- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Átneveztem, miért nem lehet elhinni??
############################################
- A full romban benne van a gyári is és a SE launcher is
- A lite romban csak a SE launcher van=>átnevezve launcher2-re############################################
Azért neveztem át, mert így a gyári launcher update.zip felülírja a SE launchert.
Persze máshogy is megoldható lett volna, de nem volt kedvem scriptel szórakozni.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
Telót nem buheráltam még de linuxos dolgokban otthon vagyok. Azt szeretem túrni.
kelzsoca: Hát androidhoz elég kezdő vagyok, kb ha 10 percet ha használtam androidos telót.Azt hiszem ezen a héten csak a csudazip megy rá, aztán majd következő héten kap egy fullos romot.
Lassan bánom, hogy nem jelentkezdtem androidos fejlesztői kurzusra.
[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
thomikaf1
tag
őőő köszi nem értem miért nem jutott eszembe, csináltam egy update.zip -et.
(#49730) kelzsoca
dede, arra gondoltam. Lasy kollega segített, bele is raktam. csak az a baj, h ezzel +2 screen lett és így eltolódott az egész... nem tudod melyik fájlban lehet megadni, h mennyi oldalra lehessen pakolni a dolgokat?
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Nyugi régóta itt vok már
De nem a progira gondoltam,hanem arra ha partícionálok recoveryből,mert csak 20 megám van a telón.... És,hogy minden app oda megy-e?
Ha benne van az első hsz-be akkor bocs de már mindent végigolvastam az app2sd-ről de ezt nem tom*Hajrá Loki!* i15+
-
fujifilm1
senior tag
Koszonom Lasy.
Most találtam egy leirast ami alapján menni fog a particionalas és formázás. ...
http://prohardver.hu/tema/zte_blade/hsz_3715-3715.html
A lényege ne a CW particionalja mountolja formázza.... Ez utobbit nem tudom hogy fogom elkerulni mert a format system soran az extet is formazza....
Kosz,Robi
-
-
csope
csendes tag
MEgvan köszi.
2.xxx, szóval fel kell tennem újabbat.Sajnos láma voltam, és újraindítás helyett ki/be kapcsoltam a telót, és mivel volt egy update zip a memkártyán, sikeresen legyalulta a rendszerem
Úgyhogy most már jöhet a svéd rom, csak előtte recovery.
Ilyet hogy és honnan lehet feltenni?Köszi
P
-
turho
addikt
újra:
[link]
Chrome alatt bejön...az a baj hogy kínai eladótól vettük, kicsit drágább volt mint az ömlesztett bliszter (fagyasztózacskós) de ez tuti nem hamis (Eredeti Nillkin ). Hologramos matrica, mint a linkemen a képen, ugyanez.
Végülis elféne itthon is, de van már flipes tokom meg 4 fóliám meg egy szilikon marad a kettőből nekem.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
Nillkin, helyesen. V880 zte blade.
[link]
Ebay-en már ezta kivitelt nem is lelem csak zacskósat. 3 hete rendeltek nekem kettőt, közben elugrott a másik Blade. nekem egy elég.
Ez keménydobozos hologramos. Nillkin 3D arany hologram.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
-
barnam_
nagyúr
Én is kipróbálom majd, csak majd később, most nem tudom.
De azt tudod, hogy ott nem mindengy melyik romot teszed fel vele, mert a CM-romhoz másik kell, mint az FLB-hez pl.
Ha jól látom ott a sima, meg a CM-es változat is. De CM-t legközelebb csak akkor teszek fel, ha már majdnem-végleges leszszerk.: a sima és a CM között csak a szín (CM téma) a különbség, egyik sem támogatja jelenleg a CM7-t. Hétvégén várható a frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
Razor_alpha
tag
Amit kérdezel az két filerendszer, a linux munkaterülete ext2 és ext3 közt az adatok helyreállíthatósága és biztonsága a fő különbség.
Az android ezt ezesetben arra használja, hogy a programjaidat nem a belső memórián tárolja, hanem az SD kártyádon, ez azért praktikus, mert mi nem vagyunk olyan szerencsések a ZTE Blade-el, mint mondjuk a Galaxy S tulajok (8-16GB internal tár)
viszont ez a megoldás remekül kiküszöböli, célszerű egy min 256mb, max 512mb méretű tárolót létrehozni, a2sd-vel ezután ide kerülnek a programok amiket felteszel, előtte mondjuk a gyári memóriakártyát én személy szerint lecserélném.
a2sd plusz pedig a dalvik cache-t is az SD-re teszi, ez azért nem praktikus, mert ez a rendszer kvázi szemét telepe, sok adatot mozgat rajta nagyon gyakran ezért nagy sebességű kártyát igényelne. -
turho
addikt
Még az nem esett le tegnap, miért kell a Svéd után megvárni a Görög verziót?
(Értem én, a svédek Koreai hardveres készüléket kaptak Japán kernelű Svéd rommal update: perpillanat fogalmunk sincs hogy hardveresen eltér-e a Svéd Penge?)45702: Jah, valami visszeres bikanyakú szaunaszerelő, arcszőrrel
Tőlem jöhet egy hibátlan magyarított 2.3 is, abszolút nem ágálok ellene. R10 király persze, szépen megy. De már egy hete nem flasheltem[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Ezért fosok én is.....tudom hogy keletről jön és "hamis" a mamokártyák 95 százaléka. Ezért keresek garantáltan jót. Van kavarás az SDHC működéssel is, meg technikailag is másképpen valósul meg. Azt hiszem 4 giga felett már csak SDHC van.
Én egyszer már nagyon rondán ráfaragtam, 3 évvel ezelőtt. "Megszaladt" akkor kicsit, beruháztam kintről (ebay) egy még olcsónak sem mondható 32GB SDHC-be. Fogóval tördeltem össze, az lett a vége azóta próbálok óvatoskodni...
Segítenél azzal is (másoknak is), ha megmondanád milyen kártyákkal faragtál be....#45650: én sem jöttem rá, uninstalláltam is utána. Hátha idevetődik valaki aki használja és nyom nekünk egy tutorialt
[ Szerkesztve ]
-
Pumika1975
senior tag
a 2.... nem volt gondom simán formáztam vele a kártyát és a 3.0.0.5 tel is! több fajta kártyát is formáztam már ezekkel...
csak a 3.0.0.6 szivatott...cseréltem3.0.1.4 re és a "hibásan" formázott kártya " megjavult"...!!!!!
hála istennek a memkarimmal nincs baj!win 10, ....múkodj!
-
turho
addikt
Én mint mezei user, egy kezelőfelületen képzelnék el minimum egy x-et vagy pipát betenni hogy AHB acceleration ON-OFF
Az elméletét megbeszéltük, hol van a beállítási lehetősége, ellenőrzése?
Lehet hogy csak én értetlenkedek és mindenki tudja hogy mit és hol?
R10-ben cpu control van, és slussz....Azt látom, 710.És még olyat is olvastam régebben hogy enable 3D acceleration, blade-re....az már végképp homály
[ Szerkesztve ]
-
turho
addikt
Ezt én is megtaláltam, de kézzelfogható dolgot keresek. A cpu controlban vagy 2 csúszkát, vagy egy AHB clock speed mezőt, vagy hogy is fogalmazzak? Jellyfish meg xda fórumokon olvastam ilyeneket hogy CPU 719+AHB HW acceleration +50%.
De hogy mivel, hogyan, minek, hogyan ellenőrzöm, mekkora....arról semmit nem találtam.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
turho
addikt
Lasy: akkor a romokban () fixálva van az AHB húzása, vagy a CPU húzással arányosan nő, vagy mi is ez az AHB? Van cpu controlpersze, fel is húztam 710-re. AHB mit csinál eközben?
szerk:
Lehet#45433: ezért akarok megokosodni ebből. Ha azt írták többet is számthat mit a CPU clock, naná hogy ....
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
-
Pumika1975
senior tag
# gps.conf
# flb-froyo
# NTP pool list. Choose the closest to your location if you have any problems
NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=north-america.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=south-america.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=africa.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=asia.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=oceania.pool.ntp.org
# NTP_SERVER=uk.pool.ntp.org# Don't change the xtra_servers
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin# DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info
# 4 - Debug, 5 - Verbose
DEBUG_LEVEL = 0# Intermediate position report, 1=enable, 0=disable
INTERMEDIATE_POS=0# Accuracy threshold for intermediate positions
# less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions
ACCURACY_THRES=2500# Wiper (wifi positioning), 1=enable, 0=disable
ENABLE_WIPER=1################################
##### AGPS server settings #####
################################
# FOR SUPL SUPPORT, set the following
# SUPL_HOST=supl.host.com or IP
# SUPL_PORT=1234
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276# FOR C2K PDE SUPPORT, set the following
# C2K_HOST=c2k.pde.com
# C2K_PORT=1234#################################
##### AGPS Carrier settings #####
#################################
CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE# TRUE for "User Plane", FALSE for "Control Plane"
DEFAULT_USER_PLANE=TRUEnekem ez van abban a fájlban és működik minden....
luissimo: köszi na azért sejtettem, hogy európában vagyunk .....;-)[ Szerkesztve ]
win 10, ....múkodj!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest