Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
viperabácsi #18954 üzenetére
Én igen azt mondom hibátlan. a proximity-t felesleges idekeverni mert csak nekünk custom romokkal való birizgálás miatt nem olyan amilyen. Hangszóróra meg nem tudom, talán erős mágnesességnek tetted ki, túl hangosan használtad vagy tényleg csak pech de nekem semmi gondom nincs vele.
Pici porosodás van de azt észre se venni csak ha más egészségtelenül közelről nézem a kijelzőt. Mivel ez még a ZTE első készülékei közül való így nem rónám fel eget verő hibának (ugyan ezen az áron csak Ace lett volna kisebb kijelzővel, alacsonyabb felbontással és ha bebolondul (haveromnak elég gyakran volt ilyen akkor fél napos standby üzemidővel) szerintem még mindig jobban jártam ezzel.
Nem meggyőzni akarlak, csak nem kell egy úgy készüléket beállítani így roncsnak mikor az iPhone4-et rosszul fogtad és ohh bocsi nincs térerő... és egy 5* drágább készülékről beszéltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra // 256/12Gb // PhantomWhite 45w töltővel
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest