nem mindig érzem ha rezeg.Adamis:
A CM10 nem egy rossz találmány csak lehet az tart vissza, hogy olyan szépen belaktam és megszoktam a mostanit, hogy nagyon nehezen kezdek neki egy szűz romnak.Üdv,
buszospeter -
buszospeter
tag
válasz
vizslakutya #18856 üzenetére
Sziasztok!
és ide is: #18855 krystman
"IA3 sajnos - lehet csak az én telefonomon - nem tudja ezt, annak ellenére, hogy van ilyen beállítási lehetőség benne."
Köszi az infókat, de tudom, hogy hol találhatóak a különböző romokban ezek a beállítási lehetőségek.
Igazából azért írtam le ezeket mert annak ellenére nem működik, hogy átállítottam megfelelően.
Újraindítás is volt a beállítás után; sőt egyszer még teljesen újra is raktam a romot.A helyzet egyenlőre változatlan:
- gyárin működik
- cm10 működik ( DE!!! cm10 nem tetszik )
- IA3 NEM működik ( pedig tetszik )=> Gyári romot használok, mert ezen funkció megléte számomra fontosabb, mint az hogy egy kicsit akad mondjuk a menü.
Üdv,
buszospeter -
buszospeter
tag
válasz
schellj #18839 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet!
Sajnos ezzel is pont ugyanaz a helyzet. A fülesen jön a csengőhang.
Mostmár csak azt nem értem, hogy a gyári rommal miért jó.Végül is nem egy nagy gond, mert arra amire nekem kell tökéletes a gyári rom is.
Esetleg rakok rá egy új launchert, és átállítom a nyelvet tadzsikra és máris nem lesz olyan megszokott.Köszi még egyszer!
Üdv,
buszospeter -
buszospeter
tag
Sziasztok!
Tud valaki egy olyan romot ajánlani amiben működik az, hogyha a headset/fejhallgató csatlakoztatva van akkor is a telefon hangszóróján játsza le a csengőhangot?
IA3 sajnos - lehet csak az én telefonomon - nem tudja ezt, annak ellenére, hogy van ilyen beállítási lehetőség benne.
Emlékszem, hogy van egy cm10-es - talán valami UNOFFICIAL a neve - ami tudta ezt de az meg nem tetszett.
Eddig ezt a funkciót amit szeretnék csak a gyári rom tudta. De egy kicsit kezdem megunni.Előre is köszi.
Üdv,
buszospeter -
buszospeter
tag
Sziasztok!
Lehetőségem van egy olyan cserére, hogy galaxy ace (telenor függő) + 5.000,- és kapok így egy független(ített?) Skate-et.
Nekem tetszik a telefon, és amire nekem kell azt tudja; csak kellene egy kis megerősítés, hogy biztos legyek a dolgomban.
Köszi,
Üdv,
buszospeter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest